Egészség

2017 tavasza
2017 tavasza
DoRcY Köszönöm, örülök hogy itt vagy! :)
Orad Jobbulást Anyukádnak! Csodás képek! Nagyon jó olvasni Téged! Egy csipet otthon :)
Igazi tavasz
Igazi tavasz
DoRcY Köszönjük szépen! Bonoval most minden OK, szerencsére! ;)
Kedy Mindhárom kutyus nagyon aranyos! Mármint a törpék és Bono is! :) Remélem Bonoval most nincs semmi gond, Karinak pedig gratula a vizsgához! :)
Kedy Megint sikerült nagyon jól átadni a húsvéti hangulatot, mind a leírásod, mind a képek alapján! :) Az orvosi eredmény miatt ne csüggedj! Megtalálták a problémát, innentől csak gyógyulni lehet. Nagyon drukkolok! :) /Nekem még mindig nem lehet tudni mi a bajom, kb. 1 éve mikor könyörögtem egy MR-ért a sok problémám miatt, határozottan kijelentette az orvos, hogy eszében sincs elküldeni... a fejébe vette, hogy hipochonder és depressziós vagyok (előbbit rejtetten, másikat nyíltan adta a tudtomra)... most orvost váltottam.../
DoRcY Örülök hogy tetszett! Igyekszem minél többet fotózni ide a blogra is :)
Myrkky Nagyon szeretem ezeket a posztokat olvasni, nézegetni. (-: Tényleg igen hangulatosak voltak a díszek, és a cicus is igen aranyos!! (-:
DoRcY Köszönöm, közben meglettek az eredmények, beszámolok róla majd egy posztban! A virágok, állatkák, finomságok azt hiszem állandó résztvevői a blognak, de most így tavasszal még inkább ;)
Kedy Hű mennyi gyönyörű virág, és finomság, és cicus, és helikopter, meg geoláda... most nagyon éhes lettem és várom a tavaszt! :D A vizsgálatok miatt hős vagy, remélem kiderül mi okozza a panaszokat, és végre helyrejön az egészséged! :) (Én még mindig orvosról-orvosra járok, lassan nem számolom hány éve már...)
DoRcY Köszönöm, örülök hogy tetszenek a képek :) Most már egyre több vidám, tavaszi szín lesz majd itt a blogon is, remélem! Mi nagyon örülünk a kis bevándorlónknak, azóta is folyamatosan "boldogít" minket. Nagyon régen volt utoljára cicánk... hát vannak csínytevései az biztos, de olyan kis öröm-bomba! :) Az eredményeimet ma kapom meg az orvostól... hát, meglátjuk. Majd beszámolok róla!
DoRcY Örülök hogy szívesen jöttök ide lányok, remélhetőleg lesz miről írjak nektek a későbbiekben is! :) A Busójárás nagyon jó móka tud lenni, de tanácsos tényleg elkerülni a csúcs-forgalmat, és akkor abszolút élvezhető. Ha kora délelőtt mentek akkor nagyon jól lehet nézelődni, vásárolni is, és akkor is el tudtok csípni busókat pár fotó erejéig, szóval én inkább ezt az időszakot ajánlom. A felvonulás nagyon látványos, csak az ember bírja ki a tömeget! :D Egészségügyileg javulgatunk :) köszönöm! Még azért pár vizsgálat visszavan.
Kedy Nekem most pont az alkotói válságod ellentéte van, a korábbiakhoz képest jóval több vázlat van a bejegyzéseim között. Meg is lepődtem rajta. Remélem te is hamar túljutsz ezen, szeretem a bejegyzéseidet olvasni! Nekem sajnos továbbra sincs kertem, de vettem egy jácintot, hogy azért érezzem a tavaszt. Most kezd jönni a virága, rózsaszín! :) Busójáráson még sosem voltam, de meséltek már róla többen, és mindenki a nagy tömeget említette, és hogy nem lehetett semmit látni az emberektől. Szóval lehet annyira nem is akarok én odamenni jövőre sem... Remélem már jól vagytok egészségügyileg! :)
Myrkky Én szerettem olvasni ezt a bejegyzést! Remélem, hogy hamar túl leszel ezen az alkotói válságon, és újult erővel ísz majd! (-: Nagyon érdekes és nagy élmény lehet a Busójárás. Sajnos nekem nem volt még részem benne, hozzánk nagyon messze van Mohács. De a képeidet jó volt nézegetni!! (-:
Karácsony 2015.
