EmO MaCa
EmO MaCa
DoRcY onto MyLife
DoRcY Panther: Nekem tevém sose volt :) Falatka: Hát ez a hősemberes móka nagyon kemény :D Borsó: És milyen lett??? :) Snoopy: Hát mer' ez menő emo-maca :D Panka: Bezony van :D Nem is akármilyen!
Panka Ritanak is van? Na, akkor jo bandazast ;) Aztan szamolj be a fejlemenyekrol :))
Csokisnoopy Tevében még ari volt ez a tartsd életben dolog de szerintem egy emo-t simán hagynék öngyilok lenni. :DDDD Mindenesetre a Tiéd nagyon vagány. :))
Kipécéztek
Kipécéztek
DoRcY onto MyLife
DoRcY Borsó :) mondtam h sok közös van bennünk :) Orad: okés, várom ám :)
Orad Köszönöm szépen, igyekeszem minél előbb összeszedni ezzel kapcsolatban a gondolataimat, és egy bejegyzésbe gyúrni. :)
Borsó Az 1., a 4. és az 5. pont szinte teljesen megegyezik:) mármint rám vonatkozóan:)
Pécs
Pécs
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszi, meg is csináltam :)
Nixyke Szia! Ha van kedved hozzá: http://nixyke.freeblog.hu/archives/2008/10/27/KI_lettem_pecezve_Ujra_pattan_a_labda/
DoRcY onto MyLife
DoRcY :) Köszi Bori. Hatalmasak :D télleg!
Bori irigy-irigyi-irigy:) nagyon édesek ez a nyuszik, de ekkorákat még nem láttam:)) eszméletlen tündérek!:))
DoRcY Vörösbegy: Köszönöm :) ezek olyan vidéki dolgok. Szeretem. Ezt Pécsen nem kapom meg, amit otthon, Szekszárdon. Orad: Én is szeretem az őszt. Sokáig nem szerettem de most már látom benne a szépet! Macsi: Olyan hatalmasak voltak a lovak. Én kicsit féltem, de csodálom is őket. Nagyon jó érzés lehet rajtuk lovagolni :) Szabadsááág! :)
Technikai K.O.
Technikai K.O.
DoRcY onto MyLife
Mia Hát én is :) és szép a köv. bejegyzésben a Bonovics, csak mint mindig, annyira :D
DoRcY óóó, hát az kár. Pedig kíváncsi lettem volna :)
Mia Veled álmodtam valamit, kár hogy nem emlékszem rá :)
Shoemanic
Shoemanic
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszi :) Nekem a fehér is tetszik, "élőbe" szebb :)
macsibibi A fekete nagyon tetszik, azt elfogadnám, a fehér nem a stílusom, de neked biztos jól fog állni! :)
DoRcY Mia :D Borsó köszi :D hát igen. most dilemma :D :) Mindegyiket szereteem :D
Hajzat
Hajzat
DoRcY onto MyLife
DoRcY *Remél* Holnap terveim szerint tornázok. Jáj!
macsibibi Türelem és kitartás! :) Lesz eredmény!
DoRcY Igen ezt tényleg így kéne h este ha már vmit muszáj akkor zöldség v gyümölcs. Rá fogok erre állni asszem :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Macsi: különleges íze lehet :) megkóstolnám. Meg tudtad h van belőle fehér is?? Egyszer a tv paprikán olyat tett egy szakács a sütibe (kókusztekercsbe). Hát biztos h finom! Ez az egyetlen gomba, amit megkóstolnék a szarvasgomba :) Kis ínyenc vagyok,mi? :D
macsibibi Én is csak egyszer, de az finom. Bár ha ezek a méretesek szarvasgombák lennének... :) De így is tuti fincsik. :)
DoRcY Panther: Látod :D minden ilyen szép nagyra nő :D Hát ez van, termékeny ez a Dél-Dunántúl :D :P A tortából még van úgyh jöhecc ;) Tofi: Lelőtték a poénod télleg :D Snoopy :) köszönöm a bókot a képek nevében. A torta valóban nagyon fini volt :) Macsi: én szarvasgomát még nem ettem, de bár olyanok lennének nekünk! Ezeket a tesóm kapta. Borsó :) köszönöm! Panka: lesznek még képek terveim szerint, végre jóól szuperál a fotómasina ;)
1 Hét
1 Hét
DoRcY onto MyLife
Panther Csak miattam ne folytasd, csak finoman jelzem, h megsértődnék :D Érzelmi zsarolás a kedvenc szadimódszerem :D
DoRcY Snoopy: Nem baj néha én is keverem a neveket :) főleg h a mienk ilyen hasonló. Borka: köszi :) egyelőre úgy tűnik meglesz, a kikapcsolódás. Panther: Hát veled szembe télleg "bunkóság" lenne :D Borsó: :) Jó h megint itt vagy aktívan! Eltűntél mostanság. Az ilyen aranyosak miatt (is) írok, mint te! :) Miracle: Köszi, jól esik!
