1 éve..
1 éve..
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönjük!!! :)
Orad de szííííp ez a tóóóta! Boldogat, és sokat még! :)
Panka Gratulalok!!! :)
Karácsonyoztunk
Karácsonyoztunk
DoRcY onto BoNo, MyLife
DoRcY Kati, köszönöm! Most fedeztem fel, h valamiért két kommented is a spamek közé került (köztük ez is). Bocsánat, csak most vettem észre. De most engedélyeztem őket! :)
DoRcY :):****
karika200 Bizony, KArácsonyoztunk ^^ Ezt vártad nyár óta:D;**** Köszönöm a sok szép ajándékot ám:)) Holnap évfordulózunk ;];********
Boldogot! :)
Boldogot! :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönöm lányok! :> Viszont kívánok én is nektek!!!
Borsó Itt is boldog karácsonyt:)
pipacs Kicsit megkésve (sőőőt nagyon) kívánok én is boldog ünnepeket!
Paks
Paks
DoRcY onto MyLife
DoRcY Nektek is Kellemes Ünnepeket lányok!!! Nixy, örülök nagyon, hogy tetszett neki!!! :)
Nixyke Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Tetszett tesómnak az ékszerszett! Nagyon szépen köszönöm!
Borka Békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek! :)
Híres :D
Híres :D
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönöm lányok :))
Borsó Gratulálok hozzá:)))
B. Gratulálok. És büszkén mondhatom, hogy NEKEM IS VAN híressé vált SZÍVES KITŰZŐŐŐŐM. :)))
Kész a fogam! :)
Kész a fogam! :)
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY onto MyLife
DoRcY Ma már kicsit olvadozik... :( Pedig hétvégén akartam hóembert építeni!
Panka Szep nagyon :))
DoRcY Mekkora majom vagy!!!! :D :***************** :) Majd otthon építünk hóembert is ;>>
Fogdoki Nr.2.
Fogdoki Nr.2.
DoRcY onto MyLife
DoRcY Hát én is ... Már túllennék a holnapon szívesen! :s Ja és köszönöm! :)
B. Hát remélem rendben leszel. :) És grat az összeköltözéshez. :)))
DoRcY Aaaa... :D Most rohadtmód irigy vagyok ám!! Amúgy régebben nekem is tök jók voltak, az utóbbi időben kezdett el romlani. És most elhatároztam h megcsináltatom mindet, ami rossz. Kicsit most már kezdek félni h ez egy végeláthatatlan folyamat lesz...
Big Nose :O)
Big Nose :O)
DoRcY onto MyLife
roberto hello, hogyan tudom megvenni ?? unokahúgom volt egy, aztán ellopták. ő szívű. Azt vedd meg újra. te eladni ?? vagy hol lehet megvenni?
DoRcY :DDD Tud.. Az biztos... :DDD :)))
Barbi Jaj, tud időzíteni a hapsi :) Éééédes!
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY B: Hát remélem h valamilyen szinten a javamra fog alakulni a dolog. De majd meglátjuk, elkiabálni sem akarom. Talán, elvileg, a héten kiderül h mi lesz.. De már ezt sem merem biztosra mondani.
B. Fel a fejjel kislány, hidd el sikerülni fog. Csak légy türelmes kicsit. Baromi nehéz, én tudom. Nem is olyan rég mentem én is át ezen. Az ajándékok pedig nagyon szépek. Viseld őket egészséggel. :)
DoRcY :) Köszi Borsó! Hát egyelőre bizonytalan a helyzet teljesen.. nem tudom hogy mi lesz a munkával. Most próbálom nyugalmasan eltölteni az ünnepi időszakot és nem idegesíteni magam ilyesmiken. Csak magamnak ártok. Valami majd csak lesz.. :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Én is, de ebbe a Pécsibe idén többet nem. Tavaly annyira szép volt, kétszer is voltam kint. Idén nem érte meg egyszer sem kimenni. Mindegy, a forralt bor azért fini volt. Szekszárdon majd szeretnék kimenni, remélem ott több szépet és jót látok.
Borsó énisénis akarok karácsonyi vásárba menni...
DoRcY onto MyLife
DoRcY Macsi :) hát már válogathat, hogy melyikre szeretne felülni :DD Azóta még ketten jelentkeztek a motor hirdetésre. De végül is még azok ketten nem nézték meg. B: Köszönöm a drukkolást meg támogatást :)) Hát a kerámiákat azért nem hagyom abba, csak néha úgy elkeseredek. A motor meg majd biztos gazdára talál, ha más nem majd tavasszal. Mia :DD Átadom majd neki, jövő hétvégén megyek majd haza!! :)
Mia Jajj, nagyon boldog szülinapot így utólag a kis Szőrarcúnak!!Soook-soook puszit küldünk Neki: Szója és Mia :)
B. Nos, motor ügyben remélem minél hamarabb sikeres üzletet köttök majd valakivel. Én ugyan nem értek hozzá, de a képek alapján tényleg semmi baja nincs. Én is kívánok boldogat az ebnek. :) Az otthoni karácsonyi hangulat pedig tényleg olyan jó. Én is nagyon szeretem. És ne legyél elkeseredve, mert nagyon jó amit csinálsz. Komolyan. Apukád kerámiái pedig csuda szépek.
Ügyintézés
Ügyintézés
DoRcY onto MyLife
DoRcY Falatka: Egy telefonos ügyfélszolgálatos meló lenne. És német ügyfelekkel kéne beszélgetni naphosszat. Nem olyan rossz pénzért. :) Az ékszerekkel kapcsolatban pedig köszönöm! :) Kedy: Ez az OTP tényleg durva. Kiakadok már. Ja és ráadásul éjjel meg még a "mobilommal" is baj volt. Hajnali fél kettőkor dobálta nekem, hogy hibás SIM.. Plafonon voltam. Azóta már tudom, hogy a T-Mobile bénázott... :\ Ebben a világban már semmi sem működik normálisan ... Az eladáshoz gratulálok! :) Férfim ;*** :) Neked is!
karika200 Boldog mikulást asszony ;];********
Kedy Én is kíváncsi vagyok mit dolgoznál! Az OTP meg olyan, amilyen. Nekem az SMS-küldésük katasztrofális. Aktiváltattam, hogy küldjenek üzenetet, ha kapok pénzt, Ez rendben is van, rendesen küldik. Ezt még a számlanyitáskor aktiváltattam. Azt a szolgáltatást, hogy ha lekerül pénz a számláról küldjenek SMS-t, csak később kapcsoltattam be. Az SMS-t mindig megkaptam... a pénz levétele után 2-3 nappal. Egy darabig hagytam, hogy mondom egyszer csak megkapom akkor, amikor fizetek a kártyával, mint a többi rendes ember, de nem. Mindig csak napokkal később kaptam üzenetet, de ilyenkor kettőt is. Az egyik az összeg, amit költöttem, a másik magának az üzenetnek a díja, amiben ezt közölték, és amivel eléggé elkéstek. Úgyhogy fogtam és kikapcsoltam. Borzasztó! Képzeld, eladtam egy fülit a Meskán! Nagyon örülök! :)
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY B: Kár h messze vagy, nemezelhettünk volna együtt. Különben nem egy bonyolult dolog, egyedül is simán nekivághatsz! ;) Az első adagot én is egyedül készítettem.. :)
B. Én még soha nem nemezeltem, viszont nagyon szeretném kipróbálni. Csak nincs kivel. :( Nagyon szépek lettek. :)
DoRcY Köszönöm! :D

Top