BoNo

DoRcY Köszönöm, örülök hogy itt vagy! :)
Orad Jobbulást Anyukádnak! Csodás képek! Nagyon jó olvasni Téged! Egy csipet otthon :)
Igazi tavasz
Igazi tavasz
DoRcY Köszönjük szépen! Bonoval most minden OK, szerencsére! ;)
Kedy Mindhárom kutyus nagyon aranyos! Mármint a törpék és Bono is! :) Remélem Bonoval most nincs semmi gond, Karinak pedig gratula a vizsgához! :)
Kedy Megint sikerült nagyon jól átadni a húsvéti hangulatot, mind a leírásod, mind a képek alapján! :) Az orvosi eredmény miatt ne csüggedj! Megtalálták a problémát, innentől csak gyógyulni lehet. Nagyon drukkolok! :) /Nekem még mindig nem lehet tudni mi a bajom, kb. 1 éve mikor könyörögtem egy MR-ért a sok problémám miatt, határozottan kijelentette az orvos, hogy eszében sincs elküldeni... a fejébe vette, hogy hipochonder és depressziós vagyok (előbbit rejtetten, másikat nyíltan adta a tudtomra)... most orvost váltottam.../
DoRcY Örülök hogy tetszett! Igyekszem minél többet fotózni ide a blogra is :)
Myrkky Nagyon szeretem ezeket a posztokat olvasni, nézegetni. (-: Tényleg igen hangulatosak voltak a díszek, és a cicus is igen aranyos!! (-:
DoRcY Örülök hogy szívesen jöttök ide lányok, remélhetőleg lesz miről írjak nektek a későbbiekben is! :) A Busójárás nagyon jó móka tud lenni, de tanácsos tényleg elkerülni a csúcs-forgalmat, és akkor abszolút élvezhető. Ha kora délelőtt mentek akkor nagyon jól lehet nézelődni, vásárolni is, és akkor is el tudtok csípni busókat pár fotó erejéig, szóval én inkább ezt az időszakot ajánlom. A felvonulás nagyon látványos, csak az ember bírja ki a tömeget! :D Egészségügyileg javulgatunk :) köszönöm! Még azért pár vizsgálat visszavan.
Kedy Nekem most pont az alkotói válságod ellentéte van, a korábbiakhoz képest jóval több vázlat van a bejegyzéseim között. Meg is lepődtem rajta. Remélem te is hamar túljutsz ezen, szeretem a bejegyzéseidet olvasni! Nekem sajnos továbbra sincs kertem, de vettem egy jácintot, hogy azért érezzem a tavaszt. Most kezd jönni a virága, rózsaszín! :) Busójáráson még sosem voltam, de meséltek már róla többen, és mindenki a nagy tömeget említette, és hogy nem lehetett semmit látni az emberektől. Szóval lehet annyira nem is akarok én odamenni jövőre sem... Remélem már jól vagytok egészségügyileg! :)
Myrkky Én szerettem olvasni ezt a bejegyzést! Remélem, hogy hamar túl leszel ezen az alkotói válságon, és újult erővel ísz majd! (-: Nagyon érdekes és nagy élmény lehet a Busójárás. Sajnos nekem nem volt még részem benne, hozzánk nagyon messze van Mohács. De a képeidet jó volt nézegetni!! (-:
Karácsony 2015.
Karácsony 2015.
DoRcY Köszönöm lányok, örülök hogy tetszenek a képek :) Mi is többnyire játszósban vagyunk már Karácsonykor, korábban még jobban ment a "kiöltözés", de mára már eltunyultunk azt hiszem :) Örülök ha hangulatosnak találtátok a képeket! És köszönöm a jókívánságokat, meggyógyultunk szerencsére azóta már!
Kedy Gyönyörű képek, nagyon visszaadják a karácsony hangulatát! Jó olvasni, milyen békésen telnek nálatok az ünnepek, nálunk annyi veszekedés, kiabálás, feszültség volt mindig, hogy fura, de nagyon megnyugtató a másik végletről is olvasni. Remélem egyszer nekem is lesz ilyen :) Szuper, várom a dekoros bejegyzést! :)
Myrkky Nagyon hangulatosak a képek!! (-: Hát, bevallom, mi betegség nélkül is afféle "játszós" ruhaában vagyunk itthon az ünnepen is, hiszen fő a kényelem. (-: Azért remélem, hogy jól vagytok már, sajnos rettenetes tud lenni egy ilyen betegség... )-: Nálunk is csendben teltek az ünnepek, de én is azt szeretem benne, hogy többet vagyunk együtt a családdal, jókat eszünk, és beszélgetünk.
