Scrapbook

DoRcY onto Creative, DIY, MyLife, Scrapbook
Kedy Köszönöm! Mutatom majd! :)
DoRcY Akkor azért találtál sok hasznosat, örülök :) majd mutasd meg miket készítettél, nagyon kíváncsi vagyok! Jó alkotást neked is!
Kedy Nézegettem Pippi oldalát, csak soknak találom a postaköltséget, ezért nem merültem bele mélyebben. De tetszett, amiket ott találtam, szimpatikusnak tűnt a felület is, és a termékek is. Albumot vettem egyik nap. Benéztem a Tescoba, és találtam egy gyűrűs mappát, aminek pillangós a borítója. Nagy mappa, és akciós is volt. Az Árkádban pedig nyílt nemrég egy hobbibolt. Múltkor benéztem, és elég drágának tűnt, de aztán sehol máshol nem találtam kétoldalú ragasztót, így újra benéztem. Azt is találtam, papírokat is találtam, meg mindenféle jót, amit ha netről rendelek, többe kerül. Egyelőre 2 színes lapot vettem, egy számos matricakészletet, fél méternyi színes csipkét, meg van néhány dirib-darab mindenféle itthon, amik talán felhasználhatók. Nagy fájdalmam, hogy egyelőre semmit nem tudtam csinálni vele. Elkészítettem a nyomtatnivalót, de nyomtatni nem tudtam, mert az irodában nem akart működni a gép... úgyhogy halasztva jövő hétre :( :)
DoRcY Köszönöm, így utólag én már sok hiányosságát látom azért, meg hogy mit is kellett volna másképp... de ez volt az első albumom, meg Karinak készült, ezért biztos szeretni fogom mindig is :)
Kedy Most látom csak, annyira szuperül elkészítetted, nagyon tetszik! :)

Top