Karácsony 2015.
DoRcY Köszönöm lányok, örülök hogy tetszenek a képek :) Mi is többnyire játszósban vagyunk már Karácsonykor, korábban még jobban ment a "kiöltözés", de mára már eltunyultunk azt hiszem :) Örülök ha hangulatosnak találtátok a képeket! És köszönöm a jókívánságokat, meggyógyultunk szerencsére azóta már!
Kedy Gyönyörű képek, nagyon visszaadják a karácsony hangulatát! Jó olvasni, milyen békésen telnek nálatok az ünnepek, nálunk annyi veszekedés, kiabálás, feszültség volt mindig, hogy fura, de nagyon megnyugtató a másik végletről is olvasni. Remélem egyszer nekem is lesz ilyen :) Szuper, várom a dekoros bejegyzést! :)
Myrkky Nagyon hangulatosak a képek!! (-: Hát, bevallom, mi betegség nélkül is afféle "játszós" ruhaában vagyunk itthon az ünnepen is, hiszen fő a kényelem. (-: Azért remélem, hogy jól vagytok már, sajnos rettenetes tud lenni egy ilyen betegség... )-: Nálunk is csendben teltek az ünnepek, de én is azt szeretem benne, hogy többet vagyunk együtt a családdal, jókat eszünk, és beszélgetünk.
Zalakaros
Zalakaros
DoRcY Ha párhuzamosan csinálod akkor aztán lesz mit keresgélni, szerintem az nagyon jó alternatíva! :) Igen, az elrejtőnek kell a .com-os regisztrációt intézni, a fordításban esetleg lehet nekik segíteni,ha kérik.
Kedy Lehet párhuzamosan fogom a kettőt, a magyaron sokkal több láda van fenn :( A .hu-ról a .com-ra csak a rejtő tudja regisztrálni, ugye? Én megtenném azoknál, amiket már megtaláltam, de gondolom ezt csak ő teheti meg :)
DoRcY Van sok átfedés, de azért nem teljes. Eleinte nekem a magyarról nagyon nehéz volt áttérni, mert azt már annyira megszoktam, és a .com-on nehezen igazodtam el, de mára már nagyon szeretem! Érdemes mindkettőt nézegetni :)
Life lately
Life lately
DoRcY Én is nagyon várom, és nálunk már olyan szép idő volt a napokban, nem tudtam betelni vele! Most holnaptól mondanak egy kis visszaesést, záporok, miegymás. De nekem már ez a pár napsütéses nap maga volt a felüdülés. Ki lehetett végre menni a kertbe, már ültettünk a teraszon, az előkertben, és fát is metszett apa! Alakul a balkonon is a virágládák száma ;)
Thimmyke Ó, borzalmas lehetett ennyi rossz egyszerre, de a lényeg, hogy kezdneke rendeződni a dolgok. A sok virágos kép nagyon jól esik a lelkemnek, én már úgy várom az igazi jó időt és a tavaszt. :)
DoRcY Igen, már írtam is róla! :)
Lúd a jégen
Lúd a jégen
DoRcY Slizu: Jaj szegény anyukád!!! Annyira borzalmas :( Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. A gipsz már lekerült, de még nehézkesen járok. Talán minden nappal könnyebb lesz picit!
Barbi :( Jobbulást!
