Things I Love This Week

Kedy Igazi nyári TILT :)
DoRcY Nagyon kedves tőled :) Meg is lett a sok szavazat eredménye! Nagyon örültünk neki!
Kedy A fára én is szavaztam! :)
DoRcY Hála égnek, végre! Már nagyon elég volt a télből :)
Kedy Annyira érződik már a tavasz ebből a TILT-ből! :)
Kedy Bizony... sokszor többe kerül a szállítás, mint maga a termék...
DoRcY Biztos idővel majd kiterjedtebb lesz, remélem! 399 Ft az nem vészes, ahhoz képest hogy a postán milyen árak vannak :(
Kedy Nem egy elterjedt dolog ez még, de hosszú távon biztos bővítik a dobozok számát. Csak maradjon meg a 399,- Ft-os szállítási díj, akkor simán megéri bárkinek!
DoRcY Köszi, már szerencsére jobban vagyok! Nem terveztem lakásdekoros bejegyzést, de jó ötlet! Lehet hogy majd kattintok pár képet! :)
Kedy Gratula Karinak, neked pedig jobbulást! :) Lakásdekoros bejegyzés is lesz? Megnézném, hogy néz ki nálatok ilyenkor a ház :)
DoRcY Sajnos még autóval is kissé nehézkes volt rendesen megnézni őket, mert a programjuk eléggé bizonytalanul alakult. Reggel már hét órakor felszálltak a ballonok, ami azért elég korai, aztán ugye változó volt hogy merre mennek. Délután volt esélyesebb elcsípni őket, 4-5 körül érkeztek vissza a reptérre, és akkor láttuk őket mi is. Nagyon szép volt ahogy a napnyugtában leszálltak! :)
Kedy Valóban a hőlégballonok! Autó híján annyira lehetetlen küldetésnek érzem, hogy egy ilyenre eljussak! :( Nagyon aranyos ez a cica, de neveld meg, ne hagyd magad összekarmolni :D
DoRcY Érdekes volt a pizzának meg a hamburgernek ez a párosítása, már régóta meg akartam kóstolni! :) A virágokat én is sajnálom, most már kezd elég meleg lenni, és sajnos sok virág elszárad, kipusztul ilyenkor.
Thimmyke Ú! Azt a pizzát betolnám! :D Olyan kár, hogy csak 1-2 hétig ilyen szép rózsaszín virágosak a fák. :(
DoRcY Köszönöm Orad :) de aranyos vagy! Timi, hát igen, végre vannak színek! Sokat tud dobni az ember hangulatán ha nem a komor tájat, csupasz fákat kell nézegetni!
Thimmyke Én is úgy örülök ennek a sok virágnak. :3 Annyira jó ránézni a rózsaszín fákra. :)
Orad Komolyan kerestem a like gombot!! Szuper dolgok!
DoRcY Így is érdekes lehetett! Azért jó lett volna szemüveggel, rendesen megnézni, de már sehol se lehetett beszerezni sajnos. Még emlékszem anno, amikor a teljes napfogyatkozás volt, azt is néztük és mennyire különleges élmény volt!
Kedy Gratulálok a legifjabb unokaöcsihez! ^_^ A napfogyatkozást mi papírral néztük az irodában. Mármint hvg-n vagy index-en láttam, hogy lehet 2 papíros megoldással, hogy háttal a napnak és kilyukasztani az egyiket, a másikra meg rávetül a fény, és olyan alakja lesz. Szóval mi így néztük. De nagyon kellett figyelnem, hogy véletlenül se nézzek bele, mert nálunk az előtérbe nagyon besüt reggel :)
DoRcY Rá lehet kattani, az biztos! Csomó jó ötlet van fent, el szoktam nézegetni őket. a bigin-t nem is ismertem, nem tudtam hogy van ilyen! Nálunk minden évben vannak hóvirágok az előkertben, szeretem, mert ilyenkor tudom h már lassan jön a tavasz!
Kedy A Pinterestre én is csak néhány hónapja kattantam rá, mert nekem korábban volt a bigin.hu-n több albumom. Ez kb. ugyanaz, csak magyar, szóval jóval kisebb oldal is, és gondoltam nem kell nekem mellette a Pint. Aztán mégis nézegettem és találtam rajta olyan dolgokat, amit el akartam menteni. Akkor úgy döntöttem regisztrálok és azóta csak ezt használom. Hóvirágot meg szerintem évekkel ezelőtt láttam utoljára, pedig olyan szép :)
Barbi Áh, én inkább arra gondoltam, hogy ami nekem térd alattig ért, az neked talán földig :))
DoRcY Haha, köszi :D Félek, rám az a ruha "ici-picit" kicsi lenne :DDD Amúgy nagyon szép volt a ruhád, nekem nagyon tetszik!
Barbi Tyű, szépek a gyűrűitek :) Ruhám nem kell? Jó pízért megszámítom ;))
DoRcY Igen hívásra is, és üzenetküldésre/csevegésre, olyasmi mint a skype :)
Kedy Az élet apró örömei ^_^ Ezt a vibert én is kipróbálnám, de nem okos a telefonom :D Ez sms-re és hívásra is jó?
DoRcY Ofkorsz :D
karika200 +2. Árpi(Raspberry PI) ;]
DoRcY Én tökre nem bíztam benne eleinte, de végülis jó :) Már sok finomságot csináltunk vele!
Rita Jaa! És ez a tiétek? Jó?
DoRcY Az a smoothie-maker :)

Top