Advent
Advent
DoRcY onto MyLife
DoRcY Holnap meg megyek haza megnézni az otthoni díszeket .. ;)
B. Én is, én is. :)
Walzer
Walzer
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY :) Köszönöm szépen, Orad! Azóta már kettő elkelt belőlük! :)
Orad jajj, de gyönyörűek ezek a fülik...... és tök jó, hogy visszajártok a kávézóba. :)))
DoRcY Most mondta apu, este, hogy kaptam levelet! Szóval elvileg odaért, hétvégén tudom majd megnézni. Köszönöm! :*
DoRcY onto MyLife
DoRcY Mia, igaza van abban anyukádnak, hogy már sajnos nem biztonságos az iskolában sem.. És lassan sehol. Ami elég szomorú. Az embernek tényleg már így kell élni, hogy mindig azt figyelje, hol fogják megtámadni?!
Mia Hú Dorcy, nekem is Te jutottál eszembe meg még egy barátom, aki ott tanul. Tényleg szörnyű. Anyám azt mondta, hogy örül, hogy már nem járok egyetemre, mert nem biztonságos :)
DoRcY Elvileg ha jól tudom, úgy kéne mondani, hogy Pécsett :) De nekem is bántja a fülemet úgy.
Még nem unom :)
Még nem unom :)
DoRcY onto Creative, MyLife
Kari-nap utólag
Kari-nap utólag
DoRcY onto MyLife
DoRcY Szívesen Karim :***** :) Még egyszer boldogot!!! :)
karika200 Köszönöm széépen Asszonypajtás;] ;****** Meg anyukádnak is, meg apukád bácsinak a bögrét, nagyon aranyosak ^^ Köszönöm szépen:))
Nyűg a köbön
Nyűg a köbön
DoRcY onto MyLife
DoRcY Muszáj valahol megvonni határokat. Ennek ellenére nem vesztünk össze vagy semmi ilyesmi, de másképpen fogok a dolgokhoz állni. Ez biztos. Okés, amúgy semmi baj! :) Én csak küldtem az árajánlatot, mert kérted. Bármikor írhatsz és rendelhetsz, ha úgy gondolod. Puszi :)
Tofi Sajnálom, hogy megtapasztaltad Te is a szar lakótársakat.:S De jól csinálod, nem vagy senkinek a bejárónője!!! Köszönöm utólag is a levelet az árakról, búcsúbulira akartam, de kicsúsztam az időből, azért ha aktuell lesz, szólok!:)
Rózsika:)
Rózsika:)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Macsi: Köszi :) Nekem is nagyon tetszik :)) Tofi: Én is még a piros-fehérrel szemeztem, amin kis piros virágok vannak. De végülis ez lett a nyerő ! :)
Tofi Jaj, én a fehérjére pályáztam anno, nagyon széééép!:)
macsibibi Nagyon szép! Bár az Ericssonokkal én sosem tudtam megbarátkozni, de csinos darab, az fix! :D
Dilemma
Dilemma
DoRcY onto MyLife
DoRcY :D Köszi csajok. Nekem eddig egy SE volt és különben maximálisan elégedett voltam vele. Annyi h a kamerája nem volt az igazi, de a Rózsinak jobb van most.. kíváncsi leszek majd h milyen képeket készít. :)
Kedy Nekem is tetszik az új telcsid! :)
Borsó Jaj ezek a fénycsövek..hát igen... és a halogénizzóról is van tapasztalat... Meg a telefonügyben is... én is Nokia párti vagyok, mert három SE telefonom volt már, és mint tropára ment:D De ettől függetlenül szerintem a SE-k szebbek:) És végülis jól döntöttél, a felső bejegyzésedet figyelembe véve:)
DoRcY onto Creative
DoRcY :) Köszönöm szépen, Macsi!!!
macsibibi Én is így gondolom! :) És szép lett mindegyik, ügyes vagy! :)
DoRcY Akkor megnyugodtam h nem csak én vagyok ezen a véleményen a vörösekkel kapcsolatban!! :))
DoRcY onto BoNo
DoRcY :)) Olyan édes savanyú pofát tud vágni ilyenkor!