Miracle Jó pihenést! És én sem szeretném, ha abbahagynád!!!
Rainy day
Rainy day
DoRcY onto MyLife
DoRcY Érdekes lehet :)az egyik barátnőm is szociológus! :)elég sok mindent tanulunk mi is ami az ő szakjához kapcsolódik.
Mia Oké, köszi!! Amúgy én meg társadalmi tanulmányokon, egyszermajdvalamikor szociológián vagyok-leszek, mondjuk idevág a hálózatkutatás és szegregáció is, így a kettő együtt meg kész gyönyör :)
DoRcY Mia: Most vettem észre h ide is írtál. Most nem fogod elhinni de én is majdnem blogos témát írtam. Mert az a konzulens aki ilyen témákkal foglalkozik egy tündér-pasi :D Meg hát ugye a blog.. közel áll a szívemhez. Csak én nem hálózati komm. szakirányon vagyok; hanem médiakultúra, és mint utólag megtudtam ez baj ebből a szempontból. DE! Ha kell valamiben segíteni nyugodtan szóljál, én szívesen rendelkezésedre állok bármiben :)) És lesz Bono-s bejegyzés, ígérem!!! :)
Titkos randi
Titkos randi
DoRcY onto MyLife
DoRcY Hát jóhogy! :D
Rita Feltétlen értesíts, hogy követni tudjam az eseményeket :D
Olvasónapló
Olvasónapló
DoRcY onto MyLife
DoRcY Borsó: Nem gáz :D kicsit tényleg összekeverhető ... Tofi: ugyeee? :D Örülök h ennyien egyetértetek Macsi: Nem vagy egyedül :D
macsibibi Atya ég! Korán van még, v hülye vagyok, de nem értem. :))
Tofi Ez mekkora baromság!:S Borsó: :DDD
Nyufi, hopp!
Nyufi, hopp!
DoRcY onto MyLife
DoRcY Dóri :D én is erre vágyom már. Tofi: Hát :D nemtom. Ezek nem lakásban lesznek hanem ólban. De attól még lehet h büdik :D
Tofi Annyira édeseeeeek! Akarok egy nyuszit. Csak állítólag büdik!:S
Dóri Ó de édesek. :D Ha egy ilyen nyuffkó egyszer a kezem közé kerülne egész nap csak szorongatnám, meg ölelgetném. :D
Ösztöndíj
Ösztöndíj
DoRcY onto MyLife
DoRcY :( olyan rossz. Eddig azért elvoltam valahogy ezzel a rendszerrel. De most nagyon felbőszít. Semmi sem éri már meg ebben a mai világban ...
macsibibi Nem frankó ez a mostani rendszer, mert tényleg röhejes, h csak a legjobbak kapnak, és persze aránytalanul keveset, Lényegében 35 kreditet muszáj felvenni, h kapj, mert nem sikerülhet minden 5-re. Ha becsúszik 1-2 hármass, kompenzálni kell a több kredittel.
DoRcY Azért te legalább kapsz. De hát te mondjuk szorgalmas is vagy :)) De én ezt a mi rendszerünket akkor is disznóságnak tartom! Macsi: hát ezaz. én is kaptam eddig olyan szépen. És pedig nem voltam húdejó tanuló, de nem is voltam rossz. Olyan átlag v annál tán egy kicsit jobban teljesítettem.
DoRcY onto MyLife
DoRcY Húúú , de rég ettem krumplispogácsát :) Nálunk az anyu tud nagyon jó hajtogatott sajtos pogit. Az a legjobb. A mamám sajnos nem tud sütni (az egyik)
Snoopy Aztamindenit de guszta! Ügyes vagy!! Nekünk hétvégén a Mama krumplispogit csinál. Jaaaj de imádom. :DD
DoRcY Köszi Borsó :)
Kéregetők
Kéregetők
DoRcY onto MyLife
DoRcY Jól van akkor nem csak én vagyok így h kiakadok tőlük. Félreértés ne essék: Van olyan akinek adok! De ez az alkoholtól bűzlő részük nem az a kategória...