December Days
December Days
Kedy Ez a baj a decemberrel, akkor zárul le minden tekintetben az év, ezer felé kell figyelni és mindenhol 100%-kon teljesíteni. Így nehéz valóban a karácsonyra készülődni. A legjobban az 5 szintes fenyőfák tetszenek, még sosem jutott eszembe, hogy emeletes mézeskalácsot készítsek. Meg ehhez persze külön forma is kell. Én mézifigurát vettem decemberben, hogy majd ha sütöm, legyen olyan is, erre elromlott a sütő, így semmilyen nem lett :/
DoRcY Én is szeretem a készülődős időszakot is, csak jobb lenne ha kicsit több időm jutna ilyenkor a karácsonyi dolgokra, nem kellene folyton munka mellett rohangálni és kapkodni, hanem jutna idő úgy lazásan, nyugisan mindenre. Hát majd talán jövőre! :) A mézeseket már december elején elkezdtük sütni, kaptak belőle vendégek, anya is vitt a templomba többször, illetve sütöttünk ajándékba is rokonoknak, barátoknak. Nem mindet díszítettük meg, csak amelyikeknél tényleg fontos volt, hogyan néznek ki. Szeretünk pepecselni vele, apának még érzéke is van a díszítéshez, szerencsére! Jó a művész a családban! :D
Kedy Szerintem a karácsonyban nem az a 2,5 nap a legjobb amíg tart, hanem az ezt megelőző adventi hetek, a készülődés. Én sokkal jobban szeretem, a karácsony mindig olyan hamar elillan. A fényképezőgéphez gratula, a képek alapján nagyon jónak tűnik! Én is szeretnék valami komolyabbat, de ez még nagyon várat magára. Nagyon szépre festettétek a mézeskalácsokat! Hogy van erőtök ennyit sütni és díszíteni belőle? :D
Balatonfenyves
Balatonfenyves
DoRcY Imádtam minden percét, nagyon jó kis 4 nap volt! Bármelyik évszakban szeretem a Balcsit! A travelbug egy úgymond "utazó ügynök". A geocaching.com-on találkozhatsz velük. Vannak amelyek csak úgy utazgatnak a világban, hogy minél több km-t tegyenek meg, de van amelyiknek konkrét úticélja van, pl eljutni A-ból B-be. Ezeket akkor érdemes mozgatni ha tényleg segíteni tudod az útjukat. Fel is lehet fedezni őket, ekkor nem viszed magaddal, de az adatlapodra bekerül hogy találkoztál vele. :)
Kedy A Balatonnak télen is megvan a maga bája. A többi balatoni városról nem tudok ez ügyben nyilatkozni, de Siófok elég kihalt ilyenkor, bár igaz ami igaz, ha rendezvény van, annyi ember össze tud gyűlni, amennyit Pécsen is ritkán lát az ember egy helyen :) Egyszer elolvastam, hogy mit kell csinálni a Travel bug-gal, de már annyira nem emlékszem, hogy tuti ott hagynám, ha ilyet találnék :D Bár elvileg az se jó megoldás, úgyhogy remélem egyelőre nem futok bele ilyenbe, de valamikor majd szeretnék :)
Kedy Szuper, várom! :)
DoRcY Igen, a tavasz is ilyen megújulós évszak, meg nekem valamiért az ősz is, a sulikezdés, ilyesmik miatt. Valahogy mindig energikusabb leszek. Igaz hogy az idő nem mindig szép, de mi ilyenkor is még azért sokat kirándulunk és őszölünk. Balatonfenyvesen voltunk most, már a vázlatok között van a bejegyzés róla! :)
Kedy Az év nekem sem januárban kezdődik, inkább tavasszal. Talán mert akkor kezd újra magára találni a természet, és egyre több a napsütés. Az őszt nem szeretem, mert sokszor esik, és mikor haza megyek a munkából már kezd sötétedni. Körbeszaglászta a szomszédokat Bandika, így kell ezt, hadd ismerkedjen! :D Majd írj az őszölős kirándulásról, ha már megvolt, kíváncsi vagyok az úticélra! Szép októbert! :)
Zalakaros
Zalakaros
DoRcY Ha párhuzamosan csinálod akkor aztán lesz mit keresgélni, szerintem az nagyon jó alternatíva! :) Igen, az elrejtőnek kell a .com-os regisztrációt intézni, a fordításban esetleg lehet nekik segíteni,ha kérik.