Rita Jaj annyira szörnyű. Remélem tényleg leveszik a gipszet, mikor ígérik. Jobbulást :(
November days
November days
DoRcY onto Creative, Egészség, Haj, MyLife
Kert mustra
Kert mustra
Kedy Örülök, hogy jobban vagy, remélem több baleset nem ér! Várom a beszámolót! :)
DoRcY Hátöö úgy néz ki hogy gyógyulok ki, lassan de biztosan mindenből :D a seggem most már sárga, a fülem rendbejött, a többit meg majd meglátjuk :) A keret azóta már elnyerte végleges helyét, csak még lefotózni nem volt időm, de lesz részletes beszámoló róla!
Kedy Jobbulást továbbra is, vigyázz magadra! Én egyszer így kaptam agyrázkódást, le (pontosabban fel) fejeltem a konyhaszekrény sarkát. Az a keret mire lesz? :)
Fly High
Fly High
DoRcY Köszönöm drága!!!
Tisss Gyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóógyulj meg Dorcy :)!
DoRcY IGEN! Szerintem követ minket... :)
Rita És befigyel megint az a nyúl a sarokban!!!
Para hét
Para hét
Kedy Hasonló ijedtség nálam is volt, csak nekem akkor majdnem teljesen kimaradt. Kb. ugyanezek a jelenetek zajlottak le, csak én előbb mentem dokihoz, aki egyébként azt mondta, hogy valószínűleg a fogamzásgátló okozta. Ezt amúgy azóta sem értem, mert se azelőtt, se azóta nem volt ilyen gond. Ezen kívül amit mondott még, hogy ezek a terhességi tesztek hiperérzékenyek, tehát ha lenne valami, azt egész biztosan kimutatná. Ezek után most jókat kívánok Nektek, remélem azóta már zökkenőmentesebb heteitek vannak és senki sem beteg :)
DoRcY Köszönöm... hát nem voltunk a topon az tuti :( most már innen remélem hogy megint csak jó dolgok következnek! Puszi nektek!
Borka "Szép" kis het, mondhatom.... :s Azért a szőrmókra még figyeljetek oda, mert a babesia/ a Lyme kór lappangasi ideje 1-20 nap is lehet, de nekünk anno az állatorvos 1 hónapos fokozott megfigyelést javasolt, jobb félni, mint megijedni alapon. Jobbulást mindenkinek! :)
Brrr!!!
Brrr!!!
DoRcY onto Egészség, MyLife
Winter Love
Winter Love
DoRcY Sült oldalas = True LOVE :D Amúgy meg nekem most már tényleg elég a hóból. Jöjjön a tavasz, szavazzuk meg!
Csakegylány Te jó ég, mekkora hóember, szupi! :) Boldog névnapot kívánok utólag is!
Tisss De szép! Az a hóember meg hattttalmas :)
DoRcY onto Egészség, Munka, MyLife
DoRcY Köszi lányok, már beszedtem mindenfélét, amit lehetett. Antibiotikumot, torokfertőtlenítőket, valamennyit javultam, de még nem az igazi :S Remélem most már elhagy a betegség. Most házi gyógyteákat nyomatok :-)
Tisss Jobbulást... A táska meg irtózatosan cuki :)
Kedy Én is így voltam vele, egészen a tavalyi agyrázkódásomig. Utána még dolgoztam néhány napot, de éreztem, hogy kell az a néhány nap pihenő... Mostanában pedig ha kapar a torkom és érzem, hogy komolyabb lesz, megiszok este egy Neo Citrant, nekem az mindig segít. Másnapra vagy enyhül, vagy kutyabajom. De látom nálad az ACC használ. A Strepsils itt is állandó darab, bár én inkább a mézes-citromosra esküszöm :) Egyél sok mézet, nem tudom szereted-e így külön, de köhögésre jó. Nagyon szép a táska, majd az órás nyakláncodat is mutasd meg itt ;)
Happy New 2012.
Happy New 2012.
