Creative

Kedy Kibővítetted a gondolatomat, így még jobb volt olvasni! ;) Én sem láttam még olyan műfenyőt, aminek csak a vége fehér, pedig jó sok van ilyenkor az áruházakban. Előbb-utóbb talán készítenek olyat is. A fa leszedését mindig próbálom húzni amíg lehet, szerintem volt már olyan, hogy csak februárban pakoltam el :D
DoRcY Örülök hogy tetszett a bejegyzés, nem tudom hogy ilyesmire gondoltál-e, de megpróbáltam nagyjából minden infót összeszedni :) Sok hasonló díszünk van ezek szerint! Szeretem használni őket, januárban mindig olyan rossz mikor le kell bontani a fát. Utána olyan üresség van, amíg nem jönnek a virágok! A fenyő-girlandokból nekünk is több darab van, mert elég hosszú szakaszon kell kirakjuk őket, már nagyon régen vettük, de évről-évre jó szolgálatot tesznek. A fehér fa tényleg jobban nézne ki úgy, ha csak az ágak végei lennének fehérek, és amúgy zöld lenne, de ilyet sajnos még nem láttam. Most már megszerettem nagyon ezt a tiszta fehéret.
Kedy Nagyon, nagyon, nagyon tetszett a bejegyzés, köszönöm szépen, hogy megírtad! Én is szerettem volna idén a gang korlátjára fenyő girlandokat tenni, de jó pár méterről van szó és a boltban csak a rövid, nem túl szépek voltak jó áron. Az igazi fenyőágak az árusító helyekről eszembe sem jutottak, bár azt problémásabb is lett volna kivitelezni, legalább 2 napig rakosgattam és rögzítettem volna őket arra a nagy felületre :D Gyönyörűek a karácsonyfák, mindegyik! Szívem szerint én is igazit vennék ilyenkor, mert annál semmi sem hangulatosabb karácsonykor, ahogy te is írtad. Jövőre lehet megoldom, hogy az legyen, addigra talán rendben lesz a lakás is. A fenyőket azért sajnálom, majd megpróbálok gyökereset venni, hogy vissza lehessen vinni a helyére. Már csak a tartó és a díszek a kérdés, mert a pici fámhoz bőven van dísz, de egy nagyobbhoz aligha lenne az elég. Otthon elvileg még ott vannak a régiek, maximum elhozom (csak ha költözni kell, eggyel több doboz…). Olyan dísz nekünk is van, mint az utolsó képblokkban a legfelső sorban jobbról a második! :D Jó régi már, de még van pár hasonló. Égőket pedig szereznem kell, mert évek óta nincs égő a fámon :( A fehér fenyő nekem is fura, de ezekkel a díszekkel nem rossz. A boltban mikor láttam, mindig csak hatalmas rózsaszín gömböket tettek rá, és az számomra annyira taszító volt, hogy inkább feketét vettem mikor lehetett. (A harmadik választás a rózsaszín lett volna.) Amúgy nem lenne vele baj, ha a közepén zöldek lennének az ágak. Akkor el tudnám hitetni magammal, hogy a hó miatt fehér, így nem megy :) Habos puszedliiiii! Nagyon jól néznek ki mind a főételek, mind a sütemények. Szeretem nézni, amik nálatok készülnek, mert látszik, hogy az ételbe is beleadtok mindent, nem csak "tessék-lássék, úgyis elfogy" alapon készítitek. Nagyon szépek az ablakmatricák! Ettől a kéktől jeges, télies kinézetűek, az arany csillogós széle miatt mégis meleg hatásúak. Nagyon tetszenek! Ablakba rakható 7 gyertyás világítós dísz nekünk is van otthon, olyan szépen bevilágítja még a nagy ablakot is! Nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szántál erre a bejegyzésre, most január 6-án olyan karácsonyi hangulatom lett tőle, hogy egy darabig még tuti nem bontom le a fát :)
DoRcY Mi a Népművészeti Egyesülettel mentünk árulni, és így jóval kedvezőbb volt a helypénz a három napra, plusz apukámmal elfeleztük az összeget, így már megéri. Az ilyen nagyszabásúaknál érdemes egy asztalra két árusnak menni szerintem, ha lehetséges :) Nagyon nagy élmény! Remélem lesz egyszer részed benne!