Kedy Lehet párhuzamosan fogom a kettőt, a magyaron sokkal több láda van fenn :( A .hu-ról a .com-ra csak a rejtő tudja regisztrálni, ugye? Én megtenném azoknál, amiket már megtaláltam, de gondolom ezt csak ő teheti meg :)
DoRcY Van sok átfedés, de azért nem teljes. Eleinte nekem a magyarról nagyon nehéz volt áttérni, mert azt már annyira megszoktam, és a .com-on nehezen igazodtam el, de mára már nagyon szeretem! Érdemes mindkettőt nézegetni :)
Life lately
Life lately
DoRcY Én is nagyon várom, és nálunk már olyan szép idő volt a napokban, nem tudtam betelni vele! Most holnaptól mondanak egy kis visszaesést, záporok, miegymás. De nekem már ez a pár napsütéses nap maga volt a felüdülés. Ki lehetett végre menni a kertbe, már ültettünk a teraszon, az előkertben, és fát is metszett apa! Alakul a balkonon is a virágládák száma ;)
Thimmyke Ó, borzalmas lehetett ennyi rossz egyszerre, de a lényeg, hogy kezdneke rendeződni a dolgok. A sok virágos kép nagyon jól esik a lelkemnek, én már úgy várom az igazi jó időt és a tavaszt. :)
DoRcY Igen, már írtam is róla! :)
DoRcY Ezt nem ismerem Dóri! Vers? Vagy honnan van? :) Puszi neked!
orad "Se Tevelen, se Lengyelen élni nem tudok" :)
Hazai pályán
Hazai pályán
Cserkeszőlő
Cserkeszőlő
April goes on
April goes on
DoRcY Nagyon remélem :)
Rita Tartalmas április volt :) Május is az lesz ;)
ACC piknik: Baja
ACC piknik: Baja
DoRcY Nekem is fura, de van ilyen. Alapvetően nem azzal van bajom, hogy valaki nem szereti a kutyát, mert van ilyen. Inkább a mód, ahogyan ezt közlik.
Rita Remélem azért idővel csak a jó emlékek maradnak majd meg :) Taplók mindenütt vannak, bár nekem olyan fura, hogy még egy ilyen közösségben is, ahol a játék élvezete kéne, hogy összekössön mindenkit. :(
Medvehagymák
Medvehagymák
DoRcY Igen most tök nagy "divat" a medvehagyma. Gondolom megfizettetik az árát annak, hogy ők előre leszedték, de tényleg nagyon drága.. Ahhoz képest hogy bárki ingyen hozzájuthat. Csak hát a lustaság... :)
Rita Olyan jó kis nap lehetett! Durva ez a medvehagyma őrület egyébként. És nekem nagyon furcsa, hogy bárki szedhet, aztán horribilis áron meg eladják.. Nem igazság :)
DoRcY Olyan az íze mint a fokhagymáé, csak gyengébb picit :) Az a kisvakond egy torta, amit valaki megrendelt, és mégsem ment érte. Most 5000-ért árulták Pécsen!
DoRcY onto BoNo, Creative, DIY, MyLife, Snoopy
Március?!
Március?!
DoRcY Igen :( Itt most eső van, töménytelen mennyiségben!
Lilla hát, most már nagyon jó lenne, ha vége lenne a télnek!!
Snow!Snow!Snow!
Snow!Snow!Snow!
DoRcY Akinél van, az általában nem örül, akinél nincs, az pedig szeretne :) Ez már csak ilyen. Én többnyire örülök neki, ha csak nem kell dolgoznom amikor esik. Remélem, lesz fehér Karácsonyunk!
Tisss Én is, én is szeretnék 15 centis hót, de itt csak szitált, és az meg se maradt ilyen szinten. De irigy vagyok!
DoRcY Jó utat neked! És jó pihenést :) Most már nem olyan katasztrofális a helyzet az utakon :) szerintem simán fogsz tudni közlekedni.
Boci 5
Boci 5
DoRcY onto BoNo, MyLife, Ünnepelünk
DoRcY Tudom. Ezért (is) vagyunk barátnők :) Köszönjük szépen még egyszer!!!
