Utazás

DoRcY onto MyLife, Természet, Utazás
Ciiska Örülök, hogy tetszett Keszthely és Hévíz is, nyugodt kis környék ez, kikapcsolódni, egy nyugodt kis kiránduláshoz tökéletes. ((: Szuper poszt és a képek is hangulatosak!
DoRcY De jó hogy még van itt valaki! :) Örülök hogy tetszett a bejegyzés!!!
Myrkky Tényleg visszahozták a fotók a hangulatot, nagyon jó volt nézegetni őket és olvasni a posztot! És az is, hogy írtál posztot!! (-:
DoRcY onto MyLife, Ünnepelünk, Utazás
DoRcY Köszönöm, örülök hogy itt vagy! :)
Orad Jobbulást Anyukádnak! Csodás képek! Nagyon jó olvasni Téged! Egy csipet otthon :)
Gárdony
Gárdony
Balatonfüred
Balatonfüred
DoRcY Mi is tervezzük hogy a pécsi állatkertet megnézzük, én utoljára gyerekkoromban voltam. Szerintem ősszel valamikor beiktatjuk! :) A ládákat én a nagyobb utazásoknál mindig megnézem előre, de még így is van hogy valamelyiket véletlenül kihagyjuk, sajnos. Mondjuk a Balcsinál ládák nélkül is annyi látnivaló van hogy sosem tudom megunni!
Kedy Picit irigykedem :$ Vidéken csak néha-néha járok, de mindig elfelejtem előtte megnézni a ládákat, pedig van még pár, amit eddig nem találtam meg. Veszprémben sem voltam még, de nagyon kíváncsi vagyok a városra! Állatkertről jut eszembe, még itt sem voltam az új pécsiben, de állítólag ez se lett valami jó... Annyira jó, hogy ilyen sokat fotózol! :)
DoRcY Köszönöm Myrkky :) Mi még az északi parton eddig csak másodszor nyaraltunk, de nagyon élveztem. Annyi látnivaló akad, még egy csomó programot ki tudtam volna találni, de nem akartam túl zsúfoltra se venni a kirándulást. Örülök hogy tetszettek a fotók! :)
DoRcY Köszönöm, közben meglettek az eredmények, beszámolok róla majd egy posztban! A virágok, állatkák, finomságok azt hiszem állandó résztvevői a blognak, de most így tavasszal még inkább ;)
Kedy Hű mennyi gyönyörű virág, és finomság, és cicus, és helikopter, meg geoláda... most nagyon éhes lettem és várom a tavaszt! :D A vizsgálatok miatt hős vagy, remélem kiderül mi okozza a panaszokat, és végre helyrejön az egészséged! :) (Én még mindig orvosról-orvosra járok, lassan nem számolom hány éve már...)
DoRcY Köszönöm, örülök hogy tetszenek a képek :) Most már egyre több vidám, tavaszi szín lesz majd itt a blogon is, remélem! Mi nagyon örülünk a kis bevándorlónknak, azóta is folyamatosan "boldogít" minket. Nagyon régen volt utoljára cicánk... hát vannak csínytevései az biztos, de olyan kis öröm-bomba! :) Az eredményeimet ma kapom meg az orvostól... hát, meglátjuk. Majd beszámolok róla!
DoRcY Örülök hogy szívesen jöttök ide lányok, remélhetőleg lesz miről írjak nektek a későbbiekben is! :) A Busójárás nagyon jó móka tud lenni, de tanácsos tényleg elkerülni a csúcs-forgalmat, és akkor abszolút élvezhető. Ha kora délelőtt mentek akkor nagyon jól lehet nézelődni, vásárolni is, és akkor is el tudtok csípni busókat pár fotó erejéig, szóval én inkább ezt az időszakot ajánlom. A felvonulás nagyon látványos, csak az ember bírja ki a tömeget! :D Egészségügyileg javulgatunk :) köszönöm! Még azért pár vizsgálat visszavan.
