Dühöngő

2017 tavasza
2017 tavasza
Life lately
Life lately
DoRcY Én is nagyon várom, és nálunk már olyan szép idő volt a napokban, nem tudtam betelni vele! Most holnaptól mondanak egy kis visszaesést, záporok, miegymás. De nekem már ez a pár napsütéses nap maga volt a felüdülés. Ki lehetett végre menni a kertbe, már ültettünk a teraszon, az előkertben, és fát is metszett apa! Alakul a balkonon is a virágládák száma ;)
Thimmyke Ó, borzalmas lehetett ennyi rossz egyszerre, de a lényeg, hogy kezdneke rendeződni a dolgok. A sok virágos kép nagyon jól esik a lelkemnek, én már úgy várom az igazi jó időt és a tavaszt. :)
DoRcY Igen, már írtam is róla! :)
Big (bad) changes
Big (bad) changes
DoRcY onto Dühöngő, Geocache
Kedy Sajnálom, hogy ez lett a vége :( Nem szoktam nézni a fórumot (meg semmi mást a ládák adatlapján és a megtaláláson kívül), nem is tudtam, hogy itt is ilyen marakodások mennek. Sajnos azt veszem észre, hogy az élet minden területén ez megy... Én a vásározást hagytam abba hasonló miatt...
orad Huh, mi most kezdtünk el geocachingelni a héten, de itt csak .com van, úgyhogy a .hu-n nem is regeltünk. A magyar fórumokba beleolvasgattam. Elkeserített. Mindenki annyira okos, ami nem lenne baj, ha körültekintő is lenne, de nem lenne bunkó... Jobb lesz így Neked hosszú távon!! Mellesleg ez egy szuper játék, telhesen bezsongtunk :) (főleg én) már az Öcsém is kezd rákattanni :)
Rita Annyira sajnálom ezt a geocaching-es dolgot! Hiányozni fogtok az oldalról :(
Lúd a jégen
Lúd a jégen
DoRcY Slizu: Jaj szegény anyukád!!! Annyira borzalmas :( Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. A gipsz már lekerült, de még nehézkesen járok. Talán minden nappal könnyebb lesz picit!
Barbi :( Jobbulást!
Rita Jaj annyira szörnyű. Remélem tényleg leveszik a gipszet, mikor ígérik. Jobbulást :(
Shit happens
Shit happens
DoRcY onto Dühöngő, Magán, MyLife
DoRcY Egyelőre sajnos semmi előrelépés :( Köszi a kedves szavakat!
Kedy Egyszer a mi autónkat is feltörték, ráadásul nem is otthon, ahol azonnal intézkedni lehet meg tényleg otthon van az ember, utána utazni kellett még 100 km-t haza... mindig rosszkor jön ez... Történt azóta előrelépés az ügyben? Szerencse a szerencsétlenségben tényleg, hogy az iratok megvannak, azokat nem kell újracsináltatni - a lelki nyoma örökre megmarad... Hasonlót kívánok én is mindenkinek, akinek eszébe jut mást megkárosítani. Sajnos ez már egy ilyen világ... :(
Lilla azóta már megkapta, nagyon örült neki! :) ;) :D és mi is örülünk, hogy olyasmit adhattunk, ami szívvel készült, és egyedi. :)
DoRcY Jajj ne keseríts el Lilla! Én már annyira várom a tavaaaszt. Félek, hogy idén kimarad és egyből a nyár fog jönni :( Anyukád akkor még nem kapta meg az ajándékot? Már olyan kíváncsi vagyok hogy mit fog szólni. Apa is már kérdezgette :)
Lilla a képeket csak most lestem meg, mint mindig nagyon jók! :D azok a nyulak nagyon husik!
Március?!
Március?!
DoRcY Igen :( Itt most eső van, töménytelen mennyiségben!
Lilla hát, most már nagyon jó lenne, ha vége lenne a télnek!!
