Geocache

DoRcY Köszönöm, örülök hogy itt vagy! :)
Orad Jobbulást Anyukádnak! Csodás képek! Nagyon jó olvasni Téged! Egy csipet otthon :)
Gárdony
Gárdony
Balatonfüred
Balatonfüred
DoRcY Mi is tervezzük hogy a pécsi állatkertet megnézzük, én utoljára gyerekkoromban voltam. Szerintem ősszel valamikor beiktatjuk! :) A ládákat én a nagyobb utazásoknál mindig megnézem előre, de még így is van hogy valamelyiket véletlenül kihagyjuk, sajnos. Mondjuk a Balcsinál ládák nélkül is annyi látnivaló van hogy sosem tudom megunni!
Kedy Picit irigykedem :$ Vidéken csak néha-néha járok, de mindig elfelejtem előtte megnézni a ládákat, pedig van még pár, amit eddig nem találtam meg. Veszprémben sem voltam még, de nagyon kíváncsi vagyok a városra! Állatkertről jut eszembe, még itt sem voltam az új pécsiben, de állítólag ez se lett valami jó... Annyira jó, hogy ilyen sokat fotózol! :)
DoRcY Köszönöm Myrkky :) Mi még az északi parton eddig csak másodszor nyaraltunk, de nagyon élveztem. Annyi látnivaló akad, még egy csomó programot ki tudtam volna találni, de nem akartam túl zsúfoltra se venni a kirándulást. Örülök hogy tetszettek a fotók! :)
DoRcY Köszönöm, közben meglettek az eredmények, beszámolok róla majd egy posztban! A virágok, állatkák, finomságok azt hiszem állandó résztvevői a blognak, de most így tavasszal még inkább ;)
Kedy Hű mennyi gyönyörű virág, és finomság, és cicus, és helikopter, meg geoláda... most nagyon éhes lettem és várom a tavaszt! :D A vizsgálatok miatt hős vagy, remélem kiderül mi okozza a panaszokat, és végre helyrejön az egészséged! :) (Én még mindig orvosról-orvosra járok, lassan nem számolom hány éve már...)
DoRcY Köszönöm, örülök hogy tetszenek a képek :) Most már egyre több vidám, tavaszi szín lesz majd itt a blogon is, remélem! Mi nagyon örülünk a kis bevándorlónknak, azóta is folyamatosan "boldogít" minket. Nagyon régen volt utoljára cicánk... hát vannak csínytevései az biztos, de olyan kis öröm-bomba! :) Az eredményeimet ma kapom meg az orvostól... hát, meglátjuk. Majd beszámolok róla!
Kedy Pécs *.*
Balatonfenyves
Balatonfenyves
DoRcY Imádtam minden percét, nagyon jó kis 4 nap volt! Bármelyik évszakban szeretem a Balcsit! A travelbug egy úgymond "utazó ügynök". A geocaching.com-on találkozhatsz velük. Vannak amelyek csak úgy utazgatnak a világban, hogy minél több km-t tegyenek meg, de van amelyiknek konkrét úticélja van, pl eljutni A-ból B-be. Ezeket akkor érdemes mozgatni ha tényleg segíteni tudod az útjukat. Fel is lehet fedezni őket, ekkor nem viszed magaddal, de az adatlapodra bekerül hogy találkoztál vele. :)
Kedy A Balatonnak télen is megvan a maga bája. A többi balatoni városról nem tudok ez ügyben nyilatkozni, de Siófok elég kihalt ilyenkor, bár igaz ami igaz, ha rendezvény van, annyi ember össze tud gyűlni, amennyit Pécsen is ritkán lát az ember egy helyen :) Egyszer elolvastam, hogy mit kell csinálni a Travel bug-gal, de már annyira nem emlékszem, hogy tuti ott hagynám, ha ilyet találnék :D Bár elvileg az se jó megoldás, úgyhogy remélem egyelőre nem futok bele ilyenbe, de valamikor majd szeretnék :)
Zalakaros
Zalakaros
DoRcY Ha párhuzamosan csinálod akkor aztán lesz mit keresgélni, szerintem az nagyon jó alternatíva! :) Igen, az elrejtőnek kell a .com-os regisztrációt intézni, a fordításban esetleg lehet nekik segíteni,ha kérik.