Kedy Nekem most pont az alkotói válságod ellentéte van, a korábbiakhoz képest jóval több vázlat van a bejegyzéseim között. Meg is lepődtem rajta. Remélem te is hamar túljutsz ezen, szeretem a bejegyzéseidet olvasni! Nekem sajnos továbbra sincs kertem, de vettem egy jácintot, hogy azért érezzem a tavaszt. Most kezd jönni a virága, rózsaszín! :) Busójáráson még sosem voltam, de meséltek már róla többen, és mindenki a nagy tömeget említette, és hogy nem lehetett semmit látni az emberektől. Szóval lehet annyira nem is akarok én odamenni jövőre sem... Remélem már jól vagytok egészségügyileg! :)
Myrkky Én szerettem olvasni ezt a bejegyzést! Remélem, hogy hamar túl leszel ezen az alkotói válságon, és újult erővel ísz majd! (-: Nagyon érdekes és nagy élmény lehet a Busójárás. Sajnos nekem nem volt még részem benne, hozzánk nagyon messze van Mohács. De a képeidet jó volt nézegetni!! (-:
Kedy Lehetőség mostanában amúgy elég sok van, szokott lenni Tüke-piac, ahol kimondottan ilyen árusok pakolhatnak ki, és a Király u. végén is szokott lenni időnként, de ott lehet csak termelők?! Ezt nem tudom. Ezen kívül az Aszpik, ami még mindig megy a Csinos Presszóban, ott szintén sok a kézműves. Csak messziről szoktam nézelődni, nehogy megtetsszen valami, mert akkor végem :D
DoRcY Most én sem tudom hogy a Székesegyháznál volt-e valami, mert csak a dzsáminál voltunk, meg a Citrom utcában. Korábban, nyáron, talán pont bornapokon mi is voltunk arrafelé, az tetszett, de az inkább az evés-ivásról szólt. Karácsonykor én azért örülök neki ha kézműves dolgokból vásárolhatok, és nem csak kajálni lehet, úgy tűnik most már van is erre lehetőség! :)
Kedy Mostanában nem jártam a Székesegyház környékén, így nem tudom ott volt-e valami idén, de korábban az évben - más rendezvényeken, Bornapok talán? - emlékszem, hogy volt. Tavaly is mintha rendeztek volna vásárt, de akkor kevés volt a kézműves bódé, inkább kaja-pia volt kapható. Gyertek jövőre is! :)
Kedy Pécs *.*
Balatonfenyves
Balatonfenyves
DoRcY Imádtam minden percét, nagyon jó kis 4 nap volt! Bármelyik évszakban szeretem a Balcsit! A travelbug egy úgymond "utazó ügynök". A geocaching.com-on találkozhatsz velük. Vannak amelyek csak úgy utazgatnak a világban, hogy minél több km-t tegyenek meg, de van amelyiknek konkrét úticélja van, pl eljutni A-ból B-be. Ezeket akkor érdemes mozgatni ha tényleg segíteni tudod az útjukat. Fel is lehet fedezni őket, ekkor nem viszed magaddal, de az adatlapodra bekerül hogy találkoztál vele. :)
Kedy A Balatonnak télen is megvan a maga bája. A többi balatoni városról nem tudok ez ügyben nyilatkozni, de Siófok elég kihalt ilyenkor, bár igaz ami igaz, ha rendezvény van, annyi ember össze tud gyűlni, amennyit Pécsen is ritkán lát az ember egy helyen :) Egyszer elolvastam, hogy mit kell csinálni a Travel bug-gal, de már annyira nem emlékszem, hogy tuti ott hagynám, ha ilyet találnék :D Bár elvileg az se jó megoldás, úgyhogy remélem egyelőre nem futok bele ilyenbe, de valamikor majd szeretnék :)
Augusztus 2015.
Augusztus 2015.
DoRcY Köszönjük!!!! :)
Kedy Drukkolok neki a C-hez! :)
DoRcY Tényleg nagy előny, a hazaival semmi sem ér fel, de persze munka is van vele sok, és néha nem könnyű :) Karinál a cél most az lenne h a C vizsgát megszerezze szeptemberben, aztán a szakszolgálati engedélyt. Utána pedig majd a motorosvitorlázó átképzést is megcsinálná. Én tuti nem bírnám már így munka mellett az egyetemet, folyton bejárni órákra megint, tanulni, vizsgázni stb. Teljesen elszoktam tőle. Annak idején, a gimi után jó volt, meg tényleg örülök hogy voltak jó kis egyetemista éveim, de már nagyon messze járok attól az életstílustól.
DoRcY Tök jó lehetett a Malomvölgyi tó, én ott például még nem voltam, de szívesen megnézném! Néha érdemes a közvetlen környezetünkben is kalandozni, mert csodaszép helyekre lehet bukkanni! :)
Kedy Ebből látszik, hogy nem kell nagy kirándulásokat tenni az ország másik végébe, a lakóhely közelében is akadnak csodaszép helyek. Én se voltam még szinte semerre Pécs környékén, mondjuk autó vagy bicikli nélkül nekem nehéz is lenne. Legmesszebb szerintem az akkori Rockmaraton helyszínén voltam a Malomvölgyi tónál, élmény volt! :)
Zalakaros
Zalakaros
DoRcY Ha párhuzamosan csinálod akkor aztán lesz mit keresgélni, szerintem az nagyon jó alternatíva! :) Igen, az elrejtőnek kell a .com-os regisztrációt intézni, a fordításban esetleg lehet nekik segíteni,ha kérik.