DoRcY Nagyon köszönöm és hasonló jókat kívánok nektek is!!! :)
Kedy Nagyon jó volt olvasni a beszámolót! A rossz dolgokhoz kitartást kívánok, remélem rendbe jönnek a dolgok! Erre az évre pedig én is sok jót kívánok Neked, minden téren!
Lilla szia Dóri! remélem pozitív év lesz 2012 számodra és minden negatív, ami idén történt, jóra fordul! puszi
F*ckin Christmas?
F*ckin Christmas?
Kedy Én is jobbulást kívánok Apukádnak, remélem hamar meggyógyul! :(
DoRcY Köszönöm Tofi!!! ♥ Nagyon aranyos vagy! A szüleim valóban nagyon jó emberek, és örülök hogy ők neveltek és így neveltek, ahogy. Mert rengeteg mindent adtak nekem. Tényleg nem ezt érdemlik, és én hiszem hogy meg fognak gyógyulni, mert nagyon akarjuk!!!!!
Tofi Szerintem Te egy annyira jólelkű lány vagy, akit valószínűleg ugyanilyen jólelkű szülők neveltek fel, nem tudom felfogni, hogy ilyen embereket hogy támadhat meg egy ennyire alattomos kór és miért kell szenvedniük? :( Nagyon sajnálom és rengeteg erőt kívánok Mindannyiótoknak, rendbe fog jönni Apukád, mert rendbe KELL jönnie, NEM LEHET SEMMI BAJ! Gondolni fogok Rátok nagyon sokat! A lehetőségekhez mérten pedig Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!!
DoRcY Kicsit azért már jobb... :D De minden napra jut valami kis "édesség".
Borka O jaj de nagyon megertelek. Nekem ugyanilyen napom volt....Morogtam, mint a bolhas eb. :D Remelem, mara Te is jobban vagy!
DoRcY onto Egészség, Magán, MyLife
DoRcY Köszönöm lányok mindenkinek a kedves, biztató szavakat, s hogy gondoltok ránk! Ha fejlemények lesznek, mindenképp beszámolok. Én bizakodó vagyok nagyon.... de azért ijesztő :(
falatka Dorcy! Csupa jót kívánok Nektek! ♥
Snoopy Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolgon kellett átmennetek! Apudnak szorítok nagyon! Biztosan minden rendben lesz!!!! Kívánom, hogy a 2012-es év csak és kizárólag jó dolgokat hozzon!
Nem olyan jó
Nem olyan jó
DoRcY onto Egészség, Magán, MyLife
Panka Remelem minden jora fordul!!! Puszi!
DoRcY Imádom, hogy páran azért tartjátok a frontot!!!! :))))))))))))))) Ha lesznek hírek anyáról és a piciről akkor feltétlen megírom. Egyelőre eredményeket várunk Pécsről, és anya 4.-én megy be a kórházba.
Snoopy Anyukádnak és a Picurkának jobbulást kívánok, remélem minden rendben lesz velük hamarosan! A blogtársadalom kihalása ellen én is teszek, hogy sokat írok. :)) Pusziii.
DoRcY onto Egészség, MyLife
DoRcY Én őszintén nem gondoltam, hogy ennyire megszenvedek ezzel. Húzták már fogam, de az sehol nem volt ehhez. Nem is maga a húzás fájt, hanem utána a gyógyulás. De az 3 napig. Rettenetes volt. "Jó hír", hogy a másik oldalon, ugyanígy a bölcsességfogamtól majd meg kell válnom a közeljövőben. De előbb kipihenem ezt. Made for You fogak.. nem is hangzik rosszul :)
Kedy Sajnálom, hogy ilyesmi történik veled, bár mostanában nekem is fájogat az egyik fogam. De bölcsességfogat kihúzni... el tudom képzelni milyen lehetett. Azért remélem már jobban vagy és újra szájon át táplálkozol :D Kerámia és üveg implantátum? Na ez új. De akkor majd sok sikert hozzá, előbb-utóbb biztosan beindul az üzlet, és majd elmondhatja az ember, hogy az ő foga bizony Madeforyou XD

Top