Barátok

Karácsony 2016.
Karácsony 2016.
Végre ősz!
Végre ősz!
Nyári élmények
Nyári élmények
DoRcY Remélem, hogy nem leszek :D De majd meglátjuk... a macskák csak szaporodnak nálunk, úgyhogy veszélyben vagyok! Hát én is örülök hogy végeztünk a festéssel, amúgy szerintem szép lett. Most itthon kellene majd munkába lendülni.
Kedy Blogolás terén nekem is kimaradt a nyár, most igyekszem behozni mindent, ami elmaradt. Többek között a szoba új színéről, amiről a mai napig nem készítettem képet, a blogbejegyzés viszont legalább egy hónapja készen vár. Ha hazaérek, szerintem pótolom ezt is! Egyébként nagyon hasonló színe lett a miénknek is, mint a festős képen lévő falé. A pasik és a színek :D :D :D Szerintem te sosem leszel magányos, macskás öregasszony :)
Karácsony 2015.
Karácsony 2015.
DoRcY Köszönöm lányok, örülök hogy tetszenek a képek :) Mi is többnyire játszósban vagyunk már Karácsonykor, korábban még jobban ment a "kiöltözés", de mára már eltunyultunk azt hiszem :) Örülök ha hangulatosnak találtátok a képeket! És köszönöm a jókívánságokat, meggyógyultunk szerencsére azóta már!
Kedy Gyönyörű képek, nagyon visszaadják a karácsony hangulatát! Jó olvasni, milyen békésen telnek nálatok az ünnepek, nálunk annyi veszekedés, kiabálás, feszültség volt mindig, hogy fura, de nagyon megnyugtató a másik végletről is olvasni. Remélem egyszer nekem is lesz ilyen :) Szuper, várom a dekoros bejegyzést! :)
Myrkky Nagyon hangulatosak a képek!! (-: Hát, bevallom, mi betegség nélkül is afféle "játszós" ruhaában vagyunk itthon az ünnepen is, hiszen fő a kényelem. (-: Azért remélem, hogy jól vagytok már, sajnos rettenetes tud lenni egy ilyen betegség... )-: Nálunk is csendben teltek az ünnepek, de én is azt szeretem benne, hogy többet vagyunk együtt a családdal, jókat eszünk, és beszélgetünk.
December Days
December Days
Kedy Ez a baj a decemberrel, akkor zárul le minden tekintetben az év, ezer felé kell figyelni és mindenhol 100%-kon teljesíteni. Így nehéz valóban a karácsonyra készülődni. A legjobban az 5 szintes fenyőfák tetszenek, még sosem jutott eszembe, hogy emeletes mézeskalácsot készítsek. Meg ehhez persze külön forma is kell. Én mézifigurát vettem decemberben, hogy majd ha sütöm, legyen olyan is, erre elromlott a sütő, így semmilyen nem lett :/
DoRcY Én is szeretem a készülődős időszakot is, csak jobb lenne ha kicsit több időm jutna ilyenkor a karácsonyi dolgokra, nem kellene folyton munka mellett rohangálni és kapkodni, hanem jutna idő úgy lazásan, nyugisan mindenre. Hát majd talán jövőre! :) A mézeseket már december elején elkezdtük sütni, kaptak belőle vendégek, anya is vitt a templomba többször, illetve sütöttünk ajándékba is rokonoknak, barátoknak. Nem mindet díszítettük meg, csak amelyikeknél tényleg fontos volt, hogyan néznek ki. Szeretünk pepecselni vele, apának még érzéke is van a díszítéshez, szerencsére! Jó a művész a családban! :D
Kedy Szerintem a karácsonyban nem az a 2,5 nap a legjobb amíg tart, hanem az ezt megelőző adventi hetek, a készülődés. Én sokkal jobban szeretem, a karácsony mindig olyan hamar elillan. A fényképezőgéphez gratula, a képek alapján nagyon jónak tűnik! Én is szeretnék valami komolyabbat, de ez még nagyon várat magára. Nagyon szépre festettétek a mézeskalácsokat! Hogy van erőtök ennyit sütni és díszíteni belőle? :D
DoRcY Mi a Népművészeti Egyesülettel mentünk árulni, és így jóval kedvezőbb volt a helypénz a három napra, plusz apukámmal elfeleztük az összeget, így már megéri. Az ilyen nagyszabásúaknál érdemes egy asztalra két árusnak menni szerintem, ha lehetséges :) Nagyon nagy élmény! Remélem lesz egyszer részed benne!
Kedy Ilyen nagy szabású vásárban még sosem voltam eladó, szívesen kipróbálnám. (Csak olyan sok a napidíj, hogy egyedül nem érné meg, de talán még két eladó egy asztalon sem...) Én is hanyagoltam mostanában az ékszerezést, de 1-2 megkeresésem azért volt, aminek nagyon örültem. Valahogy jó visszatérni egy kicsit az ékszerkészítős kreatív világba :) Apukád kerámiái mindig csodaszépek. Most konkrétan a borospoharas kép melletti tányér (ahol Kari van a háttérben) rabolta el a szívemet :)
DoRcY Október 3.-án lesz, Őcsényben a reptéren :) Itt megnézheted: https://www.facebook.com/events/1570989969851652/
Kedy Ó, ballonos találkozó is van? Az még jobban érdekel, majd figyelem! :)
DoRcY Ma ért véget a verseny, lassan már úton vannak haza a külföldi vendégek, tényleg nagyon jó élmény volt és látványos. Érdemes kilátogatni rá. Régen nagyon sokszor rendeztek Őcsényben repülőnapot, sajnos mára már ritkaságnak számít, de ősszel lesz pl. ballonos találkozó, amire szintén megyünk! :) Mi minden évben mentünk Karival a Balcsira, volt hogy többször is egy nyár alatt, nagyon hiányzik, de nem tudom hogy idén belefér-e az időbe. Remélem neked is sikerül majd kicsit azért kikapcsolódni!
