Meglepi
Meglepi
DoRcY onto MyLife
DoRcY Karim : :DDD Én bele se merek gondolni!! :*** Panka: Hát erre a munkára én is kíváncsi leszek :) Minden esetre ez majd csak decembertől lesz kb. aktuális nekem. Úgyh addig meg sok víz lefolyhat a Dunán.
Panka Nagyon orulok a meglepi baratnonek es kutyusozasnak!!! Remelem a munka ossze fog jonni es kesobb is lelkesedni fogsz! Annak meg kulon, hogy Kari mar most ilyen okos, es ennel meg csak okosabb lesz! ;)
karika200 Az hagyján... de ha már most ilyen rendkívül okos vagyok... akkor mi lesz később?:D ;******
Sálam :)
Sálam :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönöm Nano :)
Borsó Szép a sálad:)
DoRcY Nekem meg annyi hajam van, h a gyengébb hajpántokat egyszerűen kilöki :D Szóval nálam sem jöhet mind szóba, csak ami erősen tart. De ezek tényleg szépnek tűntek, érdemes megnézni őket. Ja és sokféle volt! :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Nano: Nagyon jó volt !!! :) Kár h beteg voltam alatta. Ha van alkalmatok menjetek el ilyesmire ti is! Panka: Már jól vagyunk, köszönjük :)) Macsi: Köszönjük szépen :))
macsibibi Sosem voltam még szüreti fsesztiválon, szüreten sem, de én is szívesen elmennék egy ilynre. Gratulálok az eladásokhoz, ez szép teljesítmény, de szépek is az ékszereitek, szóval... :)))
Panka Remelem mar hire-hamva sincs a betegsegeteknek!! Nagyon jo lehetett a szureti fesztival es gratulalok a sikeretekhez!!! :))
Hétvége Otthon
Hétvége Otthon
DoRcY onto BoNo, MyLife
DoRcY Tamás: Debian volt :)) De már megbeszéltük végülis :D Látod ráleltem a kommentre.. valamiért a spamek közé dobta a szűrő :S Egyébként néhány másik kommentet is. Igyekszem ezután majd az ilyeneket helyreállítani.
DoRcY Barbi : Hétvégén hazamegyek, elkérem a páromtól a masináját, lefotózom őket, és küldök neked képet és akkor válogathatsz!! :) Nagyon sok féle van. A zsugorka is érdekelne, azok is aranyosak nagyon. Még kitalálom h milyet szeretnék :))
Barbi Dorcy: majd ha ráérsz, küldenél nekem közelebbi képet a "klasszik" bedugós fülikről? Vagy ha gondolod, cserébe csinálnék neked zsugorka fülit, ha van valami ötleted ;) Persze szívesen meg is veszem, mert szeretem az ilyen naturális dolgokat :) Mailcímem: vargabambara@gmail.com
Megyünk
Megyünk
DoRcY onto Creative, MyLife
DoRcY Szupi :) Még nem próbáltam a Stahl féle kajákat, de biztosan finomak! :) A gesztenyetorta is nagyon jó volt :D
macsibibi Nagyon fincsi. A Stahl féle francia pizza tésztája a tuti, ez mindig beválik. :) Nyammi, agesztenyetortát nagyon szeretem! :)
DoRcY B: Sajtos, pizzás tekercseket sütöttünk :) és még másnap mamámnak gesztenye tortát. Macsi:Milyen lett a pizza? ;>
Első napok
Első napok
DoRcY onto MyLife
DoRcY Dóri, gondoltam h te is az ilyen hosszabb bejegyzéseket szereted :)
Orad Örülök ennek a bejegyzésnek, mert hosszú, mert lelki. :) Én nem töröltem nyálcseppeket, örülök, hogy jól vagytok, és nektek si vannak ilyen szép emlékek. :)
DoRcY Macsi: Most kezdik el majd asszem jövőre újítani a Szántó koleszt. Különben vannak másikak, amiket már pár éve megcsináltak. És hát nem titok h azokra is már igencsak ráfért :)) B: Jó tudni h nem egyedül vagyok ezzel az érzéssel azért :)
Szüret
Szüret
DoRcY onto MyLife
DoRcY Kari :D :D Nem normális ő sem teljesen :D :D De mi viszont tényleg nagyoon jók voltunk ;> Panka: A lugas tényleg nagyon szép :) A csomagolással meg kész lettem. Azóta már Pécsen vagyok.
Panka Uhh, piros szolo... :)) Nagyon szep lehet a lugas! Remelem azota kesz vagy mar a csomagolassal :)
karika200 Azon kész voltam mikor mesélte, hogy nem tudta rátolni a k. nagy tökökre a fűnyírót... :D De mi voltunk a legjobbak.. mert már a sor végét szedtük még a többiek még elől tobzódtak!:D;********
Idegbaj
Idegbaj
DoRcY onto MyLife
DoRcY Macsi: Vasárnap költöztem :) ma kezdődött! Pipacs: függök :$ :D :D teljesen.
pipacs Hajjj, ez a hol volt , hol nem volt engem is kikészítene. Függünk, vagy mi? :D
macsibibi Majd az albiban lesz neted. :) Azért szorítok, h otthon is megoldódjon ez az egész, furcsa, h hol van, hol nincs... Na és mikor költözöl be, mikor kezdôdik a suli?

Top