Kedy Ilyen nagy szabású vásárban még sosem voltam eladó, szívesen kipróbálnám. (Csak olyan sok a napidíj, hogy egyedül nem érné meg, de talán még két eladó egy asztalon sem...) Én is hanyagoltam mostanában az ékszerezést, de 1-2 megkeresésem azért volt, aminek nagyon örültem. Valahogy jó visszatérni egy kicsit az ékszerkészítős kreatív világba :) Apukád kerámiái mindig csodaszépek. Most konkrétan a borospoharas kép melletti tányér (ahol Kari van a háttérben) rabolta el a szívemet :)
DoRcY Igen olvastam ezekről is, nekem szimpatikusnak tűnik az ASZPIK :) a helyhiányt sajna nem tudom, gondolom vannak népszerűbb időszakok, amikor mindenki menne árulni, meg van pangósabb szezon is. Kíváncsi lennék egy ilyen pécsi piacozásra :)
Kedy Anno amikor még mentem Aszpikra, néhány vásár után már helyhiánnyal küzdöttünk, nem tudom azóta ezt sikerült-e nekik megoldani. Már van helypénz is, mondjuk csak minimális összeg, de tombolára is be kell adni egy terméket. Sok minden változott a kezdetek óta :( :)
DoRcY Ha megyünk, akkor mindenképp szólok, sajnos mostanában nem nagyon ékszereztem, meg nem a kitelepülősökre szeretnék menni, hanem csak egy sima, normál ASZPIK-ra, legalábbis elsőre :)
DoRcY onto Creative, DIY, MyLife, Scrapbook
Kedy Köszönöm! Mutatom majd! :)
DoRcY Akkor azért találtál sok hasznosat, örülök :) majd mutasd meg miket készítettél, nagyon kíváncsi vagyok! Jó alkotást neked is!
Kedy Nézegettem Pippi oldalát, csak soknak találom a postaköltséget, ezért nem merültem bele mélyebben. De tetszett, amiket ott találtam, szimpatikusnak tűnt a felület is, és a termékek is. Albumot vettem egyik nap. Benéztem a Tescoba, és találtam egy gyűrűs mappát, aminek pillangós a borítója. Nagy mappa, és akciós is volt. Az Árkádban pedig nyílt nemrég egy hobbibolt. Múltkor benéztem, és elég drágának tűnt, de aztán sehol máshol nem találtam kétoldalú ragasztót, így újra benéztem. Azt is találtam, papírokat is találtam, meg mindenféle jót, amit ha netről rendelek, többe kerül. Egyelőre 2 színes lapot vettem, egy számos matricakészletet, fél méternyi színes csipkét, meg van néhány dirib-darab mindenféle itthon, amik talán felhasználhatók. Nagy fájdalmam, hogy egyelőre semmit nem tudtam csinálni vele. Elkészítettem a nyomtatnivalót, de nyomtatni nem tudtam, mert az irodában nem akart működni a gép... úgyhogy halasztva jövő hétre :( :)
Bölcske 2014.
Bölcske 2014.
DoRcY onto Creative, Ékszer, MyLife, Utazás
Mányoki Strudel
Mányoki Strudel
DoRcY onto Creative, Ékszer, MyLife, Utazás
DoRcY Köszi! De jó lenne eljutni... de baromira messze van tőlünk :( Pedig a Kocsonya Fesztivál minden évben izgatja a fantáziám!!! :)
Thimmyke Ha Miskolcra jönnél mindenképpen szólj. :D Az ékszerek epdig még mindig csodásak. :)
DoRcY Sosem voltam még Miskolcon de nagyon szeretnék egyszer eljutni :) Remélem lesz alkalmunk rá! A süthető gyurmát én is csináltam sokáig, nagyon szerettem is, de az volt a baj hogy már annyiféle technikát használtam hogy nem bírtam vele egyedül. Valamelyikből le kellett adni és jelenleg az üveg jobban vonz. Biztos a te ékszereid is nagyon szépek voltak, ne légy kishitű! Szívesen megnézném őket!!! :)
DoRcY Köszönöm, így utólag én már sok hiányosságát látom azért, meg hogy mit is kellett volna másképp... de ez volt az első albumom, meg Karinak készült, ezért biztos szeretni fogom mindig is :)
Kedy Most látom csak, annyira szuperül elkészítetted, nagyon tetszik! :)
DoRcY onto Creative, DIY, MyLife
DoRcY Már alapvető program lett azt hiszem :)
Rita Jaj nagyon jó volt! Dehogy panaszkodunk :D
Siller Fesztivál
Siller Fesztivál
DoRcY onto Creative, MyLife, Utazás
DoRcY onto Creative, DIY, MyLife
Majális 2013.