Kedy Lehet párhuzamosan fogom a kettőt, a magyaron sokkal több láda van fenn :( A .hu-ról a .com-ra csak a rejtő tudja regisztrálni, ugye? Én megtenném azoknál, amiket már megtaláltam, de gondolom ezt csak ő teheti meg :)
DoRcY Van sok átfedés, de azért nem teljes. Eleinte nekem a magyarról nagyon nehéz volt áttérni, mert azt már annyira megszoktam, és a .com-on nehezen igazodtam el, de mára már nagyon szeretem! Érdemes mindkettőt nézegetni :)
Golf Plus
Golf Plus
DoRcY onto MyLife, Utazás, Vezetés
DoRcY Köszi, mi is imádjuk! Már javítottam! :D
Kedy Nagyon szép ez az autó, én is hasonlóban gondolkodom a nagyon távoli jövőben... Még nem írtad át! ;D
DoRcY És tényleg! Majd átírom. :D
Debrecen
Debrecen
DoRcY Gyula kevésbé viselt meg, már ami az utazást illeti :) A Virágkarnevál amúgy nagyon vonz, biztos csodaszép! Jó lenne egyszer látni!
Barbi Ha legközelebb rászánjátok magatokat, a Virágkarneválra menjetek, az csudajó :) Gyula is szép, de hát azért az sincs olyan közel! :)
Gyula
Gyula
Bölcske 2014.
Bölcske 2014.
DoRcY onto Creative, Ékszer, MyLife, Utazás
Mányoki Strudel
Mányoki Strudel
DoRcY onto Creative, Ékszer, MyLife, Utazás
DoRcY Köszi! De jó lenne eljutni... de baromira messze van tőlünk :( Pedig a Kocsonya Fesztivál minden évben izgatja a fantáziám!!! :)
Thimmyke Ha Miskolcra jönnél mindenképpen szólj. :D Az ékszerek epdig még mindig csodásak. :)
DoRcY Sosem voltam még Miskolcon de nagyon szeretnék egyszer eljutni :) Remélem lesz alkalmunk rá! A süthető gyurmát én is csináltam sokáig, nagyon szerettem is, de az volt a baj hogy már annyiféle technikát használtam hogy nem bírtam vele egyedül. Valamelyikből le kellett adni és jelenleg az üveg jobban vonz. Biztos a te ékszereid is nagyon szépek voltak, ne légy kishitű! Szívesen megnézném őket!!! :)
Balatonkenese
Balatonkenese
Siófok again!
Siófok again!
DoRcY Hajrá Réka :) és köszönöm a kommentet, örülök hogy benéztél! Nem tudom, ti hol játszotok geocachinget, ez a geocaching.com -on lévő Romantic Walk Kalocsa ládasorozat volt. Három különálló láda, de nagyon szép helyeken visz végig. A .hu -n is van jó pár kalocsai láda, a reptéren, Foktőn és van egy városi séta szintén. Érdemes ezeket mind megnézni! Mi már elég régóta játszunk és ha valahova megyünk akkor alap, hogy lesz geocaching is!!! :)
Réka Nos Dorcy... visszavonhatatlanul kedvem lett elmenni Kalocsára, és szerintem a három ládás romantikus sétát mi is megtesszük :) Ha jól éretelmeztem, hogy az egy három ládából álló mini túra :) Mi is szoktunk nagyon néha ládát keresni, nagyon szeretjük, csak nem tesszük elégszer. De íme, itt van előttünk a példakép a ti személyetekben! :D Egy szó mint száz, valamikor irány Kalocsa! :)
Summer begins
Summer begins
DoRcY Ezt nem ismerem Dóri! Vers? Vagy honnan van? :) Puszi neked!
orad "Se Tevelen, se Lengyelen élni nem tudok" :)
DoRcY Hát de most komolyan!!!! Azok vagytok!!!! :) És ez már nem az első tapasztalatunk volt!!! Alföld for president!!!!
Barbi Szép helyeken jártatok! Igen, mi alföldiek ilyen világi cukiságok vagyunk! :D
DoRcY Mi mostanság különösen sokat látunk, úgy örülök neki! :)
Rita Mi nagyon ritkán látunk erdei állatokat sajnos :( Most hétvégén mázlink volt, láttunk őzet és mókusokat is. El se hittem, mindig csak a nyomokkal találkozunk :)
Gemenc + Ebes
Gemenc + Ebes
DoRcY onto Geocache, MyLife, Utazás

Top