Magán

2017 tavasza
2017 tavasza
DoRcY Köszönöm, örülök hogy itt vagy! :)
Orad Jobbulást Anyukádnak! Csodás képek! Nagyon jó olvasni Téged! Egy csipet otthon :)
Karácsony 2016.
Karácsony 2016.
Nyári élmények
Nyári élmények
DoRcY Remélem, hogy nem leszek :D De majd meglátjuk... a macskák csak szaporodnak nálunk, úgyhogy veszélyben vagyok! Hát én is örülök hogy végeztünk a festéssel, amúgy szerintem szép lett. Most itthon kellene majd munkába lendülni.
Kedy Blogolás terén nekem is kimaradt a nyár, most igyekszem behozni mindent, ami elmaradt. Többek között a szoba új színéről, amiről a mai napig nem készítettem képet, a blogbejegyzés viszont legalább egy hónapja készen vár. Ha hazaérek, szerintem pótolom ezt is! Egyébként nagyon hasonló színe lett a miénknek is, mint a festős képen lévő falé. A pasik és a színek :D :D :D Szerintem te sosem leszel magányos, macskás öregasszony :)
DoRcY Hu, ne tudd meg mit rosszalkodnak! Folyamatos rendrakásban-takarításban vagyunk, mióta kimásztak a dobozból :D De annyira édik hogy nem lehet rájuk haragudni! Most már egy csomó helyen lehet elektromos (villany) grillt venni! Egy olyan esetleg jó alternatíva lehet neked a lakásba, az talán nem is foglal annyi helyet. Anyukám nagyon szeretett volna olyat, de végül leszavaztuk és a hagyományos, kerti grillt vettük meg (az előző grill-kocsink sajnos teljesen szétrohadt). Mi úgyis leginkább a kertben használjuk, már amikor nem szakad az eső :D
Kedy Mennyi macsek! Most aztán lesz mit rendbetenni körülöttük! :D Gondolkodtam már, hogy valami benti grillsütőt kellene szereznem, mert nagyon ennék grillezett húsokat, zöldségeket, de egyelőre csak eggyel több cucc lenne egy (esetleges) újabb albérletbe költözésnél. Plusz nem is lenne hova tenni, így sem férek el az apró konyhában. Drukkolok, hogy megszűnjenek a panaszok! :)
Igazi tavasz
Igazi tavasz
DoRcY Köszönjük szépen! Bonoval most minden OK, szerencsére! ;)
Kedy Mindhárom kutyus nagyon aranyos! Mármint a törpék és Bono is! :) Remélem Bonoval most nincs semmi gond, Karinak pedig gratula a vizsgához! :)
Kedy Megint sikerült nagyon jól átadni a húsvéti hangulatot, mind a leírásod, mind a képek alapján! :) Az orvosi eredmény miatt ne csüggedj! Megtalálták a problémát, innentől csak gyógyulni lehet. Nagyon drukkolok! :) /Nekem még mindig nem lehet tudni mi a bajom, kb. 1 éve mikor könyörögtem egy MR-ért a sok problémám miatt, határozottan kijelentette az orvos, hogy eszében sincs elküldeni... a fejébe vette, hogy hipochonder és depressziós vagyok (előbbit rejtetten, másikat nyíltan adta a tudtomra)... most orvost váltottam.../
DoRcY Örülök hogy tetszett! Igyekszem minél többet fotózni ide a blogra is :)
Myrkky Nagyon szeretem ezeket a posztokat olvasni, nézegetni. (-: Tényleg igen hangulatosak voltak a díszek, és a cicus is igen aranyos!! (-:
DoRcY Köszönöm, közben meglettek az eredmények, beszámolok róla majd egy posztban! A virágok, állatkák, finomságok azt hiszem állandó résztvevői a blognak, de most így tavasszal még inkább ;)
Kedy Hű mennyi gyönyörű virág, és finomság, és cicus, és helikopter, meg geoláda... most nagyon éhes lettem és várom a tavaszt! :D A vizsgálatok miatt hős vagy, remélem kiderül mi okozza a panaszokat, és végre helyrejön az egészséged! :) (Én még mindig orvosról-orvosra járok, lassan nem számolom hány éve már...)
DoRcY Köszönöm, örülök hogy tetszenek a képek :) Most már egyre több vidám, tavaszi szín lesz majd itt a blogon is, remélem! Mi nagyon örülünk a kis bevándorlónknak, azóta is folyamatosan "boldogít" minket. Nagyon régen volt utoljára cicánk... hát vannak csínytevései az biztos, de olyan kis öröm-bomba! :) Az eredményeimet ma kapom meg az orvostól... hát, meglátjuk. Majd beszámolok róla!
