Nyár vége
Nyár vége
DoRcY onto MyLife
DoRcY Karim:************ Igen de ma megint nincs net... unbeliveable... kiakadok.... :((( Barbi: Gondolom az irományom végével... Tofi :D :D Macsi: Én is egyik nap a férfim miatt csuktam be, mert ő fázott. Utána mikor hazament már lusta voltam kinyitni. De mostanság megint nyitva hagyom éjjelre. Én mondjuk közvetlen az ablak alatt alszok, de szeretem h jár a levegő. Inkább dupla takarót rakok magamra ilyenkor és élvezem h még "nyár" van valamilyen szinten. Mert nyitott ablaknál lehetek. Kati: Ismerem a basht. Fenn is vagyok asszem 2 quote-al. De már régiek. Még anno sokat olvasgattam mikor még rendszeresen frissítették. Ezek szerint akkor vannak még dínók???? :DDD Ez szuper!!!!! :D Most nagyon örülök!!! És egyenesen Afrikából!!! ;>>>
Kati Már hogy ne lennének dinók???? (Forrás a bash.hu. Érdemes olvasgatni :D) (L) betti üzenete: tegnap meséli jankó, ül a villamoson a stadionnál, ahol most valami őslénypark van felállitva ..vágod ilyen sátorokban. 2 cigány beszélget mellette... egyik: te figyelj már, ezek tényleg igazi dinoszauruszok? erre a másik: hülye vagy, asszed idehozták őket afrikából ? :D...
macsibibi Ezt az ablakosat már Rita is írta, de én még mindig nem csuktam be,e gyszer sem, szeretek hajnalban egy egész picit vacogni vékonyka takaróm alatt. Pedig baromi fázós vagyok, viszont ennél fontosabb, h nyitott ablaknál alhassak. Szegény Ciccet mindig elnyomom, ô be akarja csukni... :) Örülök, h meggyógyult a gép. :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Orad: Hasonló a véleményem. És kiakadtam h erre még pénzt is áldoztak .. nem is keveset, h ez a remekmű összejöjjön. Durva azért, megnéztem volna a gázsikat. stb..
Orad Hú, ugyanezt gondoltuk, mikor megnéztük mi is a Bakkermant. Annyira nagyon szar, hogy egyáltalán nem is értem, hogy értelmes emberek ehhez hogy adhatták a nevüket... Lehet, elrabolták őket az ufók, és ezek valami klónok??? A Csinibabát viszont nagyon szeretem. :) I LOVE LOVASI, :)
DoRcY Panka: Ez a süni még pár évvel ezelőtt volt a kertünkben. Akkor nagyon sokan voltak, sokat le is fényképeztünk :) Olyan cukik tényleg! Macsi: :D Szerintem is rosszabb!
Új adag
Új adag
DoRcY onto Creative
DoRcY Köszönöm Dóri :) Örülök ha tetszik!
Orad annyira gyönyörű ékszereket csinálsz!!!
DoRcY Köszönöm Borsó :) Macsi: De jó!! Úgy örülök :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Ahhhaaa :) Értem!!
Borsó Sopronban sátraztam:) És nagyon messze volt a városközponttól:)
DoRcY Nem is volt nálatok vagy csak nem mentél ki? :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Macsi: Jézusom. Remélem én is h tényleg csak rossz levelet küldtek. Kiakasztó azért tényleg, h mennyit tudnak bénázni. Nem is értem.. :(( Majd írd meg ha kiderül, h mi lett végül is. Félreértés volt-e vagy mi?! Nano: Hát nem csoda :D Mindenki küzd ezzel szerintem. Nem egy egyszerű dolog az biztos. :|
Borsó Mindenki az órafelvevéssel küzd..szörnyülködve nézem a sok szenvedő neptunost, pl a tesómat, aki ugyanúgy ébredt reggel, mint te:)
macsibibi Képzeld, én azzal szívok júni vége óta, h a buta TO írt nekem etr-es üzit,h adjam le az indexemet, amit május végén, v júni legelején leadtam, az abszolutórium benn is van az etr-ben, a TO pedig nincs nyitva nyáron, de sürgősen adjam le nekik. Majd most megint kezdhetek utánalesni, mikor nyitnak ki és remélem nem tüntették el,r emélem "csupán" egy "szokásos" TO-s hiba és másnak aakrták elküldeni. Bnőm egyszer kapott tőlük üzit, h fizessen be x ezer Ft-ot, különben érvénytelen a féléve. Azt sem neki akarták elküldeni, szóval reménykedem, h ez is csak félrement. Fújj-fújj TO. Nálunk majdnem gyilkolászás volt régen, meg volt, aki szivatott és nem írta alá az indexet, csak ha csípett.
