Megint kert
Megint kert
DoRcY onto MyLife
DoRcY Snoopy: Ez itt lesz Baján. Még sose voltam kint eddig, pedig mindenki mondja h rengetegen vannak. És állítólag tök nagy durranás, meg nagy buli. Idén mi is főzünk, a férfimmel megyünk meg az ő családja + barátok. Szóval kíváncsi leszek. Lesznek koncertek is, de engem leginkább a kézműves cuccok érdekelnek onnan be kell vallanom ... :D
Snoopy Fantasztikusak a képek!!!!!!! :)) Úúú most nézem itt oldalt a vonalzódat, hogy mindjárt lesz halászlé fesztivál. Majd írsz róla nagyon kíváncsi vagyok milyen egy ilyen fesztivál meg mondjuk nem szeretem a halászlevet de biztos megkóstolnám ha már ott vagyok. :) Ha nem lenne ilyen messzi el is mennénk.....:( :)
DoRcY Köszi csajok :) Nano! Köszönöm a díjat is! Ki fogom majd tenni :>
Borongós időben
Borongós időben
DoRcY onto BoNo
DoRcY Nagyon durva pózokba tudja vágni magát. Ez most még "gyenge" tőle. :D
Borsó Olyan édes, ahogy pihen:)
DoRcY :D Köszi Macsi!!! Luw érte! :D
Harkány + Pécs
Harkány + Pécs
DoRcY onto MyLife
DoRcY Borsó: Hangulatos volt tényleg, belül kaktuszok, pálmák voltak :) Szép kávézó nagyon. Azért még lehet h eljutsz te is idén strandolni. Még csak a nyár közepénél járunk! Vagy még ott se... :)
Borsó Nekem idén telj4esen kimaradt a strandolás:) tök jó nap lehetett, a kávézó nagyon hangulatosnak tűnik:)
DoRcY Miért nevetnélek? :) Biztos kiesik neked ez a terület vagy egyszerűen csak úgy hozta a sors h nem járkálsz erre felé. Pl én meg az Alföldön nem nagyon jártam még. Talán csak egyszer, akkor is kislány voltam. Minden esetre érdemes egyszer ellátogatni Pécse, ajánlom! És akkor már Harkányba is, csobbanni egyet ;>
Fóbia
Fóbia
DoRcY onto MyLife
DoRcY Hanna: Megnyugodtam azért hogy nem csak én vagyog így a lepkékkel. Azt hiszem ez már örök életemre megmarad, viszont odáig felfejlődtem hogy ha nagyon muszáj már kikergetem őket párnával, és nem mindig kell a férfi segítség! :)
hanna Én is "lepkés" vagyok, sokáig titkoltam, de aztán kiderült, hogy bőven akadnak, akik utálják ezeket a rovarokat. Ki tudja, mi az oka! A színük, a formájuk, a látszólag teljesen eszetlen, csapongó repülésük? A fóbiát nem kell szégyelni, és magyarázat sem kell rá. A fóbia irracionális, és hamis az a magyarázat is, hogy valami gyerekkori trauma okozza. Túl nagy arányban fordul elő, és a megkérdezetteknél nagyon kevesen emlékeztek (a szülők is) arra, hogy valamilyen affér történt volna. Sőt, gyerekként sokan kedvelték közülük a pillangókat, vagy az egyéb bogarakat. Ha valaki ezzel cikiz, ne törődj vele. Neki is megvan a saját fóbiája, talán éppen ezért tereli a figyelmet a tiédre. Még csak egy mondat: engem például egyáltalán nem zavar a pók, a kígyó, a béka, az egér, és a többi, leggyakoribb utált lénytől. Nyugodtan ugrándozhatának (kúszhatnának) melletem. De ha bejön egy szarbarna, szőrös, ostoba jószág, akkor életbe lép a "kettőnknek kicsi a ház" szabály. Ha tehetem, másra bízom a dolgot, de ha nincs más, megteszem magam. Nem okoz örömet az elpusztításuk, nem ez a célom, utálok feltakarítan utánuk, de hát túl hülyék ahhoz, hogy maguktól kitaláljanak
DoRcY Nicole :))) Rajtam is nevettek már nagyon sokan emiatt. Sokszor nem is gondolnánk, mennyire nem vagyunk egyedül egyes dolgokkal... Üdvözöllek itt a blogon :)
Füli – fal
Füli – fal
DoRcY onto Creative
DoRcY Köszi csajok :) Macsi: Én simán csinálnék még egy falat, ha nem lenne ez elég. Fanatic vagyok ;D Ritu: Nekem úgy végképp nem férnének el a cuccok, ha más ékszerem is lenne rajta. B: Ja és ezek még csak a lógós fülik, a bedugósakat nem tudom erre tenni :>
Rita Nekem a nyakláncok és néhány karkötő is ezen a táblán lóg, fülbevalókból csak a nagyobbak. Dehát tele van az enyém is. :)
Kati Nagyon szép, ízléses.