Rita Nálam is kapnak mindig, tudod:)) Boldog szülinapot a Bocinak még egyszer!:)
Hello November
Hello November
DoRcY Az a torta most a favorit, mióta egyszer csináltam Valentínre, egyfolytában ezt kéri a Karcsi :D Én már csöppet unom, szeretem a kihívásokat, úgyh most már valami újat akarok sütni :) Kehidakustányra nagyon kíváncsi leszek! Igazából tényleg a fürdő miatt megyünk, azért én szeretném még bejárni a környéket (Keszthely, Hévíz, stb). Majd mesélek :)
Tisss Atyagatya! Az a torta :) Kehidakustány meg szuper, nagyon jó a fürdő részlege, előre is jó szórakozást nektek, biztos fel fog tölteni :)
DoRcY Szinte sosem eseménymentesek :-) De ez különösen különös volt :D
Lilla nagyon jó képek és ahogy olvasom, ez a hétvége sem telt eseménymentesen :)
Nyugis nyárutó
Nyugis nyárutó
DoRcY onto BoNo, Főzőcske, Munka, MyLife
DoRcY Imádom a kagylókat, imádom az óriás füliket, és imádom a türkizt :-))) Amúgy a Takko-ban más színben is vannak/voltak! :)
Judit Jujj, az a kagylófüli!!! Nagyon szép!
Siófok
Siófok
HOT outside!
HOT outside!
Kedy :)
DoRcY Sajnos én nagyon távolinak érzem magamtól a foci-drukkerséget, amivel mondjuk nincs baj, addig míg én ezzel nem zavarok másokat, és ők sem engem. De néha nagyon minősíthetetlenül viselkednek a drukkerek. És egy kávézóban pl. engem rohadtul nem érdekel, ha beülök beszélgetni, hogy melyik csapat fogja megnyerni az EB-t. Ahogyan egy ilyen helyen mondjuk azt sem vetítik le, hogy a Barátok közt 1735136516 részében a Nóra megcsalja-e Attilát... Úgy talán ezt sem itt kellene. Vagy a teniszbajnokságokat pl. miért nem vetítik (Wimbledon, Roland Garros)? Mert engem meg az érdekel. Szóval egy kocsmában ez mondjuk elmegy, de egy elegáns kávézóban? És nyilván a pénz miatt rakják ki a kivetítőket, tudom. Na meg akit zavar, az próbálja kikerülni a dolgot, de sajnos egyáltalán nem volt olyan hely, ahol ne tették volna ki a TV-ket. Annak ellenére, hogy a város főterén óriás kivetítőkön IS lehetett nézni a meccseket, pár 10 méterre. Szóval fura... A sárközi lakodalom nagyon klassz és hangulatos amúgy, ilyenkor tényleg egy konkrét lakodalom zajlik a faluban. Kiválasztanak egy párt, akinek az esküvőjén bárki részt vehet, olyan mint egy óriás lagzi, tényleg. Megtűzdelve folklórral:) Azóta apa már jobban van, szerencsére, és megint dolgozik. Majd talán jövőre részt veszünk ezen a sárközin is, nem csak mint nézelődő.
Kedy Ebben sajnos igazad van, a drukkerség gyakran együtt jár a tahó viselkedéssel... bár nem tudom mi ennek az oka. Az üvöltözést én sem szeretem, főleg nem egy kávézóban. Ilyen helyen hülyeség is kivetítőt kitenni (persze megértem az érdekeiket), de erre inkább a kocsma való, ahogy te is írtad, így elriasztják azokat az embereket, akik a kávéházi hangulat miatt járnak kávézóba (ez viszont csak nem érdekük...). Én örültem a győzelmüknek, anno is spanyolos voltam nagyon, most is nekik drukkoltam ha már képernyő elé kerültem. Bár azóta sok új focista van és kerültek is el a nagyok közül, azért voltak ismerős arcok, akikről még rémlett, hogy jók. Most sem csalódtam. Egyébként nem szeretek végignézni meccseket. 1,5 óra az életemből túl sok ahhoz, hogy feleslegesen végignézzek egy ilyet, mikor úgyis ugyanaz lesz az eredmény, mint ha nem nézem végig. Apukád nem tudom hogy van azóta, de mindenképp jobbulást Neki! Biztos jó ez a lakodalmas dolog, bár én nem szeretem az ilyet. Nem azért, mert magától a gondolattól ódzkodom, hanem pont fordítva, túlságosan szeretném, mégsincs tervben, így pedig elég nyomasztó ilyeneken részt venni. Ha egyszer ott tartanék hogy van rá némi esély nálam is, akkor már biztos élveznék egy ilyet :) Sikeres vásárt majd Kisszékelyen!:)
DoRcY onto BoNo, Geocache, MyLife

Top