ETR sux
ETR sux
DoRcY onto MyLife
DoRcY :D :D
Orad :)))
Kutyaséta
Kutyaséta
DoRcY onto BoNo, MyLife
DoRcY :D :)
Borsó :DDDD reméljük így lesz:D
Tofi Nagyon arik!:D
Jelentős
Jelentős
DoRcY onto MyLife
DoRcY Nano: Én Albérletbe megyek :) De végül is majdnem ugyanaz. Koleszban is laktam már, amikor elsős voltam.
Borsó Én is azt remélem, jó lesz a koliban... Sok olyan ismerősöm van, akik nagyon szerették..Pl tesóm kolitársa most az unokatesóm (és szomszédom) menyasszonya:) Karinak pedig gratulálok:)
DoRcY Orad: Én is ilyesmiben reménykedem:> Eddig a volt párommal laktam, 1 évig koleszban, kb. 3 évig albérletben. Lányokkal még nem laktam együtt. Macsi: Köszönjük :>
Györköny újra
Györköny újra
DoRcY onto MyLife
DoRcY Falat, ez már nekem is sokszor feltűnt :) nem tudom miért lehet.
falatka Olyan jó kis mozgalmas életed van :) Egyébként már nekem is feltűnt, hogy a hazafelé vezető út mindig rövidebb.Vajon miért?Nem értem.
DoRcY Ahogy olvasom a motorozástól majdnem mindenki fél :D akkor én tényleg egy hős vagyok?! :D :D I'm a heroooo ... :D Többen kérdeztétek az ékszereket. Egyelőre nem vittem ki őket árulni, mert egyrészt nem érzem őket olyan minőségűnek még. Másrészt csomó - csomó még nincs felszerelve. Harmadrészt ezek a vásárok általában meghívásos alapúak. Nyilván megoldhatnám h az én dolgaim is kikerüljenek, de egyelőre nem akartam még. Viszont egy jó pár darab már elhagyta a kis otthonomat, ajándék formájában pl. :) és vettek is már meg belőle.
23.
23.
DoRcY onto MyLife
DoRcY Nixyke: Köszönöm még egyszer :) Mia: Lucky youuu !!!! :D .. Én sajnos már nem írhatom :(( De hát ez is eljön egyszer az ember életében. Végülis nem olyan rossz ez a 23 ám :>> Pipacs, Macsi: Nektek is köszönöm szépen :) Macsi: Bizony jó ez a füzet. Sok érdekes dolgot találtam benne és megállapítottam h nagyon rinyálósak voltunk a barátnőmmel mindketten :D A "bejegyzések" fele arról szól h de utáljuk a sulit :D :D
macsibibi Nagyon bolgos szülinapot kívánok, így utólag is! :) Csodás nap lehetett, szépek az ajándékok :) és az a füzet milyen jó dolog lehetett akkoriban meg most is, visszaolvasni. :)
pipacs Utólag is boldogot! :)
Álmok
Álmok
DoRcY onto MyLife
DoRcY Keriann: hova szeretnél tetkót? :) Én nem mernék azt se, meg azok nem is annyira tetszenek csak 1-2 helyen. Mia: Jézusom neked akkor kész "katarzis" lehetett ez a sok luggatás :)) És milyen hősiesen tűrted!! :D Neeem, ti nem vagytok mangalica család!! Csak apa nézett ki vele úgy álmomban :D Valahogy az ő imidzséhez ez a karikás orrbavaló nem igazán megy :D :D Nektek jól áll! :D Szója meg Malacpuliiii !!! :D
Mia Nem fáááj, csak elájulni szoktam, de nem azért mert fáj, hanem mert elájulós vagyok (tetkónál is, piercingnél is, alkalomadtán fogorvosnál vagy injekciónál). Amúgy nekem a köldököm érzéstelenítő nélkül csinálták és sokkal kevésbé fájt, mint a nyelvem, azt érzéstelenítették. Orromban meg kettő van, akkor mangalica család vagyunk? :D:D:D (Mikinek is, a Szója meg alapjáraton Malac :) )
keriann Nekem is volt kövem az orromba, szúrattam is, lövettem is, de sajnos nem bírta a bőröm és mindig begyulladt :( Pedig úgy szerettem.Úgyhogy most egy tetkóra vágyom, csak arra meg nekem nincs bátorságom ;)

Top