DoRcY onto BoNo
DoRcY :))))
Panka Jaj, de edeeeesss :)))
Szivárvány
Szivárvány
DoRcY onto MyLife
DoRcY Igen, hát ez egy szomorú esemény. De azért tényleg jó h egyes dolgokról bizonyos emberek jutnak eszembe. Emlékek ezek is. Még ha szomorú is.
Panka Vannak ilyen dolgok, amik mindig egy valakire emlekeztetnek, de sztem ezek jo dolgok, legalabbis olyankor en jo erzesekkel emlekezem! Es a szivarvany tenyleg nagyon szep!!
DoRcY Igen :( De a szivárvány azért egy gyönyörűséges dolog... :)
Kék kagyló
Kék kagyló
DoRcY onto Creative
DoRcY Macsi: Írok neked akkor :) Lehet h rossz címem van ott megadva. Két címem is van ;>> Orad: Kell igen alap, szerelőpálca, szerelőkarika, gyöngy v kagyló v vmi amit ráraksz, plusz füli akasztó. Plusz kúpos fogó és harapó :) kb ennyi. Ahogy már a Macsi is írta.Persze minden attól függ h milyet szeretnél csinálni.
macsibibi Fogó az kell, meg vagy karika, vagy pálca, amit az alapról lelógatsz és arra szereled a gyöngyöt, kagylót, etc. Meg fülbevaló akasztó.
Orad Nagyon szép ékszereket csinálsz és kapsz! El kéne kezdenem nekem is a füliket alapra csinálni. Én eddig csak úgy csináltam, drótra fűzve. De így sokkal szebbek. A gyöngyön és alapon kívül kell még valami?? (fogó, drót, vagy nemtom)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Hát annyi derül ki h elvesztette ill. otthagyta az előző munkahelyét. Talán vmi mérnök szerű volt. És fél felmenni az emberek közé a kis komplexusai miatt. :) De hogy konkrétan mit meg hol meg hogyan dolgozott az nem derül ki. Valami olyasmit mondott h félt attól h mindenkinek meg kell felelnie. Meg egy mérnökből elég fura h csöves lesz szerintem. :)
Orad Jó kis nap lehetett! nem azért lakik csányi a metróban, mert amúgy csöves lenne?
DoRcY Ritu: Hogy is mondhatsz ilyet, habár ott a Kari, természetesen nagyon hiányzol! Mindig! :)) Tofi: Tudod az a csaj aki kisbabákat fényképez mindenféle pózokba, ruhákba. :) Macsi: Köszönöm !!! :) Nano: Próbáld egyszer ki, hogy ahol úszkálnak és lelátsz rájuk, az árnyékodat föléjük helyezed :D Tényleg megijednek és olyan cukik :DD
Virágok
Virágok
DoRcY onto MyLife
DoRcY Panka :) Köszi.. majd meglátod ;>> B: Bizony tök jó a kert, annyira kikapcsoló néha kiülni kicsit a zöldbe, a virágok közé :) Macsi: :)))) Ritu: Nálunk több is van, mind virágzik már, csak sose sikerül délelőtt lekapnom őket, mikor teljesen kinyílnak. :|
Rita Szépek :) Nekem még nem virágzik ez a kaktusz :(
macsibibi Én is nagyon kíváncsi lettem. :) Szépek a virágok! :)
Aúcs.
