Smink

DoRcY onto Creative, DIY, MyLife, Smink
DoRcY Örülök hogy tetszik :) Van még egy nagy fa dobozom, amit szeretnék én is ezzel a technikával megcsinálni, csak nem volt eddig időm rá.
B. Ez nagyon szééép. Nekem is kell ilyen!!! :) Szerintem meg is csinálom mihamarabb. Köszi az ötletet.
Tangerine Flirt
Tangerine Flirt
DoRcY onto MyLife, Smink
DoRcY Köszi! Engem is a legtöbb rúzs zavar, olyan száraznak érzem tőle a szám. A színezett szájfények jobban bejönnek, de azért kell 1-2 rúzs is, ha valami alkalomra megy az ember. Talán picit tartósabbak :) És ez a szín nekem nagyon tetszik!
Kedy Nagyon jó színe van és nagyon jól áll! Régen sok mintát rendeltem az Avonból, néha egész rúzst is, de rájöttem, hogy nem szeretem, úgyhogy azóta epres Labello a sláger, ami színez is kicsit :)
DoRcY onto Haj, MyLife, Smink
DoRcY Outfit posztot annyira nem szeretek csinálni, eléggé elégedetlen vagyok magammal ami azt illeti :-) Amúgy a ruhák persze szépek, egy narancs kis virágos mintás, egy lila-fekete és egy szürke-rózsaszín virágos. Talán majd egyszer rászánom még ilyesmire is magam, hogy ruhákat mutassak itt, de van annyi sok nálam szebb lány hogy nem érzek ilyesmihez bátorságot :) Amúgy örülök ha tetszik a poszt többi része, a szandálokat én azért azóta is sajnálom, úgy utálom mikor valami szétjön, amit szerettem hordani. És mivel általában olcsóbb kategóriás cipőim vannak, sokszor nem is éri meg cipésznél megjavíttatni :(
Thimmyke Nagyon csinik ezek a szandik... Én a kedvenc pink balerinámmal jártam így pár hete, hogy mehet a levesbe de még nem sikerült helyette újat szerezni. A ruhákra is kíváncsi lennék ám... :P :D És a sminkes képek is jól lettek! =)
DoRcY Én is egy litert, engem is a mangós érdekelne :-) Remélem, majd lesz, mert nálunk is készlethiány volt belőle...
Gray Lovin’
Gray Lovin’
DoRcY onto Haj, MyLife, Smink
DoRcY Köszönöm szépen Tisss :)
Tisss Olyan szép vagy ezeken a képeken, és tényleg csodás a hajad!
DoRcY Köszönöm lányok, örülök ha tetszik :) A hajam az első képen fonva volt, a másodikon kontyban. Ritkán hordok kontyot, nem szeretem annyira a feltűzött hajakat, de most a melegre való tekintettel van hogy egyszerűen muszáj mert nagyon melegít az a sok haj. Kedy, a csillámos szemhéjfestékeket én sem nagyon szeretem. Nekem az már túl sok, és a krém állagúaknál is azt vettem észre, hogy össze-vissza kenődnek, megülnek a szemhéj apróbb mélyedéseiben, és máshonnan meg nagyon gyorsan le is jönnek. Ezért a por állagúak nekem jobban beváltak. Van egy olyan mentás, tengerzöld szemhéjfestékem is, ami legalább ezer éves, már azt sem tudom hol vettem, és annak a színe nagyon szép. Remélem, ha kifogy majd találok még hasonlót :-) A csillámos körömlakkokban az egyetlen nehézség szerintem is, hogy nagyooon nehéz lemosni őket. Ezért nem szerettem én sem. Na de majd most kiderül... Rita: Lehet, hogy ez az ugyanolyan színű lakkunk! Rimmel 053 Apricot Punch. Imádom, olyan igazi korall színe van:) Most látom hogy a posztban el is rontottam a nevét, majd javítom. Csakegylány: Szerintem érdemes a szürkével kísérletezni minden téren, akár a szemen is. Nagy baklövés nem lehet, mert nem egy csiricsáré dolog :) egy próbát megér!
Smokey eyes
Smokey eyes
DoRcY onto MyLife, Smink
DoRcY Köszönöm, örülök hogy tetszik! :)
Kedy Hogy én ezt miért nem láttam eddig... nagyon jó kis bejegyzést írtál :) Nekem mindegyik tetszik, de főleg mert jól variáltad hozzá a ruhákat is :)
DoRcY Látom mindenkinek más a kedvenc :D Amúgy a Cocoára érdemes beruházni, tényleg jó színei vannak. Örülök hogy tetszett nektek a poszt, lehet hogy lesz majd hajas is! :D

Top