Crash
Crash
DoRcY onto Dühöngő, MyLife
DoRcY Már visszakaptuk :) írok róla majd!
Réka És milyenek a kilátások most? Tudtok már vmit, mi lesz a kocsival? :-(
DoRcY Köszi :( Még mindig (vagy már megint) szervizben van...
Leányvár
Leányvár
DoRcY Köszi, ezt már sokan kiszúrták :) Mamám varrta neki!
Kedy Csinos a Bono kabátkája :)
Forgiven.
Forgiven.
DoRcY Köszi lányok! Azóta átbeszéltük, és már megbékéltem, de akkor nagyon rosszul esett. Szerintem nem is gondolták hogy engem ez majd ilyen mélyen érint. Most már mindegy, de legközelebb remélem másképp lesz! :)
pipacs Na ez nekem is szarul esett volna, de nagyon. :( Családban könnyen átbillenek a sérelmeken, kivéve a férjem ez alól. :S
Lilla megértem, hogy nem esett jól, és én is azt gondolom, hogy fontos ezeket megbeszélni/kibeszélni, különben bennünk marad a tüske... remélem ti is hamarosan ki tudtok kapcsolni a pároddal, megérdemlitek! :)
Hiszti napok
Hiszti napok
DoRcY onto Dühöngő, Magán, MyLife
DoRcY Köszönöm, rajta vagyok az ügyön :) remélem hogy tényleg tudok változni!
Kedy Némelyik rám is igaz sajnos (bár sokszor jogosnak is érzem). Nagy lépés hogy felismerted, és biztos vagyok benne, hogy javítani is tudsz rajtuk! Drukkolok! :)
Siófok
Siófok
HOT outside!
HOT outside!
Kedy :)
DoRcY Sajnos én nagyon távolinak érzem magamtól a foci-drukkerséget, amivel mondjuk nincs baj, addig míg én ezzel nem zavarok másokat, és ők sem engem. De néha nagyon minősíthetetlenül viselkednek a drukkerek. És egy kávézóban pl. engem rohadtul nem érdekel, ha beülök beszélgetni, hogy melyik csapat fogja megnyerni az EB-t. Ahogyan egy ilyen helyen mondjuk azt sem vetítik le, hogy a Barátok közt 1735136516 részében a Nóra megcsalja-e Attilát... Úgy talán ezt sem itt kellene. Vagy a teniszbajnokságokat pl. miért nem vetítik (Wimbledon, Roland Garros)? Mert engem meg az érdekel. Szóval egy kocsmában ez mondjuk elmegy, de egy elegáns kávézóban? És nyilván a pénz miatt rakják ki a kivetítőket, tudom. Na meg akit zavar, az próbálja kikerülni a dolgot, de sajnos egyáltalán nem volt olyan hely, ahol ne tették volna ki a TV-ket. Annak ellenére, hogy a város főterén óriás kivetítőkön IS lehetett nézni a meccseket, pár 10 méterre. Szóval fura... A sárközi lakodalom nagyon klassz és hangulatos amúgy, ilyenkor tényleg egy konkrét lakodalom zajlik a faluban. Kiválasztanak egy párt, akinek az esküvőjén bárki részt vehet, olyan mint egy óriás lagzi, tényleg. Megtűzdelve folklórral:) Azóta apa már jobban van, szerencsére, és megint dolgozik. Majd talán jövőre részt veszünk ezen a sárközin is, nem csak mint nézelődő.