DoRcY Örülök hogy szívesen jöttök ide lányok, remélhetőleg lesz miről írjak nektek a későbbiekben is! :) A Busójárás nagyon jó móka tud lenni, de tanácsos tényleg elkerülni a csúcs-forgalmat, és akkor abszolút élvezhető. Ha kora délelőtt mentek akkor nagyon jól lehet nézelődni, vásárolni is, és akkor is el tudtok csípni busókat pár fotó erejéig, szóval én inkább ezt az időszakot ajánlom. A felvonulás nagyon látványos, csak az ember bírja ki a tömeget! :D Egészségügyileg javulgatunk :) köszönöm! Még azért pár vizsgálat visszavan.
Kedy Nekem most pont az alkotói válságod ellentéte van, a korábbiakhoz képest jóval több vázlat van a bejegyzéseim között. Meg is lepődtem rajta. Remélem te is hamar túljutsz ezen, szeretem a bejegyzéseidet olvasni! Nekem sajnos továbbra sincs kertem, de vettem egy jácintot, hogy azért érezzem a tavaszt. Most kezd jönni a virága, rózsaszín! :) Busójáráson még sosem voltam, de meséltek már róla többen, és mindenki a nagy tömeget említette, és hogy nem lehetett semmit látni az emberektől. Szóval lehet annyira nem is akarok én odamenni jövőre sem... Remélem már jól vagytok egészségügyileg! :)
Myrkky Én szerettem olvasni ezt a bejegyzést! Remélem, hogy hamar túl leszel ezen az alkotói válságon, és újult erővel ísz majd! (-: Nagyon érdekes és nagy élmény lehet a Busójárás. Sajnos nekem nem volt még részem benne, hozzánk nagyon messze van Mohács. De a képeidet jó volt nézegetni!! (-:
Kedy Kibővítetted a gondolatomat, így még jobb volt olvasni! ;) Én sem láttam még olyan műfenyőt, aminek csak a vége fehér, pedig jó sok van ilyenkor az áruházakban. Előbb-utóbb talán készítenek olyat is. A fa leszedését mindig próbálom húzni amíg lehet, szerintem volt már olyan, hogy csak februárban pakoltam el :D
DoRcY Örülök hogy tetszett a bejegyzés, nem tudom hogy ilyesmire gondoltál-e, de megpróbáltam nagyjából minden infót összeszedni :) Sok hasonló díszünk van ezek szerint! Szeretem használni őket, januárban mindig olyan rossz mikor le kell bontani a fát. Utána olyan üresség van, amíg nem jönnek a virágok! A fenyő-girlandokból nekünk is több darab van, mert elég hosszú szakaszon kell kirakjuk őket, már nagyon régen vettük, de évről-évre jó szolgálatot tesznek. A fehér fa tényleg jobban nézne ki úgy, ha csak az ágak végei lennének fehérek, és amúgy zöld lenne, de ilyet sajnos még nem láttam. Most már megszerettem nagyon ezt a tiszta fehéret.
Kedy Nagyon, nagyon, nagyon tetszett a bejegyzés, köszönöm szépen, hogy megírtad! Én is szerettem volna idén a gang korlátjára fenyő girlandokat tenni, de jó pár méterről van szó és a boltban csak a rövid, nem túl szépek voltak jó áron. Az igazi fenyőágak az árusító helyekről eszembe sem jutottak, bár azt problémásabb is lett volna kivitelezni, legalább 2 napig rakosgattam és rögzítettem volna őket arra a nagy felületre :D Gyönyörűek a karácsonyfák, mindegyik! Szívem szerint én is igazit vennék ilyenkor, mert annál semmi sem hangulatosabb karácsonykor, ahogy te is írtad. Jövőre lehet megoldom, hogy az legyen, addigra talán rendben lesz a lakás is. A fenyőket azért sajnálom, majd megpróbálok gyökereset venni, hogy vissza lehessen vinni a helyére. Már csak a tartó és a díszek a kérdés, mert a pici fámhoz bőven van dísz, de egy nagyobbhoz aligha lenne az elég. Otthon elvileg még ott vannak a régiek, maximum elhozom (csak ha költözni kell, eggyel több doboz…). Olyan dísz nekünk is van, mint az utolsó képblokkban a legfelső sorban jobbról a második! :D Jó régi már, de még van pár hasonló. Égőket pedig szereznem kell, mert évek óta nincs égő a fámon :( A fehér fenyő nekem is fura, de ezekkel a díszekkel nem rossz. A boltban mikor láttam, mindig csak hatalmas rózsaszín gömböket tettek rá, és az számomra annyira taszító volt, hogy inkább feketét vettem mikor lehetett. (A harmadik választás a rózsaszín lett volna.) Amúgy nem lenne vele baj, ha a közepén zöldek lennének az ágak. Akkor el tudnám hitetni magammal, hogy a hó miatt fehér, így nem megy :) Habos puszedliiiii! Nagyon jól néznek ki mind a főételek, mind a sütemények. Szeretem nézni, amik nálatok készülnek, mert látszik, hogy az ételbe is beleadtok mindent, nem csak "tessék-lássék, úgyis elfogy" alapon készítitek. Nagyon szépek az ablakmatricák! Ettől a kéktől jeges, télies kinézetűek, az arany csillogós széle miatt mégis meleg hatásúak. Nagyon tetszenek! Ablakba rakható 7 gyertyás világítós dísz nekünk is van otthon, olyan szépen bevilágítja még a nagy ablakot is! Nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szántál erre a bejegyzésre, most január 6-án olyan karácsonyi hangulatom lett tőle, hogy egy darabig még tuti nem bontom le a fát :)
Karácsony 2015.
