Haj

Knot
Knot
DoRcY onto Haj, MyLife
New cut: Bangs
New cut: Bangs
DoRcY onto Haj, MyLife
DoRcY Olyan tündériek vagytok :-)
Tisss Szerintem nincs miért gondolkodnod, mert zseniálisan áll. De neked olyan szép arcod van, hogy szerintem bármi jól állna!
Judit Szerintem is nagyon jól áll!!!!!!!!!!!!!!
Living in Red
Living in Red
DoRcY onto Haj, MyLife
DoRcY Köszike :D Már azóta másabb vörös lett :)
Thimmyke Szerintem nagyon jól áll ez a vörös benne! =)
DoRcY Köszi Lilla :)
DoRcY onto Haj, Magán, Munka, MyLife
DoRcY Köszi köszi :) Azóta már vörös is! Én most kezdem megtanulni, hogy hogyan kezeljem ezeket a váltásokat és új helyzeteket. Hát, nem egyszerű annyi szent. De már talán nem rettegek tőlük annyira, mint korábban, és ez tök jó!
Thimmyke Szupi lett az új hajad! És mintha magamat olvasnám a változásokkal kapcsolatban... Én sem szeretem őket, főleg nem a nagy horderejűeket. Nekem is görcsbe rándul tőlük a gyomrom, és alig várom hogy végre túl legyek rajtuk. :S
DoRcY onto Haj, MyLife, Smink
DoRcY Outfit posztot annyira nem szeretek csinálni, eléggé elégedetlen vagyok magammal ami azt illeti :-) Amúgy a ruhák persze szépek, egy narancs kis virágos mintás, egy lila-fekete és egy szürke-rózsaszín virágos. Talán majd egyszer rászánom még ilyesmire is magam, hogy ruhákat mutassak itt, de van annyi sok nálam szebb lány hogy nem érzek ilyesmihez bátorságot :) Amúgy örülök ha tetszik a poszt többi része, a szandálokat én azért azóta is sajnálom, úgy utálom mikor valami szétjön, amit szerettem hordani. És mivel általában olcsóbb kategóriás cipőim vannak, sokszor nem is éri meg cipésznél megjavíttatni :(
Thimmyke Nagyon csinik ezek a szandik... Én a kedvenc pink balerinámmal jártam így pár hete, hogy mehet a levesbe de még nem sikerült helyette újat szerezni. A ruhákra is kíváncsi lennék ám... :P :D És a sminkes képek is jól lettek! =)
DoRcY Én is egy litert, engem is a mangós érdekelne :-) Remélem, majd lesz, mert nálunk is készlethiány volt belőle...
Gray Lovin’
Gray Lovin’
DoRcY onto Haj, MyLife, Smink
DoRcY Köszönöm szépen Tisss :)
Tisss Olyan szép vagy ezeken a képeken, és tényleg csodás a hajad!
DoRcY Köszönöm lányok, örülök ha tetszik :) A hajam az első képen fonva volt, a másodikon kontyban. Ritkán hordok kontyot, nem szeretem annyira a feltűzött hajakat, de most a melegre való tekintettel van hogy egyszerűen muszáj mert nagyon melegít az a sok haj. Kedy, a csillámos szemhéjfestékeket én sem nagyon szeretem. Nekem az már túl sok, és a krém állagúaknál is azt vettem észre, hogy össze-vissza kenődnek, megülnek a szemhéj apróbb mélyedéseiben, és máshonnan meg nagyon gyorsan le is jönnek. Ezért a por állagúak nekem jobban beváltak. Van egy olyan mentás, tengerzöld szemhéjfestékem is, ami legalább ezer éves, már azt sem tudom hol vettem, és annak a színe nagyon szép. Remélem, ha kifogy majd találok még hasonlót :-) A csillámos körömlakkokban az egyetlen nehézség szerintem is, hogy nagyooon nehéz lemosni őket. Ezért nem szerettem én sem. Na de majd most kiderül... Rita: Lehet, hogy ez az ugyanolyan színű lakkunk! Rimmel 053 Apricot Punch. Imádom, olyan igazi korall színe van:) Most látom hogy a posztban el is rontottam a nevét, majd javítom. Csakegylány: Szerintem érdemes a szürkével kísérletezni minden téren, akár a szemen is. Nagy baklövés nem lehet, mert nem egy csiricsáré dolog :) egy próbát megér!
DoRcY onto Creative, Egészség, Haj, MyLife
DoRcY onto Haj, MyLife
Kedy Igen, majd fogok is! Nézegettem ezen a linken is vannak még jók, valamit majd mindenképpen kipróbálok :)
DoRcY Én azért szeretem a half up-okat mert nem lóg a szemembe a haj és mégis azért olyan mintha ki lenne bontva :) neked van szép hosszú hajad, tudsz vele kísérletezgetni! Most már az enyém is növöget megint! :))
Kedy Nagyon jó ez, nem bánom, ha kipróbálsz még ilyeneket és megmutatod! :) Én is szoktam néha nézegetni ilyeneket, valóban nagyon uncsi a mindig csak lógó haj. Mondjuk én a félig feltűzöttet nem szeretem, mert rossz érzés, hogy fel van tűzve a hajam, meg mégsem. De hát kinek hogy :D
New hair
New hair
DoRcY onto Haj, MyLife
DoRcY Köszönöm szépen Tisss :) nekem még nagyon új és szokom... Még nem tudom eldönteni hogy jó-e... Már sokan megdícsérték.
Tisss Hú, szerintem nagyon jó lett :) Sokkal jobban kiemeli a szép arcod!

Top