Hófehérke:)
Hófehérke:)
DoRcY onto MyLife
Mia És szerinted én mit vettem legelőször az autónkba? Rózsaszínű kiscipő illatosítót. Utána következtek az ilyen mellékes dolgok mint elsősegély láda vagy háromszög :):):)
DoRcY Köszönjük, Borka :) Igen.. a teszter nagyon lelkiismeretes. Most már mindkét autóba állandóan be akar szállni. Alig tud választani... :)
Borka Gratulálok a járgányhoz, teljen sok örömötök benne! :) A Teszter nagyon komolyan vette a feladatát, látom.... ;) A kanapét meg használd egészséggel. :)
Sacher muffin
Sacher muffin
DoRcY onto MyLife
DoRcY Finom volt, de mondjuk jobban néz ki, mint amilyen finom. Legközelebb nem így sütöm meg. Nekem nagyon furcsa volt ez a kemény tészta, de gondolom h a csoki miatt.. az eléggé összehúzza az állagát.. :S Azért elfogytak szerintem :D
karika200 Tanúsíthatom, finomak voltak ^^ Bár télleg picit keményebbre sikeredett, de hát majd kipróbálunk még másmilyeneket is ;] Köszönöm a finomságot;************
B. de jóóó, zizi van a tetején? :)))) Jó néz ki. Nyamm-nyamm.
Kaptam..
Kaptam..
DoRcY onto Creative, MyLife
Rita :D :D :D
DoRcY Az majdnem ugyanaz, csak fiúsba :P :D :*
karika200 Pónilótestvérek... omg!:DDDD Ezeket a lányos dolgokat én nemérthetem... bár... nekem meg rendszámtestvéreim vannak... :D
Kávés nap
Kávés nap
DoRcY onto MyLife
DoRcY Orad: Ügyi vagy te is.. :D :) Velem is volt már ilyen amúgy! Macsi: Kicsit fáradt vagyok. De ma kialudtam a tegnapi munkát! :) B: Tök szép volt így motorozni. De azért fázósoknak nem ajánlom! :D
B. Motorral szakadó hóban? Az egyik felem azt mondja, hogy húhaa, ez tök jó és szívesen kipróbálnám, a másik pedig azt, hogy szétfagyoooook. :)
macsibibi Fú, ez elég bosszantó lehetett... Biztos jól ki vagy merülve... :/
Olyan..
Olyan..
DoRcY onto MyLife
DoRcY Borka :)) Mama már teljesen jól van, ma már varrt meg teregetett itthon. Munka-függő :) Orad: Hát jól ránk ijesztettek. De végülis a másik néniről is azt mondták, h az értékei már sokkal jobbak. Na de mégse ugyanaz, mint a mamánál. Aki már tényleg majdnem meggyógyult. Már csak varratszedésre kell mennie.
Orad örülök, hogy a Mamád jobban van, és hogy nem tartott sokáig az ijedtség. Azért sajnálom a másik nénit,de örülök, hogy nem a Mamád... wow, takarítás! Ügyes!!!
Borka Jobbulást a Mamidnak! A takarítás miatt pedig ezentúl hősként tisztellek. ;) :)))))
Egymás szemében
Egymás szemében
DoRcY onto Olvastam
Gombok
Gombok
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönöm B :))) Nekem most a márványosak a kedvenceim innen, mert ilyet még nem csináltam eddig. És érdekes mód azok nálam is maradtak egyelőre.
B. Némelyik olyan mint egy-egy cukorka. Kedvem lenne megkóstolni őket. :) Szépek amúgy nagyon.
DoRcY Aranyos vagy Falat!! Köszönöm szépen!! :)) Most is éppen munkából vagyok.. a dolgozó nők vasárnap sem pihennek!! .. :s :D
A héten..
A héten..
DoRcY onto MyLife
DoRcY Igen, eredetileg is úgy volt h nem maradnak olyan sokáig nála. Így is azért hálás vagyok neki. Valamennyit adott el. De durva volt ahogy hazakerültek, látni h mennyi van :)
macsibibi Ja, h ezért... Maga a költözés nekem nem indokolta, de így már más. :)
DoRcY Macsi: Azért mert elköltöztem, meg a bnőm már be is szedte őket. Úgy volt, h Karácsony előtt lesznek kint nála. Meg ha megyünk vásározni akkor szeretném vinni őket magammal :)) Karim, 2^5 :DDD OMG hecadecimális számrendszerből már nagyon elegem van... Én is szeretlek :):****
DoRcY onto MyLife
DoRcY Macsi: A szirupokat mindig nézegetem a boltokban is, szerintem nekem is nagyon ízlenének kávéban mondjuk.. Talán egyszer lesz szerencsém hozzájuk! :) A kínait most egy időre szüneteltetjük. De még van olyan kaja, amit megkóstolnék onnan, úgyhogy teljesen azért nem adjuk fel! Borka: A szó jelentését tudtam, de az eredetét nem. Bár németre tippeltem volna. Nekem furcsa volt mikor apu mindig használta. Szoktam is viccelődni emiatt vele :) Orad: a jókívánságokat köszönöm!
Orad Boldog évfordulót nektek, és sok-sok ilyet még!!!
macsibibi Bizony, létezik, ahogy Borka is írta, az a helyes írása és én sokszor szoktam hallani - nyilván olyan szituáció is kell hozzá, de körülöttem ez nem annyira ritka szó. A rózsa nagyon szép :), a kínait szeretem, de én mindig picit csípőset eszem inkább meg a krumplijukat ajánlom, a rízs tojásos és én a tojással hadilábon állok, viszont mennyei a krumplijuk és ha azt eszed az édessel, még az sem vészes, bár tényleg inkább picit csípőset egyétek, v édes-savanyűt. Sült banán finom, de annál édesebbet aligha ettetek eddig, és sztem 1 adag bőven elég 2-3 embernek, mi legalábbis úgy szoktuk, annyit adnak abból is. Persze az desszrt nálunk és ebéd után sok az 1 adag meg túl édes is sztem. :) (A kedvenc kávézómban most szirupot is öntenek a presszó kávéba, ha úgy kéred, majd ezeket fogom megkóstolni, ha úgy adódik :))
Láncok
Láncok
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszi lányok! Innen már csak a Vejkaramella, a Tengerész nyaklánc és a Csokik vannak nálam. A többit eladtam. :)
Borsó én a csokiba szerettem bele:)
B. Először is grat a fizuemeléshez. Másodszor pedig azt kell mondja, hogy egyre ügyesebb vagy. :) Nagyon szépek. :)
DoRcY onto BoNo, MyLife
Ma..
Ma..
DoRcY onto MyLife
Kati Gratulálok! :)
B. Gratulálok. :)
DoRcY Köszönöm lányok! :) Hát, egy állami cégnél irodai meló, végülis. Az autópályával foglalkozunk mi.. :)
BUÉK 2010
BUÉK 2010
DoRcY onto BoNo, MyLife
DoRcY Köszönöm :) :>* Nektek is viszont!!!
Orad én is BUÉK Bonókának, mega Gazdijának és családjának!!!
Borka BUÉK!!!!!! :) Bonónak pedig vuvu-vu!;)

Top