Rita Én is tudnék mit mesélni.. :/
Snoopy Ó ez a téma nekem is a vesszőparipám...:( Inkább el sem kezdem :)
DoRcY onto MyLife
DoRcY Meglesem :) biztos jóó
Snoopy Az elkeseredett bejegyzésben Nici tett be linket nálam a mobilról kommentben. Annyira jóóóóó nekem kell ilyen! :D
DoRcY Rita: Nekem a második is tetszik, mert az akatszót. Na jó, amit mutattál lapot kb mind tetszik :D De hát azért nagyravágyó nem vagyok, így idén Karácsonyra csak ezt a hármat szeretném :D ha-ha Panka: Ebayen láttam őket :) Snoopy: Az is jó lehet, a snoopys mobil :D ez valami új fejlesztés? Hunyi: Ne akard h odaégessem a vacsorád (az elkövetkező 1 hónapban vagy évben) :D :D :P
Aranka
Aranka
DoRcY onto MyLife
DoRcY Nyugi csajok, azért még ne temessük :D Aranka tegnap feltámadt romjaiból és azóta már a szolgálatomba is állt újra, és mos serényen. Igaz, hogy a konyhánk úszott a mószseres vízbe, a kutya mindent összekent a vizes-sáros lábával (mert belemászkált ugye) meg a Peti könyékig járt a szűrőjébe :D de megérte mert MŰKÖDIK megint! ¤××WE LOVE ARANKA!!!×פ :D :D
Snoopy Jáj...remélem Arankamosómasa ma már jobban van...:S :)
Borka Uhhh, sajnálom...A szűrőjét szoktad tisztítani? Mert lehet, hogy csak annyi a gondja, hogy az eldugult. Bár ha egy matuzselemről van szó, talán csak örök létre szenderült...
Iwiw
Iwiw
DoRcY onto MyLife
DoRcY Borsó: Na az meg még gázabb, ha a saját rokonát nem jelöli vissza. Szerintem.
Borsó Sajnálom... vannak ilyen emberek... nekem a rokonom csinálja ugyanezt..
DoRcY Mia: Kizártnak tartom. Rita: Vissza fogom vonni a bejelölést asszem. Snoopy: Köszi, igazából azért nem értem mert tényleg egy aranyos lány volt. Mondjuk azóta sok idő telt el. Csak furcsánaktartom h vkinek évek esnek ki a memóriájából. Persze lehet szelektív az emlékezete...
Borsónak
Borsónak
DoRcY onto Creative
DoRcY Nagyon szívesen :) örülök ha tetszik
Borsó itt is köszönöm szépen:) nagyon nagyon szép:)
DoRcY Köszi Snoopy :)
Sorstalanság
Sorstalanság
DoRcY onto MyLife, Olvastam
DoRcY onto BoNo
DoRcY Szép lehet ahogy így leírtad! :) kíváncsi vagyok ám!
macsibibi Nincs színválaszték, zöld színű, belül fehér szőrmével, ami illik a fehér kutyához :) és igen, vízlepergetős anyag. Már visszakerült a gyártóhoz, remélem hamar meglesz!
DoRcY És ez milyen anyagból lesz? Vízlepergetős? És milyen színű? :)
Mamám
Mamám
DoRcY onto MyLife
DoRcY Hát igen tényleg nagyon jó :) mondjuk nem sűrűn van ilyen. Talán ezért is van meg a varázsa!
Borsó Jaj csak úgy elképzeltem, milyen békés és harmónikus találkozások lehetnek, amikor a Mamád átmegy hozzátok:) és a barackos-diós süti is jól hangzik:)
Új hely
Új hely
DoRcY onto MyLife
DoRcY Köszi -köszi :) furcsa is lenne ha nem postolnék addig :D
keriann Az előbb néztem, h ne már, h napok óta nincs új postod, mire rájöttem, hogy elköltöztél ide :DDD Nagyon szép az új blogod!!!!
DoRcY Oké, mert ilyesmit tervezek. Konkrétan a kategóriák alatt lehet váltani h ki mit szeretne olvasni. Kutyás, főzős vagy személyes bejegyzéseket.
DoRcY onto BoNo
DoRcY Köszi :) ezentúl úgy tervezem h itt lesznek a Bonos és a kajás bejegyzések is. És oldalt a kategóriák közt lehet váltani h ki melyiket szeretné olvasni.
Borsó jaj de aranyos! jó újra látni a rendes blogodon Bonot:)
Vendégség
Vendégség
DoRcY onto MyLife
Futtató
Futtató
DoRcY onto BoNo
Mi lennék, ha…
Mi lennék, ha…
DoRcY onto MyLife
A Dórák
A Dórák
DoRcY onto MyLife
DoRcY Én régen verset is írtam. És akinek megmutattam annak mind tetszett. De valahogy felhagytam vele és már nincsenek is meg. Helyette én is a bloggal boldogítom az emberek idegeit :D
Dóri Ebben van igazság...mondjuk a versírás helyett inkább blogolok. :D

Top