Nyűg
Nyűg
DoRcY onto MyLife
DoRcY B: Tudom h jót akarnak. Meg valahol jogos volt a észrevétel. De nagyon pipa lettem akkor tőle. Azóta elsimultak a dolgok. Nano: Tudom h te igazi család-centrikus ember vagy :) És sokan is vagytok úgyh nem csoda :)) De ez így van jól. Hát igen külön élés után furcsa megint visszaszokni a "nagy" családba.
Borsó Tényleg idegesítő tud lenni a család néha..Mondom ezt én, aki amúgy családfanatikus... Nehéz lehet visszaszokni Pécsről, tesóm is valahogy így volt vele:) Remélem hamarosan elmúlik a nyűgösködés:)
B. Ne mérgelődj! Én is mindig fortyogtam mikor beleszóltak ebbe-abba. De igazából csak jót akarnak, meg hát mindig a pici lányuk leszel. Én megtanultam nem "meghallani" mikor piszkáltak. (Ma már nem.) Mondjuk nem tudom miről lehet szó. Igaz mindez csak kevésbé komoly dolgoknál volt így. Pl hogyan teregetek. :) Béküljetek ki szerintem. :)
Nyár meg tök
Nyár meg tök
DoRcY onto MyLife
DoRcY Nano: Nem, szerencsére nagyon finom minden :) Úgyhogy végül is megéri a munka :) B: örülök h megkaptad. Nem is vártam h gyorsan válaszolj, csak azért küldtem hátha jobb kedved lesz picit tőle :) Hamarosan készítem őket és írni fogok! Puszi :)
B. Kedves Dorcy! Megkaptam a leveledet, csak nagyon nem volt lelkierőm válaszolni. De most már jobb. Nagyon tetszik amit készítettél, teljesen jó lesz. Úgyhogy ha időd engedi és elkészülnek a szépségek és küldöd őket szólj. :)
Borsó Szépek:) Főzni jó dolog:) Nálatok nem lett vízízű a pl. a gyümölcs a sok esőtől?
Dinnyés
Dinnyés
DoRcY onto MyLife
DoRcY Borsó: Tényleg nagyon jó hely ez a Velencei tó :) Hát igen félelmetes volt a bozóttűz, meg nagyon büdös is, örülök h sikerült azért elkerülnünk. De rendesen éghetett valahol a cucc, mert nagyon messzire ellátszott a füst és és a szaga is jött :S Gondolom jó nagy károk keletkeztek.
Borsó A Velencei-tó tényleg tök szuper, sokat jártunk oda régen:) Meg mostanában is:) A bozottűz félelmetes lehetett, és nem bírtam volna véignézni, ahogy rádől egy autóra a fa.. Szörnyű... Nálunk is nagyon nagy vihar volt.... Félelmetes.
DoRcY Orad: Köszi :) Hát igen a bozóttűz tök félelmetes volt... még a vízben voltunk amikor már láttuk h gomolyog a füst.. először azt hittük h viharfelhők azok, de nem. Macsi: Én a Balcsit is nagyon szeretem, de most a Velencei tó is a kedvencem lett. Ez a strand rész annyira szép volt és kellemes volt a víz is. Meg mellette csomó beülős hely, étterem, fagyis, boltok. Szóval tök jó szerintem :) Simán tudnék itt is nyaralni kicsit.
Pörgetés
Pörgetés
DoRcY onto MyLife
DoRcY Panka: Igen, szoktunk :) Tulajdonképpen szinte mindet eladjuk. Az ismerősök szoktak ajándékba kapni. Picit szoktunk megtartani magunknak. Csak amennyi kell.
Panka Ugy irigyellek, hogy te ilyen dolgokat csinalsz!! :) Eladni is szoktatok mezet?
DoRcY Macsi: Hát igen, nagyon más, mint amit a boltokban leveszel a polcról. Persze azok is finomak, de a házi az igazi :) Igazából a tesóm méhészkedik, de mindenben segítünk neki, úgyh az egész család be szokott szállni. Most én meg a tesóm csináltuk a pörgetést ketten. És apával hozták el a mézet a méhektől. Más különlegesség most nem jut eszembe velünk kapcsolatban, amit még meg tudnék említeni :D
Bátaszék
Bátaszék
DoRcY onto MyLife
DoRcY Karim :**** :) Köszönöm!!! Snoopy, Nano: Köszönöm nektek is! Snoopy, én is sajnáltam nagyon :(
Snoopy Mielőbbi gyógyulást Dorcy és nagyon sajnálom, hogy a halászléfőző versenyt ki kellett hagynod. :(
Borsó Gyógyulj meg!!!
Medálok
Medálok
DoRcY onto MyLife
DoRcY Barbi: Olyan 3*3,5 cm-sek a négyzet alakúak. A kör meg a csillag medálok meg 4*4 cm. a picikék, amik gyűrűk azok 2*2 cm-sek. Nano: Köszönöm :) Igen, valószínű máskor is elmegyek majd futni egyet.
Borsó Nagyon szééépek:) Főleg az a sárga virág sárga szalagon:) Futni pedig jó dolog:)
Barbi Klafák :) Ezek méretben mekkorák?
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszönöm lányok :) Örülök ha tetszenek!
Kriszti Nagyon ügyes vagy és szépeket alkottál ! :)
Orad Ámulok! Gyönyörű!!!
Nyuszi portrék
Nyuszi portrék
DoRcY onto MyLife, Nyulacs
DoRcY B: Szerintem is annyira cukik!!! Sokszor lemegyek megsimizni őket :) Snoopy: Igen és külön ládát kell berakni mindig annak a nyuszinak amelyik ellik. Szénával, meg tép magából szőrt. De mostanában nagyon sok kisnyuszi szokott lenni. Egy anyának 10-12 kisnyúl :)
Snoopy Jaaaaaa így már értem. :D Cselesek!!! :D Annyira jópofa, hogy a nyuszimama fészket épít a piciknek. :) Jó puhi lehet ott bent aludni, legszivesebben én is bevackolnám magam valahova. :D
B. Édes nyunyókák. Meg bírnám őket zabálniiiii. :)
Lovely Blog
Lovely Blog
DoRcY onto MyLife
DoRcY Szívesen lányok :)- Orad: Megértelek... kicsit pihend ki magad!
B. Köszönöm szépen. :)
Orad köszönöm szépen. Igyekszem meghálálni, és megcsinálni csak erőm elhagyott. :)
Macsitól
Macsitól
DoRcY onto Creative
DoRcY Kati :) Köszi!!! Macsi: Nagyon aranyos vagy tényleg :) Biztos találok hozzá még ilyen gyöngyöt, mert ezek mindig szoktak lenni, nagy mennyiségben :>> Majd a hétvégén, max. jövő hét elején küldök neked képet és válogathatsz h mit szeretnél cserébe :) B: Köszönöm :) Szeretek ilyesmiket gyártani.
B. Jajj, nagyon szépek. Olyan ügyes vagy Én nem is tudnám megcsinálni szerintem. Viseld egészséggel.
macsibibi Jajj lányok, nem vagyok én tündér, csupán segítôkész. :) És szívesen küldök máskor is, ha szeretnél (pláne, ha találok majd még olyat, amit kinéztél). :) És nagyon szépek lettek, remélem ha már elkezdted ezeket, kapsz hozzájuk ugyanilyen gyöngyöket majd! :) (Kíváncsi vagyok ám :D)

Top