DoRcY onto MyLife
DoRcY onto Geocache, MyLife
Geocaching 2-3.
Geocaching 2-3.
DoRcY onto Geocache, MyLife
DoRcY Elvileg könnyebb, gyakorlatilag nem bizti.. :) Például a két leányzó, akivel múltkor találkoztunk ott, GPS-el volt. És jó 10 métert mellé-lőtt nekik.. kb. Nem tudom, végülis ők megtalálták-e?!
Orad flekken....mmmmm :) csak egy pici filmesdoboz? jééééé GPS-sel sokkal könnyebb??? jók a képek!!!
Tavasz :)
Tavasz :)
DoRcY onto MyLife
Ömlesztve
Ömlesztve
DoRcY onto BoNo, Creative, MyLife
DoRcY Nano: A városban ázik be a lámpa a központban egy kereszteződésben, és emiatt (is) minket, engem hívnak, mert mi felügyeljük többek között ezt is. Apa pedig már valamivel jobban van, köszönjük! :) Kedy: Tényleg nagyon nagyon szépek voltak :) A blevárosban nálunk sem volt, de kint a város szélén kétszer is dupla!
Kedy Direkt kerestem a szivárványt az eső után, de itt a belvárosban sajnos nem láttam. Szépeket ügyeskedtél! Gratulálok Apudnak a kiállításhoz!
Borsó Fel a fejjel:D Nálunk is nagyon bezavar az eső! Én is utálom, mert utálom az esernyőt, ebből kifolyólag mindig szarrá ázom... A szivárványok szépek nagyon... A munkahelyen beázik a lámpa??? Jobbulást apukádnak!
Techblog :)
Techblog :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY onto BoNo, MyLife
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY Köszönöm Borsó ott is a kommented! :)
Borsó A viaszos módszert mi is próbáltuk:) Szépek lettek a tojások:) Különben ez az elválasztósdi jó ötlet, megyek is megnézni a másik blogot:)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Mi is nekek!!! :)
Borka Boldog húsvétot kívánok Nektek! :)
DoRcY :DDD :********** Luwwcsi
Pesti beszámoló
Pesti beszámoló
DoRcY onto MyLife
DoRcY Rita: Nem könnyű megírni 4 napot, ez tény :D Én is megszenvedtem, de asszem nem hagytam ki semmit. Tofi: Hát .. Nem is tudom. Most jót kérdeztél. Talán egyszer kipróbálnám, milyen ott lakni. De hosszú távon azt hiszem nem nekem való lenne. Így "turistaként" élveztem. :)
Tofi De jól "hangzott"!:)) Mekkora cuki ez a zsirááááf! (L) Megértelek, hogy furi volt a pesti nyüzsi és a táskaellenőrzés miatt is! :S De amúgy tetszett? Ha úgy alakulna, felköltöznél pl.?
Rita Szupi bizony! :)) Még olvasni is sok basszus, pedig én is meg szeretném irni!

Top