Kedy Ebben sajnos igazad van, a drukkerség gyakran együtt jár a tahó viselkedéssel... bár nem tudom mi ennek az oka. Az üvöltözést én sem szeretem, főleg nem egy kávézóban. Ilyen helyen hülyeség is kivetítőt kitenni (persze megértem az érdekeiket), de erre inkább a kocsma való, ahogy te is írtad, így elriasztják azokat az embereket, akik a kávéházi hangulat miatt járnak kávézóba (ez viszont csak nem érdekük...). Én örültem a győzelmüknek, anno is spanyolos voltam nagyon, most is nekik drukkoltam ha már képernyő elé kerültem. Bár azóta sok új focista van és kerültek is el a nagyok közül, azért voltak ismerős arcok, akikről még rémlett, hogy jók. Most sem csalódtam. Egyébként nem szeretek végignézni meccseket. 1,5 óra az életemből túl sok ahhoz, hogy feleslegesen végignézzek egy ilyet, mikor úgyis ugyanaz lesz az eredmény, mint ha nem nézem végig. Apukád nem tudom hogy van azóta, de mindenképp jobbulást Neki! Biztos jó ez a lakodalmas dolog, bár én nem szeretem az ilyet. Nem azért, mert magától a gondolattól ódzkodom, hanem pont fordítva, túlságosan szeretném, mégsincs tervben, így pedig elég nyomasztó ilyeneken részt venni. Ha egyszer ott tartanék hogy van rá némi esély nálam is, akkor már biztos élveznék egy ilyet :) Sikeres vásárt majd Kisszékelyen!:)
DoRcY onto Dühöngő, MyLife
DoRcY Haha, jó tudni hogy nem vagyok egyedül a bénasággal :)) Nekem a memória kártyám volt szigszalaggal megragasztva, mert eltört az a biztonsági pöcök, amivel zárolni lehet a kártyát. De itt meg vagyok győződve, h ez nem az én bénaságom volt :) Amúgy meg igen, én is sokszor ejtettem le gépeket, sajnos. Még a netbookom is, hasonlóan mint te, a kábelbe belerúgtam s lerántottam. Jáj. De eddig ez a Fuji-s eset volt a legdurvább, az LCD-vel. És hát elég költséges is volt :( ösztönző, hogy ezután vigyázzak rá..... :)
Thimmyke Jaj ez az elejtős, bénázós dolog olyan ismerős nekem is... Bár én időzítés közben szoktam elveszteni az uralmat a gép felett. Esztergomban például a Bazilikánál lefújta a szél a kukáról, ahova letettem, hogy készítsek egy időzítés képet. Tegap az asztalomról eszett le egy ilyen menőver közben... Szerencsére egyik alkalommal sem lett baja. kopp-kopp. Viszont a régi gépemnél egyszer, amikor feldugtam a gépre a kábellel sikerült belerúgni a kábele és lerántani a fényképezőt. Na akkor az elemeket bezáró kis fedél bánt ezt az akciót, és nem lehetett visszapattintani, mert letört egy mikorszkopikus kis pöcök. :S Utána celuxxal orvosoltam még hónapokig ez a kis malőrt...
Kedy Az a lényeg! :D
DoRcY Kedy: A macaronokat tényleg nehéz elkészíteni, sok cukrászdában nem is vállalják, Pesten is csak néhányról tudok, ahol csinálják. Pedig annyira finomak, rászokhatnának máshol is... Bár a szenvedéseim után megértem őket, hogy annyira nem erőltetik. A mamám amúgy rendületlenül eszi a kis nyomijaimat. Legalább van, aki lelkesedik! :D
DoRcY Ritu: De édi vagy!!!!!!!!!!!
Kert mustra
Kert mustra
Kedy Örülök, hogy jobban vagy, remélem több baleset nem ér! Várom a beszámolót! :)
DoRcY Hátöö úgy néz ki hogy gyógyulok ki, lassan de biztosan mindenből :D a seggem most már sárga, a fülem rendbejött, a többit meg majd meglátjuk :) A keret azóta már elnyerte végleges helyét, csak még lefotózni nem volt időm, de lesz részletes beszámoló róla!
Kedy Jobbulást továbbra is, vigyázz magadra! Én egyszer így kaptam agyrázkódást, le (pontosabban fel) fejeltem a konyhaszekrény sarkát. Az a keret mire lesz? :)
Fly High
Fly High
DoRcY Köszönöm drága!!!
Tisss Gyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóógyulj meg Dorcy :)!
