Vezetés

Golf Plus
Golf Plus
DoRcY onto MyLife, Utazás, Vezetés
DoRcY Köszi, mi is imádjuk! Már javítottam! :D
Kedy Nagyon szép ez az autó, én is hasonlóban gondolkodom a nagyon távoli jövőben... Még nem írtad át! ;D
DoRcY És tényleg! Majd átírom. :D
By-bye Golfi!
By-bye Golfi!
DoRcY onto Magán, MyLife, Vezetés
DoRcY Úgy látszik az ötödik a vízválasztó akkor :) Nekem végül másodjára meglett, de nagy teher esett le a vállamról. Nagyon örültem neki! Most én is kihagytam egy kis időt a vezetésben mert sokszor még bénázok és idegesít hogy feltartok ezzel másokat. Meg a csúszós utak sem barátaim. De tavasszal majd szeretnék megint próbálkozni. Sajnos ez csak úgy megy ha csinálja és gyakorolja az ember.
Thimmyke Gratulálok! És csatlakozom Rékához, én is ötödjére mentem át annak idején... (Talán nem véletlenül vagyunk barátnők... :D) Szerencsére nem adtam fel, csak kihagytam úgy fél évet (a telet, és tavaszt), az volt az első évem az egyetemen, és úgy éreztem elég nekem annyi stressz egyszerre... Aztán visszamentem nyáron ősszel végre ötödjére meglett... Én rettenetesen izgulós voltam és ez volt a bajom. Mindig hülye kis apróságokon siklottam el... :/ Én amikor beparkoltam az utolsó vizsga után a kreszparkba elbőgtem magam... :D A két vizsgabiztos csak nézett, hogy mi bajom van. :D Nagyon örültem, hogy végre vége ennek a kínszenvedésnek. :) Már csak rá kellene szánnom magam, hogy így x év kihagyás után végre vezessek is, de nálam még nem jött el ez a megváltó pont. :/
DoRcY Köszönöm lányok! :) Nem volt egyszerű, de nagyon örülök hogy végül végigcsináltam és kitartó voltam. Magamnak is bizonyítottam ezáltal. Persze még sokszor csinálok bénaságokat a vezetésben, de azt hiszem ez még jó darabig így lesz. Lényeg hogy nem szabad feladni!

Top