Majális 2013.
DoRcY onto BoNo, Creative, DIY, MyLife, Snoopy
DoRcY onto Creative, DIY, MyLife, Smink
DoRcY Örülök hogy tetszik :) Van még egy nagy fa dobozom, amit szeretnék én is ezzel a technikával megcsinálni, csak nem volt eddig időm rá.
B. Ez nagyon szééép. Nekem is kell ilyen!!! :) Szerintem meg is csinálom mihamarabb. Köszi az ötletet.
Apa új hobbija
Apa új hobbija
DoRcY onto Creative, Család, MyLife
DoRcY Nagyon köszönjük, örülök hogy tetszenek :) azóta folyamatosan bővül a gyűjtemény. Én sokkal jobban szeretem mikor tájképeket fest, de azért a virágok is szépek. Mindig adunk neki új ötleteket a családban, hogy mit fessen le, így egy darabig lesz mit csinálnia!
Slizu Csodaszépek ezek a festmények! Nagyon ügyes apukád van!
Lilla annyira jó! nekem anyukámmal van jó kapcsolatom, sok mindent megosztok vele. amolyan barátnő :) apukád meg nagyon ügyes! ;)
Hello November
Hello November
DoRcY Az a torta most a favorit, mióta egyszer csináltam Valentínre, egyfolytában ezt kéri a Karcsi :D Én már csöppet unom, szeretem a kihívásokat, úgyh most már valami újat akarok sütni :) Kehidakustányra nagyon kíváncsi leszek! Igazából tényleg a fürdő miatt megyünk, azért én szeretném még bejárni a környéket (Keszthely, Hévíz, stb). Majd mesélek :)
Tisss Atyagatya! Az a torta :) Kehidakustány meg szuper, nagyon jó a fürdő részlege, előre is jó szórakozást nektek, biztos fel fog tölteni :)
Ready 4 Halloween
Ready 4 Halloween
DoRcY Nagyon egyet értek veled! Mindenben. Nekem nem fáj az, ha jól érzem magam, és ilyenkor pont nem érdekel, hogy ez az ünnep külföldi vagy nem. Ha egyszer mókás és örömet csal az ember arcára... Attól még megmarad nekünk a Mindenszentek, a Halottak Napja, ki is mentünk a temetőbe, gyújtottunk gyertyát, stb. Sajnos, van kire emlékeznem... Szóval nem is ragozom, lényeg a lényeg hogy nekem belefér egy kis szellemes bolondság ilyenkor ősszel a mindennapokba, pláne ha kedves emberekkel, jó társasággal, túrával, sütikkel párosul. A szendvicsekben az a legjobb hogy pofon egyszerű megcsinálni és nagyon mutatósak :) Volt is sikere, mind elfogytak!
Tisss Hülyét kapok azoktól az emberektől, akik csak nyünyörögni tudnak a FB-on és máshol is, hogy a HALLOWEEN NEM MAGYAR ÜNNEP. Pont letojom, annyi minden mást vettünk át Amerikától, most épp ezzel mi a baj? Hogy az emberek arcára mosolyt csal, hogy van egy plusz ok, ami miatt barátok egybegyűlhetnek és ötletelhetnek, hogy milyen ruhába bújjanak? Hogy jókat esznek, isznak? Na jól kidühöngtem magam, köszönöm :) A tök meg cuki, de nekem a szendvicsszellemek viszik a prímet :)))
DoRcY onto Creative, Főzőcske, MyLife
Bölcske 2012.
Bölcske 2012.
DoRcY onto Creative, MyLife, Utazás

Top