Karácsony 2015.
DoRcY Köszönöm lányok, örülök hogy tetszenek a képek :) Mi is többnyire játszósban vagyunk már Karácsonykor, korábban még jobban ment a "kiöltözés", de mára már eltunyultunk azt hiszem :) Örülök ha hangulatosnak találtátok a képeket! És köszönöm a jókívánságokat, meggyógyultunk szerencsére azóta már!
Kedy Gyönyörű képek, nagyon visszaadják a karácsony hangulatát! Jó olvasni, milyen békésen telnek nálatok az ünnepek, nálunk annyi veszekedés, kiabálás, feszültség volt mindig, hogy fura, de nagyon megnyugtató a másik végletről is olvasni. Remélem egyszer nekem is lesz ilyen :) Szuper, várom a dekoros bejegyzést! :)
Myrkky Nagyon hangulatosak a képek!! (-: Hát, bevallom, mi betegség nélkül is afféle "játszós" ruhaában vagyunk itthon az ünnepen is, hiszen fő a kényelem. (-: Azért remélem, hogy jól vagytok már, sajnos rettenetes tud lenni egy ilyen betegség... )-: Nálunk is csendben teltek az ünnepek, de én is azt szeretem benne, hogy többet vagyunk együtt a családdal, jókat eszünk, és beszélgetünk.
By-bye Golfi!
By-bye Golfi!
DoRcY onto Magán, MyLife, Vezetés
Snoopy ♥
Snoopy ♥
DoRcY onto Család, Magán, MyLife, Snoopy
DoRcY Köszönöm, nagyon hiányzik :(
Kedy Rossz ezt olvasni, a végét megkönnyeztem. Részvétem! :'(
DoRcY Úgy látszik az ötödik a vízválasztó akkor :) Nekem végül másodjára meglett, de nagy teher esett le a vállamról. Nagyon örültem neki! Most én is kihagytam egy kis időt a vezetésben mert sokszor még bénázok és idegesít hogy feltartok ezzel másokat. Meg a csúszós utak sem barátaim. De tavasszal majd szeretnék megint próbálkozni. Sajnos ez csak úgy megy ha csinálja és gyakorolja az ember.
Thimmyke Gratulálok! És csatlakozom Rékához, én is ötödjére mentem át annak idején... (Talán nem véletlenül vagyunk barátnők... :D) Szerencsére nem adtam fel, csak kihagytam úgy fél évet (a telet, és tavaszt), az volt az első évem az egyetemen, és úgy éreztem elég nekem annyi stressz egyszerre... Aztán visszamentem nyáron ősszel végre ötödjére meglett... Én rettenetesen izgulós voltam és ez volt a bajom. Mindig hülye kis apróságokon siklottam el... :/ Én amikor beparkoltam az utolsó vizsga után a kreszparkba elbőgtem magam... :D A két vizsgabiztos csak nézett, hogy mi bajom van. :D Nagyon örültem, hogy végre vége ennek a kínszenvedésnek. :) Már csak rá kellene szánnom magam, hogy így x év kihagyás után végre vezessek is, de nálam még nem jött el ez a megváltó pont. :/
DoRcY Köszönöm lányok! :) Nem volt egyszerű, de nagyon örülök hogy végül végigcsináltam és kitartó voltam. Magamnak is bizonyítottam ezáltal. Persze még sokszor csinálok bénaságokat a vezetésben, de azt hiszem ez még jó darabig így lesz. Lényeg hogy nem szabad feladni!
DoRcY Köszönöm, így utólag én már sok hiányosságát látom azért, meg hogy mit is kellett volna másképp... de ez volt az első albumom, meg Karinak készült, ezért biztos szeretni fogom mindig is :)
Kedy Most látom csak, annyira szuperül elkészítetted, nagyon tetszik! :)
Lúd a jégen
Lúd a jégen
DoRcY Slizu: Jaj szegény anyukád!!! Annyira borzalmas :( Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. A gipsz már lekerült, de még nehézkesen járok. Talán minden nappal könnyebb lesz picit!