Kedy Nagyon édes! Szegényke, tényleg nem túl boldog! :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Kedy: Ilyenről még nem is hallottam h csípni is tudnak!! :o Te jó ég!! Akkor fokozottan vigyázni fogok velük... :) Snoopy: Lehet h csak megjátsza.. de látod Kedy az élő tanú rá, hogy gonoszak!!! :D
Snoopy Nem is gondoltam volna, hogy egy Katica lehet gonosz? :O Szerintem csak megjátsza!!! :D
Kedy Az én szobámat konkrétan elözönlötték múltkor, vagy 30-at dobtam ki az ablakon, de túlzás nélkül. Aztán én is rábukkantam erre az oldalra, de komolyan is vettem, amit írtak, mert azokon kívül, amiket leírtak, engem még meg is csípett egy. Tényleg nagyon gonik!! :)
Novemberi adag
Novemberi adag
DoRcY onto MyLife
DoRcY Panka: Bizony :DD Borsó: Köszönöm :DD Látom rád tört a kommentelési láz.. :)) A nyuszik meg nagyon cukik tényleg.. :) Annyira szeretgetni valók!
Borsó Szépek lettek a kerámiák, méghozzá nagyon:) És ha nem haragszol, ide írom azt is, hogy a fekete fehérek is jól sikerültek:) És a nyuszis képektől is teljesen odáig vagyok, megy vissza:)
Panka Jujj, komolyan??? :DDDD
Őszi Szekszárd
Őszi Szekszárd
DoRcY onto BoNo, MyLife, Nyulacs
DoRcY Kedy: :)) Tudom h neked sem kell magyarázni a tömegközlekedést.. durva nagyon. Lélekben fel kell készülni az ilyen utazásokra rendesen :DD Örülök, hogy tetszettek a képek :) Olyan szép dolgok vannak otthon. Ott szoktam inkább fotózni, itt a kis pécsi lakásban sok látnivaló nincsen. A malacpersely meg nekem is tetszik. Esküvőre volt megrendelés.. gondolom ebbe fogják majd tenni a sok-sok pénzeket.. :)
Kedy A tömegközlekedésről én inkább nem mondok semmit.. Átérzem a helyzetet.. Nagyon sok képet kaptunk ebben a postban, ami nagyon jó! :) Szépek az őszi képek, aranyosak a nyuszók, főleg az a kis fehér alapon barna foltos tetszik :) Mennyi virág! Biztos jó illat van nálatok! :) A malacpersely meg! Állati! :) Nekem egy kisebb elefántos van otthon, bár az nem kimondottan az enyém, de én hoztam még valahonnan külföldről. Nem nagy, de annál aranyosabb. Ha van mit csinálni, mindig kevés az idő! Én is már több tervvel rendelkezem erről-arról. Tényleg, mindenre van ötletem, de valahogy nem jutok el a megvalósításig időhiány miatt. Ez van, ha az ember túl van a 2. X-en.. :D
Fogdoki
Fogdoki
DoRcY onto MyLife
DoRcY Dolly: What kind of pic? :)
DoRcY B .. Köszönöm :$ Sajnos felfedezett még más gondokat is nálam, pl. kell tömni még fogamat, és a bölcsességfogam pedig majd ki kell húzni :(( De most h ezt túléltem azért valahogy bátrabb vagyok a fogászatot illetően. Majd decemberben újra felkereshetem a dokibácsit párszor... :S :$
Dolly Can i take a one small picture from your blog? Dolly
Férfimnap
Férfimnap
DoRcY onto MyLife
karika200 Húú, köszönöm szépen az ajándékot asszon;******** A többieknek pedig a jókívánságokat ;] köszönöm :):$
B. Boldog névnapot a zuradnak. :) Édes a kulcstartó.
macsibibi Boldog névnapot Karinak! :)
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY Kuckó. Lehet h az az :) Nem csak gyöngyök vannak, hanem mindenféle anyagok is, meg kreatív dolgok. Ferencesek utcája az, ahol van. Most megnéztük google map-en :) Csak én azt hittem h nem az az utca. De mégis. Érdemes benézni oda is ám!:)
Kedy Közben megnéztem, vagy hát nem tudom azt láttam-e, de amit írtam olyan nincs :S, olyan van, hogy Kuckó, de én ott sem láttam semmi ilyesfélét..
DoRcY Kedy: Nem tudom, lehet h az a neve a boltnak :) Az Eszterláncban tényleg elég húzós árak vannak sajnos. Egy-két dolgot azért vettem ott .. :)) Fülbevaló alapok szépek vannak, és sok új dolog is van, szerintem nagyon jók :) Csak hát olcsóbban is be tudom szerezni őket máshol.. A nevem tényleg kicsit picivel van rányomtatva, de azért olvasható szerintem. És hát élőben jobban látszik :) B: Köszönöm :) Jobban van a vesém. Nem volt vele azóta baj szerencsére :)

Top