Aúcs.
DoRcY onto MyLife
Borsó Jobbulást a fogadnak... :)
DoRcY Micsoda egybeesések, Orad!!! Az ínykivágást viszont nem szeretném ... :D
Orad pont egy éve én is 22 éves voltam. pont egy éve nekem is kibújt a fogam. pont egy éve nálam is az advil volt a nyerő. (engem kicsit megmószeróltak pont egy éve, a dokinő kivágott az ínyemből, mert nem engedte kibújni a fogam) hajrá!
Csepp
Csepp
DoRcY onto Creative
Work
Work
DoRcY onto MyLife
DoRcY Én a szoctámot lekéstem ebben a félévben sajna :S .. na majd a következőbe. Ja, örülj neki, még egyszer gratulálok! :)
Kedy Ja, akkor én pontosítom, az elején a szoctámot írtam. Nekem is akkor küldtek, de szerencsére ilyen gondom többet nem lesz! :)
DoRcY Igen én a Bursára gondolok amúgy. Én csak azt kapom. Kapnám.. És tényleg nem küldtek semmit. Csak asszem április végén, sőt lehet h májusba. Durva. És akkor ápr/máj körül küldtek egyáltalán levelet is h "bocs de gond volt a rendszerrel" . Anyád. :D Na mindegy. Azóta már utaltak szerencsére.
Egy kis kék …
Egy kis kék …
DoRcY onto Creative
DoRcY Nekem tök jól tartja magát :) Sőt, van egy csepp alakú is. Azt ma csinálom meg ;>
Panka Aranyos lett ;) En egyszer vettem ilyen kor alaku alapot, de szetcsuszott, uh azota nem probalkoztam ujra vele :(
DoRcY Nálam is volt tegnap (táskatestvérek \o/ ) :D
Nyuszijaink
Nyuszijaink
DoRcY onto Nyulacs
DoRcY :) Tényleg jó őket simizni, olyan puhák és aranyosak.
Snoopy Micsoda tapsifülesek! :DD Az első meg az utolsó tetszik nagyon! Annyira cukik úgy megsimizném őket....:) *irigy-irigy*
DoRcY Macsi: Identitás-zavar :D :D Hát akkor jó sora van, anya nyúl lesz lassan biztos! Tofi: Hajrá :D hát nálunk tényleg az van, rengetegen vannak! Panka: Nagyon puhák :> Olyan simizni valók!
Ma…
Ma…
DoRcY onto MyLife
DoRcY Egyéniek. Lol. Finoman fogalmazol Orad :D egyébként köszönöm, ari vagy :*** :)))
Orad Huh, csak most látom, bocsánat. Gratulálok a szigorlatodhoz! Meg a kávés mutatványhoz is: ügyes vagy, ezt senki sem fogja direkt úgysem utánad csinálni, meg Apud után sem... :) Egyéniek vagytok. :))) De viccet félretéve, nem lehetett kellemes élmény tényleg. :S
DoRcY Mia: :D Mindketten nagyon ügyesek vagyunk!!! Én is gratulálok neked!!! :) :) Macsi: Ma már meleg van :D Hálistennek. De egy hétig tökre rossz idő volt :( Mondjuk ennek ellenére is mászkáltunk mi mindenfelé :D
Férfim nap
Férfim nap
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszi szépen Panka :>>
Panka Boldog szulinapot Karinak!!!! :))
DoRcY Köszönjük, B. :>
Kilátó
Kilátó
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszi Macsi :>
macsibibi Szép képek! :)
DoRcY Tényleg? :) Szerintem tök szép innen a város, gondolom neked is tetszett. A Ritáékkal is voltunk már fent itt :) gyalog mondjuk jó durva felmászni ide. A fülbevalók pedig egy kis ezüst lóhere, a másik pedig egy fehér kis kő, aminek ezüst az alapja. Ezek most nem lógósak :)

Top