Kedy Lehet párhuzamosan fogom a kettőt, a magyaron sokkal több láda van fenn :( A .hu-ról a .com-ra csak a rejtő tudja regisztrálni, ugye? Én megtenném azoknál, amiket már megtaláltam, de gondolom ezt csak ő teheti meg :)
DoRcY Van sok átfedés, de azért nem teljes. Eleinte nekem a magyarról nagyon nehéz volt áttérni, mert azt már annyira megszoktam, és a .com-on nehezen igazodtam el, de mára már nagyon szeretem! Érdemes mindkettőt nézegetni :)
Debrecen
Debrecen
DoRcY Gyula kevésbé viselt meg, már ami az utazást illeti :) A Virágkarnevál amúgy nagyon vonz, biztos csodaszép! Jó lenne egyszer látni!
Barbi Ha legközelebb rászánjátok magatokat, a Virágkarneválra menjetek, az csudajó :) Gyula is szép, de hát azért az sincs olyan közel! :)
Gyula
Gyula
Balatonkenese
Balatonkenese
Siófok again!
Siófok again!
DoRcY Hajrá Réka :) és köszönöm a kommentet, örülök hogy benéztél! Nem tudom, ti hol játszotok geocachinget, ez a geocaching.com -on lévő Romantic Walk Kalocsa ládasorozat volt. Három különálló láda, de nagyon szép helyeken visz végig. A .hu -n is van jó pár kalocsai láda, a reptéren, Foktőn és van egy városi séta szintén. Érdemes ezeket mind megnézni! Mi már elég régóta játszunk és ha valahova megyünk akkor alap, hogy lesz geocaching is!!! :)
Réka Nos Dorcy... visszavonhatatlanul kedvem lett elmenni Kalocsára, és szerintem a három ládás romantikus sétát mi is megtesszük :) Ha jól éretelmeztem, hogy az egy három ládából álló mini túra :) Mi is szoktunk nagyon néha ládát keresni, nagyon szeretjük, csak nem tesszük elégszer. De íme, itt van előttünk a példakép a ti személyetekben! :D Egy szó mint száz, valamikor irány Kalocsa! :)
Summer begins
Summer begins
DoRcY Ezt nem ismerem Dóri! Vers? Vagy honnan van? :) Puszi neked!
orad "Se Tevelen, se Lengyelen élni nem tudok" :)
Big (bad) changes
Big (bad) changes
DoRcY onto Dühöngő, Geocache
Kedy Sajnálom, hogy ez lett a vége :( Nem szoktam nézni a fórumot (meg semmi mást a ládák adatlapján és a megtaláláson kívül), nem is tudtam, hogy itt is ilyen marakodások mennek. Sajnos azt veszem észre, hogy az élet minden területén ez megy... Én a vásározást hagytam abba hasonló miatt...
orad Huh, mi most kezdtünk el geocachingelni a héten, de itt csak .com van, úgyhogy a .hu-n nem is regeltünk. A magyar fórumokba beleolvasgattam. Elkeserített. Mindenki annyira okos, ami nem lenne baj, ha körültekintő is lenne, de nem lenne bunkó... Jobb lesz így Neked hosszú távon!! Mellesleg ez egy szuper játék, telhesen bezsongtunk :) (főleg én) már az Öcsém is kezd rákattanni :)
Rita Annyira sajnálom ezt a geocaching-es dolgot! Hiányozni fogtok az oldalról :(
DoRcY Hát de most komolyan!!!! Azok vagytok!!!! :) És ez már nem az első tapasztalatunk volt!!! Alföld for president!!!!
Barbi Szép helyeken jártatok! Igen, mi alföldiek ilyen világi cukiságok vagyunk! :D
DoRcY Mi mostanság különösen sokat látunk, úgy örülök neki! :)
Rita Mi nagyon ritkán látunk erdei állatokat sajnos :( Most hétvégén mázlink volt, láttunk őzet és mókusokat is. El se hittem, mindig csak a nyomokkal találkozunk :)
Gemenc + Ebes
Gemenc + Ebes
DoRcY onto Geocache, MyLife, Utazás
Fentről a világ
Fentről a világ
DoRcY Nagyon szép volt a táj :) imádtam!
Rita Olyan jók ezek a havas képek :)
Hazai pályán
Hazai pályán
Tisza után Duna
Tisza után Duna
Cserkeszőlő
Cserkeszőlő
Sárvár
Sárvár

Top