DoRcY IGEN! Szerintem követ minket... :)
Rita És befigyel megint az a nyúl a sarokban!!!
Para hét
Para hét
Kedy Hasonló ijedtség nálam is volt, csak nekem akkor majdnem teljesen kimaradt. Kb. ugyanezek a jelenetek zajlottak le, csak én előbb mentem dokihoz, aki egyébként azt mondta, hogy valószínűleg a fogamzásgátló okozta. Ezt amúgy azóta sem értem, mert se azelőtt, se azóta nem volt ilyen gond. Ezen kívül amit mondott még, hogy ezek a terhességi tesztek hiperérzékenyek, tehát ha lenne valami, azt egész biztosan kimutatná. Ezek után most jókat kívánok Nektek, remélem azóta már zökkenőmentesebb heteitek vannak és senki sem beteg :)
DoRcY Köszönöm... hát nem voltunk a topon az tuti :( most már innen remélem hogy megint csak jó dolgok következnek! Puszi nektek!
Borka "Szép" kis het, mondhatom.... :s Azért a szőrmókra még figyeljetek oda, mert a babesia/ a Lyme kór lappangasi ideje 1-20 nap is lehet, de nekünk anno az állatorvos 1 hónapos fokozott megfigyelést javasolt, jobb félni, mint megijedni alapon. Jobbulást mindenkinek! :)
Happy New 2012.
Happy New 2012.
DoRcY Nagyon köszönöm és hasonló jókat kívánok nektek is!!! :)
Kedy Nagyon jó volt olvasni a beszámolót! A rossz dolgokhoz kitartást kívánok, remélem rendbe jönnek a dolgok! Erre az évre pedig én is sok jót kívánok Neked, minden téren!
Lilla szia Dóri! remélem pozitív év lesz 2012 számodra és minden negatív, ami idén történt, jóra fordul! puszi
Anniversary 3.
Anniversary 3.
Kedy Remélem a 4. simán megy majd! Boldog 3. évfordulót! :)
DoRcY Köszönjük, csajok! :D Mr. Peches & Mrs. Peches.
Rita Boldog évfordulót és még sokszor 3 évet kivánok nektek! :)
DoRcY Köszönjük :) Parizerben, simiben nincs hiány!
Borka Boncat Isten eltesse sokaig parizerben es mas finmsagokban gazdagon, boseges simivel ellatva. ;) Neked pedig jo pihenest! :)
DoRcY Kicsit azért már jobb... :D De minden napra jut valami kis "édesség".
Borka O jaj de nagyon megertelek. Nekem ugyanilyen napom volt....Morogtam, mint a bolhas eb. :D Remelem, mara Te is jobban vagy!
DoRcY onto Dühöngő, Magán, Munka, MyLife
Questions of time
Questions of time
DoRcY onto Dühöngő, MyLife
Hidden Objects
Hidden Objects
DoRcY onto Dühöngő, MyLife
DoRcY Köszi hogy felhívtad a figyelmem a játékra, eddig ott nem játszottam még :) Nálunk apa és a tesóm is nagyon nyomják ezeket a játékokat és a netről töltöttünk le egy párat magunknak. Szeretem őket. Eddig a Kari gépe Bátaszéken volt, és itt nálam a régi laptopom használta. De az már szegényke olyan rossz állapotban van hogy csak na :( Kellett valami amin normálisan tud dolgozni
Kedy Néha kicsit el kell viselni a kupit ha az ember rendet akar :) Persze azért a Bono alkotása a nap végefelé gondolom kissé felkavaró volt :D "Innen ez már tényleg egy komoly kapcsolat, basszus, a PC-je nálam van!" Ez olyan aranyos volt :D Amúgy miért eddig hol volt? Szép a szobád :) A face-en is van egy hidden object játék, ha gondolod nézd meg, egész jó. Gardens of Time a neve, kicsit építeni is kell, hogy új pályákkal tudj játszani.

Top