Kozmetikumok

DoRcY onto Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Tényléeg hasonlóan néz ki :) Hát nekem ez a temék nem túlzottan jött be, legközelebb másfélét választok. Az ananászos krém elég jó, de tényleg inkább frissítő, hűsítő hatása van. Nyárra ideálisabb!
Kedy Pontosítok: a Big daring szempillaspirálról van szó az Avonból, hát hasonló a neve, hasonlóan néz ki, összekevertem :)
Kedy Elküldtem, mielőtt befejezem a hozzászólást... A többi terméket még nem próbáltam, de az az ananászos hűsítő lábápoló tetszik, de majd szerintem nyárra lesz jó nekem.
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Hát én sem vágódtam hasra ettől az Yves Rochertől, olyan kis semleges illat, tavaszra mondjuk elmegy, meg így hogy ajándékba kaptam elhasználtam, de semmi extra. Az Avonosak tényleg sokkal jobbak! Nekem a makadámdió nagyon nem jött be, tényleg a mogyoróvajra emlékeztet. Viszont a krém hatása szuper!
Kedy Ezek közül egyiket se próbáltam még, de régebben volt nekem is Yves Rocher-s tusfürdőm. Tetszett az illata, bár szerintem semmi extrát nem tartogatott maga a termék. Ehhez képest pedig soknak tartom az árát, főleg, hogy a mennyisége kevesebb 250ml-nél, ami egy átlagos tusfürdő-mennyiség. Az Avonosak szerintem jobbak és azok vannak 250-ml-sek. Apropó Avon és lábápoló: pont most szeretnék venni valami krémet. Ha megyek, majd megszagolom a boltban ezt a makadámdiósat, ezek után kíváncsi vagyok az illatára :)
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Fu, szuperek! Nekem nagyon bejött! Gondolom városonként is eltérő a kínálat, majd Pécsen is megnézném egyszer ;)
Kedy Egyszer, ha lesz plusz pénzem, én is benézek a Müllerbe. Itt ugyan van, de nagyon ritkán tévedek be, akkor is inkább az akciók miatt. Úgy tűnik jó dolgok vannak ott :)
DoRcY onto Kozmetikumok, MyLife
DoRcY Igen, egyetlen darab volt a boltban, hát nem tudtam otthagyni! De szuper tényleg, éppen most használom és olyan fincsi illata van! Hát tényleg elég logikátlanok akkor, az almás-fahéjas nekem is abszolút téli!!! Kíváncsi leszek hogy mivel rukkolnak még elő!!! Valami jó kis nyári gyümölcsös illat jöhetne! :)
Thimmyke Na úgy látom csak megvetted a mandarinos radírozós tusit. :D Örülök, hogy tetszik és bevált. :) Én is nagyon szeretem. Egyébként annyira logikátlanul hozzák ki a radírozós tusfürdőket... Tavaly nyárra kijöttek a fahéjas almával, ami nekem abszolút egy téli illat. Télen meg kijöttek egy citrusossal, ami meg nyári. :D
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
Thimmyke EGy időben én is nagyon rá voltam kattanva ezekre az avon naturals szettekre... :D MOndjuk a testpermet nálam sosem fogyott el. :/ De a tusi és a testápoló igen. Tényleg ezek a legpraktikusabbak utazáshoz. :) Mondjuk én már összeraktam magamnak egy ilyen mini termékekből álló neszeszert, amit csak elő kell kapni, ha megyek valahova pár napra és nem kell gondolkodnom mit is kell vinnem. Nagyon praktikus. :) 2-3 utazás után kell újratölteni a mini flakonokat, és nem foglal túl sok helyet. :) Az a hóemberes habfürdő meg extra cuki! :D A lovely homok lakkjait én is szeretem. :) Nem is tudom hány belőlük itthon... :D Sokszor új kollekcióban is azokat hoznak. Az essence lakkotmeg pont most szereztem meg blogger talin. :3
DoRcY Köszi, örülök hogy tetszik!Eddig nagy átlagban meg voltam elégedve azokkal, amikről írtam, de ha valami nem válik be, azt is le fogom írni természetesen! Már csak azért is hogy magamat is emlékeztessem: Ezt a terméket nem kéne újravenni! :) Igazából nagyon ritkán használok rúzst, és az Avon vásárlások mellé szoktam kapni ajándékba ilyen kis mintákat. Szerintem egy csomó hever otthon bontatlanul, lehet hogy már azokat a színeket ki is vonták a forgalomból azóta. De neked nagyon hasznos lehet, ha ki szeretnél próbálni pár árnyalatot, és megtalálni a tökéleteset :) Ilyen áron bőven megéri!
Kedy Jó, hogy írsz teszteket, mert így biztos lehetek abban, hogy a mutatott terméket nem promózzák, hanem valóban bevált, és ezért mondanak róla jót :) Az Avonból én is több dolgot használok, az egyik az arcradír, ugyanolyan őszibarackos-gyapotos, mint az arckrém, amiről most írtál. Egy időben megszüntették ezt az arcradírt, akkor átálltam a gránátalmásra, aztán az itteni Avon boltban mégis találtam a barackosból. No mindegy, szóval nálam mindkettő bevált, szeretem őket és az illatuk is nagyon jó! A másik a rúzs. Néhány hete gondolkodtam pont, hogy minek az nekem, nem használom. Viszont ha olyan alkalom van, azért csak kell(ene). Úgyhogy eszembe jutott, hogy az Avonnál - mikor még tanácsadó voltam - lehetett venni rúzsmintákat és most ilyeneket készülök beszerezni. Így ki lehet próbálni szín, illetve minőség szerint, de mégsem hatalmas kiadás, feleslegesen. Most a honlapon úgy láttam, hogy 100,- Ft darabja, így nagyon megéri. Ha van tanácsadónőd, kérdezz rá :)
DoRcY onto Beauty, Kozmetikumok, MyLife
DoRcY a spirálban nekem is ennyi a lényeg, nem csinálok nagy ügyet belőle, legyen kicsit fekete a pillám és kész. Az enyémek amúgy is nagyok, szóval nem várok nagy varázslatot egy spiráltól. Maybelline-em még nem volt, de lehet hogy majd kipróbálom, köszi a tippet! A barnító gyöngyöket imádom! Tök régóta megvan nekem is, és napi szinten használom. Azóta megvettem a pirosító gyöngyös változatát is, az is nagyon tuti, most hogy jön a tavasz azt is egyre többször fogom elővenni, jó kis pírt és csillogást ad az arcnak.
Thimmyke Nekem is volt ilyen spirálom, vag ymág van is? :D Nem is emlékszem... Nem rossz, de tényleg nem egy nagy durranás. Nekem is nagyjából ennyi a lényeg a spirálnál. 1000 Ft-nál ne nagyon legyen drágább, és ne csomósodjon össze. :) Mostt Maybelline one by one-t használok, azt nagyon szeretem. eredetileg 2000 Ft, de 50%-os akcióban sikerült megvenni 1000 Ft-ért. :) Azok az Avonos barnító gyöngyök is jók, nekem már vagy ezer éves, ami van, de semmi bajuk. :D

Top