DoRcY Igen olvastam ezekről is, nekem szimpatikusnak tűnik az ASZPIK :) a helyhiányt sajna nem tudom, gondolom vannak népszerűbb időszakok, amikor mindenki menne árulni, meg van pangósabb szezon is. Kíváncsi lennék egy ilyen pécsi piacozásra :)
Kedy Anno amikor még mentem Aszpikra, néhány vásár után már helyhiánnyal küzdöttünk, nem tudom azóta ezt sikerült-e nekik megoldani. Már van helypénz is, mondjuk csak minimális összeg, de tombolára is be kell adni egy terméket. Sok minden változott a kezdetek óta :( :)
DoRcY Ha megyünk, akkor mindenképp szólok, sajnos mostanában nem nagyon ékszereztem, meg nem a kitelepülősökre szeretnék menni, hanem csak egy sima, normál ASZPIK-ra, legalábbis elsőre :)
DoRcY onto Barátok, MyLife, Repülés
DoRcY A vitorla nekem is ijesztőbb, ha kipróbálom a repülést tuti hogy motoros gépen fogom először! :)
Kedy Szerintem kell is, ha ünnep van, legyen körülöttünk is az,. Így nem olyan egyforma az összes nap az évben, mindig van mire készülni, sokkal izgalmasabb :) Valamikor majd próbáld ki a repülést, aztán nehogy elmaradjon a poszt róla! ^_^ Nem tudtam, hogy már ennyiért is lehet repülni, de az az igazság, hogy a vitorlázón még annyira se mernék menni :D Ott nincs olyan felület, amire ha ránézek, nem mozog és kicsit biztonságban érzem magam :D
DoRcY Szia! Nagyon sajnálom hogy kimaradtál mostanság az igazi húsvéti dolgokból, de reménykedjünk benne hogy majd hamarosan sikerül neked is bepótolni! Mi mindig elég nagy hangsúlyt fektetünk az ilyesmire itthon: ünnepek, dekor, finomságok, mert ettől is annyival jobban tudja érezni magát az ember, és olyan hangulatos! A repülést remélem sikerül egyszer kipróbálnod, én még nem mertem beülni egy gépbe se, de Kari folyton noszogat :) Egyszer majd biztos összeszedem a batároságom és kipróbálom. Egyébként a reptereken ha üzemnap van, simán oda lehet menni és kérni egy utaskört. Motoros gépen elég drága, de a vitorla 1-2 ezer Ft, szóval nem vészes, szerintem. Örülök hogy tetszik a blog, és nagyon örülök mindig a kommenteknek :)
Karácsony 2014.
Karácsony 2014.
Balatonkenese
Balatonkenese
DoRcY onto Barátok, MyLife, Repülés
Summer begins
Summer begins
DoRcY Hát de most komolyan!!!! Azok vagytok!!!! :) És ez már nem az első tapasztalatunk volt!!! Alföld for president!!!!
Barbi Szép helyeken jártatok! Igen, mi alföldiek ilyen világi cukiságok vagyunk! :D
Lazy Christmas
Lazy Christmas
DoRcY Én is örülök :) tényleg cuki szerintem is!
Rita Örülök, hogy megismerhettem :) Nagyon kedves!
DoRcY Már alapvető program lett azt hiszem :)
Rita Jaj nagyon jó volt! Dehogy panaszkodunk :D
27.
27.
Sóstó
Sóstó
Lavender Fields
Lavender Fields
DoRcY Pannonhalmi is van? :) WOW! Nem is tudtam! Tényleg nagyon klassz nap volt, szívesen bementem volna én is a levendulaházba, de arra már nem volt energiánk. Így is jól kihasználtuk ezt az egy röpke napot, úgy érzem :)
Barbi Jövőre a pannonhalmit akarjuk megnézni...nem tudom, hogy lehet-e fokozni :)
Rita Jaj de jó! Nem csodálom, hogy feltöltődtél, szuper nap lehetett! Sosem tudtam hogy működik ez a levendula szedés ilyenkor, de most már értem! :)
Siller Fesztivál
Siller Fesztivál
Rita <3
Lilla örülök, hogy tetszett!! :D
DoRcY Igen és nagyon tetszett! Annyira szép város!
ACC piknik: Baja
ACC piknik: Baja
DoRcY Nekem is fura, de van ilyen. Alapvetően nem azzal van bajom, hogy valaki nem szereti a kutyát, mert van ilyen. Inkább a mód, ahogyan ezt közlik.
Rita Remélem azért idővel csak a jó emlékek maradnak majd meg :) Taplók mindenütt vannak, bár nekem olyan fura, hogy még egy ilyen közösségben is, ahol a játék élvezete kéne, hogy összekössön mindenkit. :(
DoRcY Réka: Nagyon tuti hangulat volt, én tökre élveztem. Rájöttem hogy a miénkre is ilyen zenéket szeretnék! És olyan szép volt a Zoli meg Adela együtt :) Nekem fura volt, hogy a Kari még egy esküvőn se volt, én már egy csomón jártam, lagzikon is. Rita: Karinak is megvan az új feladat hogy megtanuljon táncolni a saját lagzinkig!!!! Challenge accepted! :D Tiss: szerintem anyáék megdöntötték a cukiság-faktort, mikor táncoltak ♥
Tisss Jaj Anyudékról az a kép annyira csodás!
Réka Tök jó hangulat lehetett! :-) (halkan megjegyzem,h nekem az első igazi a sajátom volt ♥)

Top