Barbi :( Jobbulást!
Rita Jaj annyira szörnyű. Remélem tényleg leveszik a gipszet, mikor ígérik. Jobbulást :(
5. Évforduló
5. Évforduló
November days
November days
Shit happens
Shit happens
DoRcY onto Dühöngő, Magán, MyLife
DoRcY Egyelőre sajnos semmi előrelépés :( Köszi a kedves szavakat!
Kedy Egyszer a mi autónkat is feltörték, ráadásul nem is otthon, ahol azonnal intézkedni lehet meg tényleg otthon van az ember, utána utazni kellett még 100 km-t haza... mindig rosszkor jön ez... Történt azóta előrelépés az ügyben? Szerencse a szerencsétlenségben tényleg, hogy az iratok megvannak, azokat nem kell újracsináltatni - a lelki nyoma örökre megmarad... Hasonlót kívánok én is mindenkinek, akinek eszébe jut mást megkárosítani. Sajnos ez már egy ilyen világ... :(
Kari 23.
Kari 23.
Siller Fesztivál
Siller Fesztivál
April goes on
April goes on
DoRcY Nagyon remélem :)
Rita Tartalmas április volt :) Május is az lesz ;)
Lilla azóta már megkapta, nagyon örült neki! :) ;) :D és mi is örülünk, hogy olyasmit adhattunk, ami szívvel készült, és egyedi. :)
DoRcY Jajj ne keseríts el Lilla! Én már annyira várom a tavaaaszt. Félek, hogy idén kimarad és egyből a nyár fog jönni :( Anyukád akkor még nem kapta meg az ajándékot? Már olyan kíváncsi vagyok hogy mit fog szólni. Apa is már kérdezgette :)
Lilla a képeket csak most lestem meg, mint mindig nagyon jók! :D azok a nyulak nagyon husik!
DoRcY Örülök hogy néha még jársz erre :) Gondoltam hogy neked ez a téma kedves lesz!
orad :) <3 köszönöm!! :)
Veled jó.
Veled jó.
DoRcY onto Magán, MyLife
DoRcY Köszönjük <3 remélem még sok lesz!!! :)
Rita Annyira szép! Boldog Évfordulót még egyszer és még sokszor ennyi évet együtt! (L)
Just. Be. Better.
Just. Be. Better.
DoRcY onto Magán, MyLife
DoRcY Látom a kutyusokat akkor sokan szeretitek támogatni :) Ez olyan csodás dolog! Ha csak kicsivel is, de azért hozzájárulunk mind ahhoz, hogy legyen egy normálisabb életük. Barbi, olyan jó, hogy tudtál befogadni onnan kutyusokat! Sajnos, nekem erre most nincs módom, már így is ketten vannak. Remélem, majd egyszer... :) Tofi: Nálunk is a város szélén vannak, eléggé kieső helyen, ipartelep, gyakorlatilag. Mindenképpen kocsival kell mennünk, főleg ha vinni is akarunk adományt, mert úgy még kacifántosabb a dolog. Nagyon szép dolog az is,ha pénzzel segíted őket!!!!
Barbi Mióta felajánlhatok, azóta a kecskeméti menhelynek megy nálunk is az 1% :) Nekem meghatározó élményem volt, amikor onnan elhoztuk a két majmot, amikor kiválasztottam Hubát. Éreztem, hogy hátra kell mennem, mert ott lesz a kutyum, és ott volt :) Sajnos totálisan a város másik végén van, csak autóval megközelíthető helyen nálunk :(
Tofi Nagyon szép gondolat. :) Hajrá! :) Nekem is mindig a fejemben van, csak az a baj, hogy itt Pesten olyan lehetetlen helyeken vannak a menhelyek, hogy autó nélkül eljutni kínszenvedés. :( Ezért eddig csak pénzzel tudtam segíteni egyiket-másikat. Persze nem lehet minden felhívásra pénzt utalni, vagyis jó lenne, de azt hiszem ezt kevesen tehetik meg...:(
Breathe.
Breathe.
DoRcY onto Magán, MyLife, Természet
DoRcY Köszönöm :) Igen, én fotóztam őket. Nyugodtan használhatod, Lilla!
Lilla ezeket a képeket Te készítetted? nagyon tetszenek :D az utolsó olyannyira tetszik, hogy szeretném lementeni és feltenni fb-ra :) ha megengeded, persze :)
Rita Jaj de szépek! Csodás hétvégét!:)

Top