DoRcY onto MyLife
DoRcY :) Én nem félek az egerektől, sőt, még sajnálom is őket, hogy csapdákat kell kirakni meg ilyesmi, de hát valahogy muszáj megfékezni, mert mindent megrágnak. Szürkét nem hallottam mostanában, amúgy. Mióta elvettük a leesett mézeskalácsot előle :D Lehet, hogy bánatában elköltözött? Kedy: A vadászgörény jóóó megoldás lehet!!! :D
Kedy Ha gondolod, majd elviszem a vadászgörimet, hátha elkapja! :D
Borsó Váááááááááááááááá! Hogy bírsz megmaradni egy egérrel egy szobában? Én úgy félek tőlük, hogy a világból is kimenekülök, ha meglátok egyet... Nem egyszer költöztem másik szobába, amíg elvitték az enyémből a betolakodót... Mi lesz Szürke sorsa?
:))))
:))))
DoRcY onto Creative, MyLife
Kakaózós este
Kakaózós este
DoRcY onto BoNo, MyLife
Borsó Kellemes este lehetett:)
DoRcY :DDD És még az is kiderült h 100% csillámpóni vagyok!!!! :)))))))))) úgyhogy nagyon örülök!
orad :))) én a mécsest irigylem. :)))) (meg a mekit, haha. :)))))))))
Téliesítek
Téliesítek
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY onto BoNo, Creative, MyLife
DoRcY Köszi, lányok :D A karácsonyi vásárokat szerintem kihagyjuk.
Borsó Hű, hát nem semmi egész nap a hidegben állni... Jól néz ki az a mókus, tökből van a pofazacskója, ugye? Persze, mondanom sem kell, megint nagyon szép volt a standotok a fotók alapján:)
Keriann Karacsonyi vasar? :)
Haladunk
Haladunk
DoRcY onto MyLife
DoRcY Én szeretek vásárolni, de a férfim kevésbé :D Azért időnként rákényszerítem. Borsó: Nem maradtál le, szerintem nem meséltem itt róla. Hát, eleinte túl sokan voltak, s nagyon sok macera volt velük, így folyamatosan csökkentettük a számukat. Aztán meg már olyan kevesen lettek, hogy úgy gondoltuk, nem érdemes pepecselni velük. A maradék nyuszikat elajándékoztuk ismerősöknek. Anyukám pedig már kijött a kórházból azóta, picit már jobban van! :)
Borsó Jobbulást Anyukádnak! Miért szüntettétek be a nyuszi tartást? Lemaradtam valamiről? Érdekes, nálunk a ruhavásárlást általában én utálom jobban, nem Lui:)
Kedy Anyudnak jobbulást kívánok! A férfinépnek nem egyszerű vásárolni, de ha már megvan a cucc, azért örülnek, hogy van mit felvenni :)
Changing.
Changing.
DoRcY onto MyLife
DoRcY Kedy, jó kérdés. Azt hiszem, volt masni. De nem vagyok biztos benne :D
Kedy Nekem is tetszik ez az új külső! Főleg a fejlécrész, ami a masnival nagyon elegáns lett. Vagy volt eddig is a masni? :)
DoRcY Örülök, hogy tetszik nektek, lányok!!! :)
Most már..
Most már..
DoRcY onto MyLife
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY Ez annyira elkeserítő, pipacs :( S még rosszabb, mikor az ember maga tapasztalja. Egyébként köszönöm szépen! :)
Tofi Dorcy, nem el vagyUNK, hanem el vanNAK. Sajnos.
pipacs Ezek a gyerekek ebbe nőnek bele, felnőttkén sem igen lesznek mások... :( Más: a fülbevalóid egyszerűen csodaszépek! :):)
Szüret 2010.
Szüret 2010.
DoRcY onto MyLife
DoRcY S ez még mind semmi. Kakasd is lesz, csak jutnék odáig már el... ;)
orad Nagyon jók a képek!!!!! Bonyhád. :)))

Top