Ékszer

DoRcY Örülök hogy szívesen jöttök ide lányok, remélhetőleg lesz miről írjak nektek a későbbiekben is! :) A Busójárás nagyon jó móka tud lenni, de tanácsos tényleg elkerülni a csúcs-forgalmat, és akkor abszolút élvezhető. Ha kora délelőtt mentek akkor nagyon jól lehet nézelődni, vásárolni is, és akkor is el tudtok csípni busókat pár fotó erejéig, szóval én inkább ezt az időszakot ajánlom. A felvonulás nagyon látványos, csak az ember bírja ki a tömeget! :D Egészségügyileg javulgatunk :) köszönöm! Még azért pár vizsgálat visszavan.
Kedy Nekem most pont az alkotói válságod ellentéte van, a korábbiakhoz képest jóval több vázlat van a bejegyzéseim között. Meg is lepődtem rajta. Remélem te is hamar túljutsz ezen, szeretem a bejegyzéseidet olvasni! Nekem sajnos továbbra sincs kertem, de vettem egy jácintot, hogy azért érezzem a tavaszt. Most kezd jönni a virága, rózsaszín! :) Busójáráson még sosem voltam, de meséltek már róla többen, és mindenki a nagy tömeget említette, és hogy nem lehetett semmit látni az emberektől. Szóval lehet annyira nem is akarok én odamenni jövőre sem... Remélem már jól vagytok egészségügyileg! :)
Myrkky Én szerettem olvasni ezt a bejegyzést! Remélem, hogy hamar túl leszel ezen az alkotói válságon, és újult erővel ísz majd! (-: Nagyon érdekes és nagy élmény lehet a Busójárás. Sajnos nekem nem volt még részem benne, hozzánk nagyon messze van Mohács. De a képeidet jó volt nézegetni!! (-:
DoRcY Mi a Népművészeti Egyesülettel mentünk árulni, és így jóval kedvezőbb volt a helypénz a három napra, plusz apukámmal elfeleztük az összeget, így már megéri. Az ilyen nagyszabásúaknál érdemes egy asztalra két árusnak menni szerintem, ha lehetséges :) Nagyon nagy élmény! Remélem lesz egyszer részed benne!
Kedy Ilyen nagy szabású vásárban még sosem voltam eladó, szívesen kipróbálnám. (Csak olyan sok a napidíj, hogy egyedül nem érné meg, de talán még két eladó egy asztalon sem...) Én is hanyagoltam mostanában az ékszerezést, de 1-2 megkeresésem azért volt, aminek nagyon örültem. Valahogy jó visszatérni egy kicsit az ékszerkészítős kreatív világba :) Apukád kerámiái mindig csodaszépek. Most konkrétan a borospoharas kép melletti tányér (ahol Kari van a háttérben) rabolta el a szívemet :)
DoRcY Igen olvastam ezekről is, nekem szimpatikusnak tűnik az ASZPIK :) a helyhiányt sajna nem tudom, gondolom vannak népszerűbb időszakok, amikor mindenki menne árulni, meg van pangósabb szezon is. Kíváncsi lennék egy ilyen pécsi piacozásra :)
Kedy Anno amikor még mentem Aszpikra, néhány vásár után már helyhiánnyal küzdöttünk, nem tudom azóta ezt sikerült-e nekik megoldani. Már van helypénz is, mondjuk csak minimális összeg, de tombolára is be kell adni egy terméket. Sok minden változott a kezdetek óta :( :)
DoRcY Ha megyünk, akkor mindenképp szólok, sajnos mostanában nem nagyon ékszereztem, meg nem a kitelepülősökre szeretnék menni, hanem csak egy sima, normál ASZPIK-ra, legalábbis elsőre :)
Bölcske 2014.
Bölcske 2014.
DoRcY onto Creative, Ékszer, MyLife, Utazás
Mányoki Strudel
Mányoki Strudel
DoRcY onto Creative, Ékszer, MyLife, Utazás
DoRcY Köszi! De jó lenne eljutni... de baromira messze van tőlünk :( Pedig a Kocsonya Fesztivál minden évben izgatja a fantáziám!!! :)
Thimmyke Ha Miskolcra jönnél mindenképpen szólj. :D Az ékszerek epdig még mindig csodásak. :)
DoRcY Sosem voltam még Miskolcon de nagyon szeretnék egyszer eljutni :) Remélem lesz alkalmunk rá! A süthető gyurmát én is csináltam sokáig, nagyon szerettem is, de az volt a baj hogy már annyiféle technikát használtam hogy nem bírtam vele egyedül. Valamelyikből le kellett adni és jelenleg az üveg jobban vonz. Biztos a te ékszereid is nagyon szépek voltak, ne légy kishitű! Szívesen megnézném őket!!! :)
DoRcY Már alapvető program lett azt hiszem :)
Rita Jaj nagyon jó volt! Dehogy panaszkodunk :D
Siller Fesztivál
Siller Fesztivál
Majális 2013.
Majális 2013.

Top